Περίπου σαν αυτό μοιάζει:

Περίπου σαν αυτό μοιάζει:

μακροπροσωπος εισαι βρε θηριο?Dies Irae έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:15 Και η γωνία λήψης παίζει ρόλο, και το γούρλωμα των ματιών, και ο φωτισμός. Όχι πάντα η τριχοφυΐα του προσώπου. Με έντονο φωτισμό, τα ίδια αποτελέσματα, από 70-72% πήγαν σε 77-79%!

Άξιζε τότεlolek1 έγραψε: 13 Σεπ 2018, 20:34
ουφ ευτυχως, ημουν ετοιμος να σπαταλησω τον χρονο μου στελνοντας σου πμ γραφοντας σου τι ωραια που τα λες τι καλα τι εξυπνη τι σοφη τι ευαισθητη ψυχη που εισαι και αλλα παρομοια
αισθανομαι οτι εφυγε ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου!!
Έθνι, με τρομάζειςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Σεπ 2018, 23:17
μακροπροσωπος εισαι βρε θηριο?
μηπως και με τριγωνικο μουσακι/σαγονι?![]()
Διατηρείς τέτοια γενιάδα;
Όχι τόσο πολύ, περίπου μούσι 2-3 εβδομάδων.deCaritaine έγραψε: 14 Σεπ 2018, 16:20Διατηρείς τέτοια γενιάδα;![]()
Το ποσοστό σου είναι τρελό, εμένα τα περισσότερα κάτω από 70 και σπάνια μαξ 71-72... το καλύτερο που έπιασα άπαξ ήταν 76 (άλλη από αυτές που έβαλα) με φως, από κοντά και με πολλές απόπειρες.
Εμένα το μαξ που έπιασα ήταν 76% σε πόζα ανφας και ήταν ο παρακάτω κύριος .. άτιμη αραίωση χαχαΑίγαγρος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 16:33Όχι τόσο πολύ, περίπου μούσι 2-3 εβδομάδων.deCaritaine έγραψε: 14 Σεπ 2018, 16:20Διατηρείς τέτοια γενιάδα;![]()
Το ποσοστό σου είναι τρελό, εμένα τα περισσότερα κάτω από 70 και σπάνια μαξ 71-72... το καλύτερο που έπιασα άπαξ ήταν 76 (άλλη από αυτές που έβαλα) με φως, από κοντά και με πολλές απόπειρες.
Τη μύτη πάντως και την περιοχή γύρω από τα μάτια, μου τα πέτυχε αρκετά μπορώ να πω, στις 2 πρώτες φώτο.
Θα ξανά δοκιμάσω με καλύτερο φωτισμό.

Δεν έπεσα εντελώς έξω, όταν σε φαντάστηκα Μίκι Ρουρκ στα νιάτα του!