P.m.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:01Δηλαδή ποιος σου απαγόρευσε να εκφράσεις αντίλογο;Juno έγραψε: 13 Σεπ 2018, 08:50Αλλά να διαβάζουμε @@ριες ότι το μέλλον του τόπου ανήκει σε αυτά τα παιδιά χωρίς αντίλογο, σημαίνει πως το καινούριο phorum εξελίσσεται σε συριζοphorum χρησιμοποιώντας την φήμη του παλιού που έκλεισε για να ψαρέψει μέλη.
Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που όμως συζητείται πολύ σε προσωπικές συζητήσεις, αλλά αν μπορούν να αλωνίζουν μποτάκια τύπου Χαοτικος+Βινόσαυρος+Deja &Co χωρίς αντίλογο, να το ξέρουμε να πάμε αλλού και μείνουν εδώ όλοι οι γραφικοί να το κάνουν παιδική χαρά.
Δεν είμαστε κορόιδα να φτιάχνουμε όλοι μαζί το profile του phorum για να το χρησιμοποιήσει στο τέλος συγκεκριμένη παράταξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια τεράστια αγκαλιά για τα προσφυγοπουλα στα σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μια τεράστια αγκαλιά για τα προσφυγοπουλα στα σχολεία
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μέχρι τότε αυτά τα παιδιά θα έχουν πάει σε ελληνικό σχολείο επί τρία χρόνια και γι'αυτό θα πρέπει να μεταφερθούν άμεσα σε άλλο, ειδικό για αυτά, σχολείο.southern έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:52 υπομονή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το πούλο σε ένα χρόνο... και η ΝΔ θα πιέζεται από 2 ακροδεξιά κόμματα.
Και να αλλάξει άμεσα και ο συγκεκριμένος νομος που μοιράζει υπηκοότητες για την πλάκα.
Είμαι περίεργη, αν αλλάξει ο νόμος, θα χτυπιούνται οι γονείς τους να τα στέλνουν σχολείο;
Ποιο είναι το δεύτερο ακροδεξιό κόμμα;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν καταλαβαίνω, στο παλιο Phorum ήμουν κήρυκας ανθελληνισμού, και εδώ δεν μου απαγορεύει κανένας να συνεχίζω;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:06Εσύ προσωπικά, απ' όσο θυμάμαι απ' το παλιό phorum, είσαι κήρυκας μισαλλοδοξίας και ρατσισμού, του ανθελληνικού ρατσισμού ειδικότερα, αλλά δε βλέπω να σου έχει απαγορεύσει κανείς να ξερνάς το μίσος σου.enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:33 Σε ποιο επίπεδο μισανθρωπίας, και ρατσισμού, κρίνετε σκόπιμο να θυσιάσουμε την ελευθερία λόγου;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν έχω δει όλες σου τις αναρτήσεις, αλλά από αυτές που έχω δει εδώ, δεν έχει τύχει να πέσω σε κάποια μισάνθρωπη, ρατσιστική, ανθελληνική δημοσίευσή σου. Στο παλιό θα μπορούσα να σου παραθέσω πολλές τέτοιες.enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:22Δεν καταλαβαίνω, στο παλιο Phorum ήμουν κήρυκας ανθελληνισμού, και εδώ δεν μου απαγορεύει κανένας να συνεχίζω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 13 Σεπ 2018, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Φορουμίτης ο Δίκαιος κλείσε το PC και μη γράφεις για λίγο. Άκου με που σου λέω.
συριζα και νδ δεν έχουν καμία ουσιαστική πολιτική διαφορά. Η ενσωμάτωση που γίνεται επί συριζα δεν είναι τίποτα μπροστά στην ενσωμάτωση που έγινε επί νδ. Το κάτωθι είναι έργο νδ, όχι συριζα.southern έγραψε: 13 Σεπ 2018, 09:52 υπομονή και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το πούλο σε ένα χρόνο... και η ΝΔ θα πιέζεται από 2 ακροδεξιά κόμματα.

Τα παιδια του Τσιπρα πανε σε σχολειο με προσφυγοπουλα ;Deja έγραψε: 11 Σεπ 2018, 23:13 Συγκίνηση και ανθρωπιά! Πρώτο κουδούνι και για τα προσφυγόπουλα [pics]
https://www.newsit.gr/ellada/sygkinisi- ... s/2614337/
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γιατί, πήγαιναν τα παιδιά του Σαμαρά;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Οπότε λογικό είναι να γράφει ο ένας οτι χαίρεται να πνίγονται παιδιά, και η άλλη να βάζει συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες φωτογραφίες με παιδιά με μαχαίρια. Επειδή είμαι ανθέλληνας. Μάλιστα.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:26Δεν έχω δει όλες σου τις αναρτήσεις, αλλά από αυτές που έχω δει εδώ, δεν έχει τύχει να πέσω σε κάποια μισάνθρωπη, ρατσιστική, ανθελληνική δημοσίευσή σου, αλλά στο παλιό θα μπορούσα να σου παραθέσω πολλές τέτοιες.enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:22Δεν καταλαβαίνω, στο παλιο Phorum ήμουν κήρυκας ανθελληνισμού, και εδώ δεν μου απαγορεύει κανένας να συνεχίζω;
Οχι και καλα εκαναν.
Τα παιδιά του Σαμαρά έκαναν καλά αλλά τα παιδιά του Τσίπρα δεν κάνουν καλά;
Δεν είδα κανένα να γράφει ότι χαίρεται που πνίγονται παιδιά, κάτι που θα ήταν απάνθρωπο, αλλά γιατί είναι κακό να παραθέτει κάποιο μέλος φωτογραφίες παιδιών με μαχαίρια;enterprise-psi έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:37Οπότε λογικό είναι να γράφει ο ένας οτι χαίρεται να πνίγονται παιδιά, και η άλλη να βάζει συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες φωτογραφίες με παιδιά με μαχαίρια. Επειδή είμαι ανθέλληνας. Μάλιστα.
Ο Σαμαρας γεμισε τη χωρα με προσφυγες και βαζει τα μποτακια του να γραφουν για ανοιχτες αγκαλιες ;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:40Τα παιδιά του Σαμαρά έκαναν καλά αλλά τα παιδιά του Τσίπρα δεν κάνουν καλά;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Το διόρθωσε πριν φάει ποινή. Για τα άλλα, τίποτα, όλα καλά.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:43 Δεν είδα κανένα να γράφει ότι χαίρεται που πνίγονται παιδιά, κάτι που θα ήταν απάνθρωπο, αλλά γιατί είναι κακό να παραθέτει κάποιο μέλος φωτογραφίες παιδιών με μαχαίρια;
Ο τσιπρας έβαλε τους αλβανούς μέσα το 92under έγραψε: 13 Σεπ 2018, 10:46 Ο Σαμαρας γεμισε τη χωρα με προσφυγες και βαζει τα μποτακια του να γραφουν για ανοιχτες αγκαλιες ;
Δεν τους εβαλε παντως ο Σαμαρας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 45 Απαντήσεις