Γιατί ηθικά είναι φόνος από εγκληματική αμέλεια. Κανείς δεν οδηγάει μεθυσμένος σκεπτόμενος «ας σκοτώσω μερικούς, τώρα». Για να είναι φόνος εκ προμελέτης, θα πρέπει να υπάρχει δόλος και πρόθεση, τίποτα εκ των οποίων δεν ισχύει στην περίπτωση του μεθυσμένου οδηγού. Εγκληματική βλακεία, ναι, πρόθεση φόνου όχι.waldorf έγραψε: 12 Σεπ 2018, 19:20Είχε γίνει πρόταση απ`τον Γιαννόπουλο όταν ήταν υπουργός δικαιοσύνης (για τον γνωστό Ευάγγελο με τα πολιτιστικά κέντρα λέω),να αντιμετωπίζεται ως φόνος εκ προμελέτης (ή απόπειρα φόνου αν δεν κατέληγε το θύμα) η περίπτωση τροχαίου με θύμα αν ο οδηγός ήταν μεθυσμένος.Athina__P έγραψε: 12 Σεπ 2018, 19:11 δεν νομίζω ότι ακούς ισόβια κάθειρξη ποτέ σε αυτοκινητιστικό, που ήταν το προηγούμενο παράδειγμα είτε εμπλέκεται αλκοόλ είτε άλλη ουσία,
Σε δυό μέρες δεν υπήρχε καν κουβέντα για το θέμα.Ποτέ δεν έγινε και ποτέ δεν θα γίνει αν και θα έπρεπε.Γιατί;Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iσοβια στην Ελληνίδα που δολοφόνησε χωρίς λόγο τον Αλβανό γείτονα της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Iσοβια στην Ελληνίδα που δολοφόνησε χωρίς λόγο τον Αλβανό γείτονα της
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πρεζου, ειτζιαρα, και φονισα για ψυλλου πηδημα. Πολυ λιγα τα ισοβια, κανονικα θελει καθαρισμα να ξεβρωμισει ο τόπος.
έτσι που το έβαλες Ελληνίδα-Αλβανός νόμιζα ότι έπαιζαν ρατσιστικάDeja έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:00 Μπράβο στην Ελληνική δικαιοσύνη
http://www.ant1news.gr/news/Society/art ... eitona-tis
"Iσοβια στην ναρκομανή που δολοφόνησε χωρίς λόγο το γείτονα της" έπρεπε να γράψεις
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Και το "χωρίς λόγο" λάθος είναι. Δε σκότωσε κάποιον τυχαίο στο δρόμο χωρίς κανένα λόγο. Τσακώθηκε με τον Αλβανό και τον σκότωσε. Μπορεί να την προσέβαλε.Athos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:50 έτσι που το έβαλες Ελληνίδα-Αλβανός νόμιζα ότι έπαιζαν ρατσιστικά
"Iσοβια στην ναρκομανή που δολοφόνησε χωρίς λόγο το γείτονα της" έπρεπε να γράψεις
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Να την είπε "πρεζού" π.χ.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:16Και το "χωρίς λόγο" λάθος είναι. Δε σκότωσε κάποιον τυχαίο στο δρόμο χωρίς κανένα λόγο. Τσακώθηκε με τον Αλβανό και τον σκότωσε. Μπορεί να την προσέβαλε.Athos έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:50 έτσι που το έβαλες Ελληνίδα-Αλβανός νόμιζα ότι έπαιζαν ρατσιστικά

Αθώα.
Πάνος Σκουρλέτης
Αφού προσβάλλονται οι ομοφυλόφιλοι όταν τους λένε πούστηδες και δε σου φαίνεται παράξενο, γιατί σου φαίνεται παράξενο ότι μπορεί να προσβληθεί μια ναρκομανής αν κάποιος την πει πρεζού;
Τι να σε πω, ρώτα τον δημοσιογράφο. Εγώ copy-paste το έκανα η δόλια, μη με καταγγείλεις να σε χαρώ.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2018, 07:52Μην μου πεις... είχαν βάλει κάτι μέσα στο ποτό της.Juno έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:04Deja έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:00 Μπράβο στην Ελληνική δικαιοσύνη
http://www.ant1news.gr/news/Society/art ... eitona-tisΣε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η 27χρονη τοξικομανής η οποία τον περασμένο Νοέμβριο, υπό την επήρεια ουσιών, μαχαίρωσε και σκότωσε τον 35χρονο γείτονά της, έξω από το σπίτι του, μετά από καυγά.![]()
![]()
![]()
Ή θα την βγάλουν στην έφεση ή θα μπορούμε να κατηγορούμε όσους είναι υπό επήρεια.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αντιθέτως, μου φαίνεται φυσιολογικότατο να βγάλει τη μαχαίρα και να τον σφάξει.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:29Αφού προσβάλλονται οι ομοφυλόφιλοι όταν τους λένε πούστηδες και δε σου φαίνεται παράξενο, γιατί σου φαίνεται παράξενο ότι μπορεί να προσβληθεί μια ναρκομανής αν κάποιος την πει πρεζού;
Πάνος Σκουρλέτης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Μα κι αυτος δεν της εχωνε μια σφαλιαρα να φερει δυο βολτες
Φυσιολογικό μπορεί να μη σου φαίνεται ούτε όταν ένας άντρας σκοτώνει τη γυναίκα του και τον εραστή της επειδή τους έπιασε στα πράσα, αλλά αν κάποιος μετέδιδε την είδηση σχολιάζοντας ότι τους σκότωσε χωρίς λόγο δε θα περιέγραφε την πραγματικότητα.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:41 Αντιθέτως, μου φαίνεται φυσιολογικότατο να βγάλει τη μαχαίρα και να τον σφάξει.
απο ποτε η επηρεια ειναι get out of jail free card; ισα ισα, μεγαλυτερη ποινη πρεπει να τους δινεται απο οτι αν ηταν σε φυσιολογικη κατασταση, η πρεζα ειναι αδικημα.Juno έγραψε: 12 Σεπ 2018, 18:04
Ή θα την βγάλουν στην έφεση ή θα μπορούμε να κατηγορούμε όσους είναι υπό επήρεια.
αλλιως οποιος κανει ενα εγκλημα, θα χτυπαει καπακι 2 γραμμες η εστω ενα μισομπουκαλο, και θα αθωωνεται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ποσα χρονια θα μεινει μεσα στο χωμα ο δολοφονημενος; ποσα χρονια θα ειναι ορφανα τα παιδια του;Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2018, 21:43 Δεν χρειάζεται να πεθάνει μεσα στη φυλακή. Καλώς ισχύει το μέτρο περί καλής διαγωγής καιη αίτηση χάριτος. Το λιγότερο που κάθεται κανείς είναι 16 χρόνια. Αυτά αντιστοιχούν σε 25 εάν εργάζεται ο φυλακισμένος. Δεν είναι λίγα τα 16 χρόνια.
εμενα μου μοιαζει λογικο να τιμωρηθει τοσο οσο και η οικογενεια. να βγει απο τη φυλακη οταν αναστηθει ο νεκρος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Άλλο αυτό.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:59Φυσιολογικό μπορεί να μη σου φαίνεται ούτε όταν ένας άντρας σκοτώνει τη γυναίκα του και τον εραστή της επειδή τους έπιασε στα πράσα, αλλά αν κάποιος μετέδιδε την είδηση σχολιάζοντας ότι τους σκότωσε χωρίς λόγο δε θα περιέγραφε την πραγματικότητα.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:41 Αντιθέτως, μου φαίνεται φυσιολογικότατο να βγάλει τη μαχαίρα και να τον σφάξει.
Του πήδηξες την ιδιοκτησία; ΘΑΝΑΤΟΣ (αυτοί) κι ΑΘΩΟΣ (ο κερατάς) λόγω βρασμού πσυχής.
(καλά έκανες και δεν έβαλες το αντίθετο, δηλαδή γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της και τον/την εραστή/ερωμένη του επειδή τους έπιασε στα πράσα. Αν τους αγγίξει έστω και μια τρίχα, ΘΑΝΑΤΟΣ στην πουτάνα που εξώθησε τον δύστυχο σύζυγο στην αμαρτία).
Προοδευτικό σε βρίσκω. Σουηδός μήπως;
Πάνος Σκουρλέτης
Γιατί έπεσες σε παραλήρημα; Σαν σκηνή με την Κατερίνα από το Ρετιρέ ήταν.Saliveros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:05Άλλο αυτό.
Του πήδηξες την ιδιοκτησία; ΘΑΝΑΤΟΣ (αυτοί) κι ΑΘΩΟΣ (ο κερατάς) λόγω βρασμού πσυχής.
(καλά έκανες και δεν έβαλες το αντίθετο, δηλαδή γυναίκα που σκοτώνει τον άντρα της και τον/την εραστή/ερωμένη του επειδή τους έπιασε στα πράσα. Αν τους αγγίξει έστω και μια τρίχα, ΘΑΝΑΤΟΣ στην πουτάνα που εξώθησε τον δύστυχο σύζυγο στην αμαρτία).
Προοδευτικό σε βρίσκω. Σουηδός μήπως;
Δε θεωρώ ότι η γυναίκα είναι ιδιοκτησία του άντρα, στο παράδειγμά μου θα μπορούσα ν' αναφέρω γυναίκα απατημένη.
Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 11:13 Δε θεωρώ ότι η γυναίκα είναι ιδιοκτησία του άντρα, στο παράδειγμά μου θα μπορούσα ν' αναφέρω γυναίκα απατημένη.

Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-