Δεν είναι θέμα μουσουλμάνου. Είναι θέμα κτηνωδίας. Αυτά τα ζώα υπάρχουν και στη Βραζιλία και στην Αμερική και παντού.
Το ότι υπάρχουν επίπεδα πολιτισμού και άρα διαφορές μεταξύ των χωρών, ασφαλώς και υπάρχουν. Οι δυτικές χώρες θα ήταν αυστηρές στην ποινική αντομετώπιση τέτοιων φαινομένων *Αναφέρομαι στο παιδί και μόνο και που δεν το σεβάστηκαν τα κτήνη και χτυπούσαν αυτήν που το κρατάει είτε είναι μητέρα είτε θεία." Δεν είναι λιγότερο ζώα και κάποιοι εδώ μέσα που πάνω απ αυτό τοποθετούν τα ιδεολογήματά τους.
Ωραιος,και δεν το λεω ειρωνικα,το εννοω! +1
Και ισχύει για ΟΛΟΥΣ που παίρνουν θέση ανάλογα με τις ιδεοληψίες τους και χωρίς κρίση.
Το γεγονός πως ιδεοληπτικοί κατηγορούν άλλους ως ιδεοληπτικούς, με ξεπερνάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 19 Σεπ 2018, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπάλα στην εξέδρα. Σε καμία από τις νυν μουσουλμανικές χώρες για 1000 και πλέον χρόνια δεν είχε επιβληθεί και στις νέες γυναίκες να καλύπτουν τα μαλλιά τους τόσο πολύ όσο σήμερα. Με εξαίρεση ελάχιστες περιοχές και πάλι πάμε αρκετά πίσω στο χρόνο. Ακόμα και στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες πριν 200 χρόνια λιγότερο καλυμμένες ήταν. Αν το πάμε στο πώς κάλυπταν οι άντρες τη φαλάκρα και οι γιαγιάδες τα λευκά, είχε καλύμματα κάθε λογής και παντού. Πακιστάν, Ινδονησία, Σομαλία, αλλιώς ήταν οι παραδοσιακές τους φορεσιές, για όλα τα χρόνια που ήταν μουσουλμανικές, για κάποιο λόγο σταδιακά το πήγαν στο στυλ καλόγριας. Οθωμανές, επίσης, αφήναν μαλλάκι ενώ το "σύγχρονο" Ισλάμ θεωρεί το μαλλί τόσο πολύ αμαρτωλό...
Μπάλα στην εξέδρα. Σε καμία από τις νυν μουσουλμανικές χώρες για 1000 και πλέον χρόνια δεν είχε επιβληθεί και στις νέες γυναίκες να καλύπτουν τα μαλλιά τους τόσο πολύ όσο σήμερα. Με εξαίρεση ελάχιστες περιοχές και πάλι πάμε αρκετά πίσω στο χρόνο. Ακόμα και στη Σαουδική Αραβία οι γυναίκες πριν 200 χρόνια λιγότερο καλυμμένες ήταν. Αν το πάμε στο πώς κάλυπταν οι άντρες τη φαλάκρα και οι γιαγιάδες τα λευκά, είχε καλύμματα κάθε λογής και παντού. Πακιστάν, Ινδονησία, Σομαλία, αλλιώς ήταν οι παραδοσιακές τους φορεσιές, για όλα τα χρόνια που ήταν μουσουλμανικές, για κάποιο λόγο σταδιακά το πήγαν στο στυλ καλόγριας. Οθωμανές, επίσης, αφήναν μαλλάκι ενώ το "σύγχρονο" Ισλάμ θεωρεί το μαλλί τόσο πολύ αμαρτωλό...
Πέρα από αυτό, βλέπεις καμιά διαφορά στο ντύσιμο μ' αυτό από κάτω;
Στήν ελληνική επαρχία είναι εμφανές ....
Όχι δεν είναι, μόνο σε πολύ ορεινά και απομονωμένα χωριά και μόνο ηλικιωμένες μπορείς να δεις ακόμα έτσι κι αν, στο 95% της επαρχίας σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες εικόνες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Chainis έγραψε: 19 Σεπ 2018, 22:10Όχι δεν είναι, μόνο σε πολύ ορεινά και απομονωμένα χωριά και μόνο ηλικιωμένες μπορείς να δεις ακόμα έτσι κι αν, στο 95% της επαρχίας σήμερα δεν υπάρχουν τέτοιες εικόνες.
Ο άνθρωπος γράφει μπούρδες, για να περάσει γραμμή.
Στο παππουδοχωριό μου (περιοχή Καλαβρύτων) καμιά γρια δεν φοράει πια μαντήλι, παρά μόνο στις δουλειές. Στην εκκλησία, και οι πιο θεούσες, πάνε ξεσκέπαστες!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Σοβαρά τώρα; Την φοράει γιατί της είπε ο Χριστός της πώς τα μαλλιά της προκαλούν τους άνδρες και πρέπει να καλύπτεται αν θέλει να είναι ασφαλής και να θεωρείται καλή γυναίκα;
Της επιβλήθηκε απ την οικογένειά της και την κοινωνία να τη φοράει;
Θα ασκήσει βία κάποιος πάνω της αν τη βγάλει;
αφου αλλαξε μια φορα μπορει ν αλλαξει παλι.
Αυτό είναι μια ευχή. Ο σουνιτισμός δεν αρκείται σε ευχές, επιβάλλει πράγματα. Και τι, θα περιμένουμε έναν άλλο κόσμο, μια άλλη ζωή που δεν θα συμβαίνουν απαράδεκτα πράγματα, έναν παραμυθένιο κόσμο εκατοντάδες χρόνια μακριά;
Cloud87 έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:10
Τώρα δεν ξέρω και ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση πως οι τύποι στη μέση ανατολή είναι λίγο πιο πίσω από εμάς. Εξαιρείται Ισραήλ που αποτελεί σύγχρονη Δημοκρατία. Αλλά πχ Αραβες τώρα πολύ φαλλοκράτες. Μου λεγε πχ μια φορά ένας φίλος Παλαιστίνιος για την Αίγυπτο. Εκεί λέει οι κοπέλες για να είναι παρθένες όταν θα παντρεύονται, στις προγαμιαίες σχέσεις τους κάνουν μόνο πρωκτικό σέξ. Σε κάθε περίπτωση το κακό με την ενδυμασία νομίζω είναι πως την επιβάλλουν οι μουσουλμάνοι. Αν μια γυναίκα αρνηθεί να συμμορφωθεί θα έχει 15.000 ορκ να της τη πέφτουν στις εν λόγω χώρες.
Και το Ισραήλ έχει κάτι χαριτωμένους με φαβορίτες και κάπελα-καζάνια, μαζί με κάτι άλλες αιρέσεις, εξίσου περίεργες, που αυξάνονται και πληθύνονται και σύντομα θα καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα και πολιτικές!
.
Αιρέσεις; Τι αιρέσεις είναι αυτές; Για εξήγα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Μακάρι, θα έπρεπε να βοηθήσουμε σ αυτό, ειδικά οι φεμινιστικές οργανώσεις που το εχουν δει πολύ λάθος το θέμα.
Πάντως ο τρόπος για να αλλάξει, σίγουρα δεν περνάει απ την αποδοχή της μαντήλας-μπούργκας στη Δύση.
Cloud87 έγραψε: 18 Σεπ 2018, 22:10
Τώρα δεν ξέρω και ακριβώς αλλά έχω την εντύπωση πως οι τύποι στη μέση ανατολή είναι λίγο πιο πίσω από εμάς. Εξαιρείται Ισραήλ που αποτελεί σύγχρονη Δημοκρατία. Αλλά πχ Αραβες τώρα πολύ φαλλοκράτες. Μου λεγε πχ μια φορά ένας φίλος Παλαιστίνιος για την Αίγυπτο. Εκεί λέει οι κοπέλες για να είναι παρθένες όταν θα παντρεύονται, στις προγαμιαίες σχέσεις τους κάνουν μόνο πρωκτικό σέξ. Σε κάθε περίπτωση το κακό με την ενδυμασία νομίζω είναι πως την επιβάλλουν οι μουσουλμάνοι. Αν μια γυναίκα αρνηθεί να συμμορφωθεί θα έχει 15.000 ορκ να της τη πέφτουν στις εν λόγω χώρες.
Και το Ισραήλ έχει κάτι χαριτωμένους με φαβορίτες και κάπελα-καζάνια, μαζί με κάτι άλλες αιρέσεις, εξίσου περίεργες, που αυξάνονται και πληθύνονται και σύντομα θα καθορίζουν εκλογικά αποτελέσματα και πολιτικές!