!!! DEVELOPMENT MODE !!!
What if: ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Re: What if: ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Χαιρετίζω το resolve του OP, που έκατσε και έφτιαξε όλες αυτές τις πίπες. Εύγε φίλε μου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- EKPLIKTIKOS
Chainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 12:08
Βούλγαροι Ρουμάνοι και Αλβανοί που έχω μιλήσει κανένας δεν νοσταλγούσε τα χρόνια του κομμουνισμου.
Και οι διαφορές μεταξύ τους ήταν επουσιώδεις.
Δες αυτο:
Ο 1 στους 2 Ρουμάνους σχεδόν πιστεύει ότι η ζωή ήταν καλύτερη με τον κομμουνισμο.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Communist_nostalgia
Romania
A 2014 poll found that 44% of the respondents believed that living conditions had been better under communism
Πως και σε αυτές τις χώρες που κατα τις δημοσκοπήσεις νοσταλγεί η πλειοψηφία τα κομουνιστικά καθεστώτα δεν έχουν αναπτυχθεί σοβαρά κομουνιστικά κόμματα και κινηματα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:31Chainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 12:08
Βούλγαροι Ρουμάνοι και Αλβανοί που έχω μιλήσει κανένας δεν νοσταλγούσε τα χρόνια του κομμουνισμου.
Δες αυτο:Ο 1 στους 2 Ρουμάνους σχεδόν πιστεύει ότι η ζωή ήταν καλύτερη με τον κομμουνισμο.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Communist_nostalgia
Romania
A 2014 poll found that 44% of the respondents believed that living conditions had been better under communism![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- EKPLIKTIKOS
Δεν είπα πλειοψηφία, είπα σχεδόν 1 στους 2, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που με ρωτάς. Υποθέτω όμως ότι είναι παρόμοια στο γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρο φιλοχουντικο κίνημα πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν νοσταλγοιChainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:45Πως και σε αυτές τις χώρες που κατα τις δημοσκοπήσεις νοσταλγεί η πλειοψηφία τα κομουνιστικά καθεστώτα δεν έχουν αναπτυχθεί σοβαρά κομουνιστικά κόμματα και κινηματα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:31Chainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 12:08
Δες αυτο:Ο 1 στους 2 Ρουμάνους σχεδόν πιστεύει ότι η ζωή ήταν καλύτερη με τον κομμουνισμο.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Communist_nostalgia
Romania
A 2014 poll found that 44% of the respondents believed that living conditions had been better under communism![]()
Μα το λινκ που έβαλες έχει κάτι σταλινικά ποσοστά νοσταλγίας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 17:17Δεν είπα πλειοψηφία, είπα σχεδόν 1 στους 2, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που με ρωτάς. Υποθέτω όμως ότι είναι παρόμοια στο γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρο φιλοχουντικο κίνημα πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν νοσταλγοιChainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:45Πως και σε αυτές τις χώρες που κατα τις δημοσκοπήσεις νοσταλγεί η πλειοψηφία τα κομουνιστικά καθεστώτα δεν έχουν αναπτυχθεί σοβαρά κομουνιστικά κόμματα και κινηματα;EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:31
Δες αυτο:
Ο 1 στους 2 Ρουμάνους σχεδόν πιστεύει ότι η ζωή ήταν καλύτερη με τον κομμουνισμο.![]()
Κι εγώ δεν είπα γιατί δεν έχουν κομουνιστικες κυβερνήσεις αλλά θα περίμενε ο καθένας να μπορούν διεκδικούν την κυβέρνηση οι νεοκομουνιστές.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Γιατί είναι νοσταλγοί, δεν είναι μαλάκεςChainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 19:01Μα το λινκ που έβαλες έχει κάτι σταλινικά ποσοστά νοσταλγίας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 17:17Δεν είπα πλειοψηφία, είπα σχεδόν 1 στους 2, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που με ρωτάς. Υποθέτω όμως ότι είναι παρόμοια στο γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρο φιλοχουντικο κίνημα πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν νοσταλγοιChainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 13:45
Πως και σε αυτές τις χώρες που κατα τις δημοσκοπήσεις νοσταλγεί η πλειοψηφία τα κομουνιστικά καθεστώτα δεν έχουν αναπτυχθεί σοβαρά κομουνιστικά κόμματα και κινηματα;
Κι εγώ δεν είπα γιατί δεν έχουν κομουνιστικες κυβερνήσεις αλλά θα περίμενε ο καθένας να μπορούν διεκδικούν την κυβέρνηση οι νεοκομουνιστές.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μπράβο στον νηματοθέτη για την φαντασία του. Στις στρατιωτικές στολές θα ήθελα, βέβαια περισσότερη φαντασία.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Beria έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 19:13Γιατί είναι νοσταλγοί, δεν είναι μαλάκεςChainis έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 19:01Μα το λινκ που έβαλες έχει κάτι σταλινικά ποσοστά νοσταλγίας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Ιούλ 2022, 17:17
Δεν είπα πλειοψηφία, είπα σχεδόν 1 στους 2, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό που με ρωτάς. Υποθέτω όμως ότι είναι παρόμοια στο γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει σοβαρο φιλοχουντικο κίνημα πάρα το γεγονός ότι υπάρχουν νοσταλγοι
Σωστός!!!
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση