Το τελευταίο δόντι το κρατάνε για να ανοίγουν τις μπύρες.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:06Αφού αφήσουν το τελευταίο τους δόντι πάνω στο μπουτάκι τηγανητού ασβού σε deep frying που τρώνε, ή πιο πριν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τεξας αποχωρει απο τις ΗΠΑ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Τεξας αποχωρει απο τις ΗΠΑ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αλαμπάμα, Τέξας, Κεντάκι, Αρκανσας και λοιπά ρεντνεκάδικα της νοοτροπίας "κοιμόμαστε με το -προέκταση του πουλιού μας- όπλο κάτω από το μαξιλάρι, προσευχόμαστε στο Θεό και γαμιούνται οι αράπηδες".George_V έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:42Καλά σχεδόν παντού υπάρχουν αυτοί. Και στην Αλαμπάμα που ξέρω καλά σχεδόν οι μισοί παίρνουν food coupons από την πολιτεία.Ερμής έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:40Ξεχνάει τις πετρελαιοπηγές και νομίζει πως όλοι είναι κάτι μεθυστακες που ζουν σε τροχοσπιτα επειδή μπορεί να το είδε σε κάποια ταινία.
Αυτο παίζει κυρίως στο Αρκανσο.
vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:07Αλαμπάμα, Τέξας, Κεντάκι, Αρκανσας και λοιπά ρεντνεκάδικα της νοοτροπίας "κοιμόμαστε με το -προέκταση του πουλιού μας- όπλο κάτω από το μαξιλάρι, προσευχόμαστε στο Θεό και γαμιούνται οι αράπηδες".George_V έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:42Καλά σχεδόν παντού υπάρχουν αυτοί. Και στην Αλαμπάμα που ξέρω καλά σχεδόν οι μισοί παίρνουν food coupons από την πολιτεία.Ερμής έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:40
Ξεχνάει τις πετρελαιοπηγές και νομίζει πως όλοι είναι κάτι μεθυστακες που ζουν σε τροχοσπιτα επειδή μπορεί να το είδε σε κάποια ταινία.
- George_V
Στην Αλαμπάμα έχω ζήσει και μπορώ να πω ότι μ αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη πολιτεία.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:07Αλαμπάμα, Τέξας, Κεντάκι, Αρκανσας και λοιπά ρεντνεκάδικα της νοοτροπίας "κοιμόμαστε με το -προέκταση του πουλιού μας- όπλο κάτω από το μαξιλάρι, προσευχόμαστε στο Θεό και γαμιούνται οι αράπηδες".George_V έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:42Καλά σχεδόν παντού υπάρχουν αυτοί. Και στην Αλαμπάμα που ξέρω καλά σχεδόν οι μισοί παίρνουν food coupons από την πολιτεία.Ερμής έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:40
Ξεχνάει τις πετρελαιοπηγές και νομίζει πως όλοι είναι κάτι μεθυστακες που ζουν σε τροχοσπιτα επειδή μπορεί να το είδε σε κάποια ταινία.
Ζητώ ο Νοτος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- κυριος Μακης
χωρις να εχω ζησει, μια τεραστια πολιτεια οπως το Τεξας δεν μπορει να ειναι ενιαια. Στο The 11 nations of North America διαβαζα για το χασμα που δεν σταματησε να υπαρχει ποτε στις ΗΠΑ, και με τον χαρτη αυτο προσπαθουσε να εξηγησει και τις διαφορες που υπαρχουν αναμεσα σε μεγαλες πολιτειες οπως Καλιφορνια η Τεξας :

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το Austin είχε ωραίους τύπους, τουλάχιστον μέχρι τα 90ς ,ας μείνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το Τέξας είναι αρκετά πιο πλούσιο από την ψωροκωσταινα. Ξέρω νόμιζες αλλιώς γιατί ψεκ, γιατί όπλα αφού.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:37 Σιγά μην αποχωρήσουν οι ξεδοντιάρηδες. Από πού θα έχουν να ουλομασουλάνε επιδόματα μετά?
Τελικά ποιος είναι ο ψεκασμενος στο τέλος;
- taxalata xalasa
ειμαστε ολοι Τεχανοί... κάτω ο Bidler... 
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Highlander
Όλο το Τέξας να μείνει, όχι μόνο το Ώστιν. Εκδημοκρατιζεται με ταχείς ρυθμούς.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το σημερινό Τέξας είναι μία από τις πιο εύπορες, πιο πολυπληθείς και πιο αστικοποιημένες Πολιτείες των ΗΠΑ.
Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη Πολιτεία με 4 μεγάλες metropolitan areas( Όστιν, Χιούστον, Ντάλας, Σαν Αντόνιο)
στις ΗΠΑ. Ακόμα και η Καλιφόρνια δομείται επί της ουσία γύρω από την περιοχή Λος Άντζελες-Σαν Ντιέγκο και
την Bay Area( Σαν Φραντσίσκο, Όκλαντ, Σαν Χοσέ). Το ότι υπάρχουν τα στερεότυπα για τους καουμπούδες, τους
Ευαγγελιστές και τα pickup trucks δε σημαίνει πως ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα της περιοχής κιόλας.
Δε νομίζω πως υπάρχει άλλη Πολιτεία με 4 μεγάλες metropolitan areas( Όστιν, Χιούστον, Ντάλας, Σαν Αντόνιο)
στις ΗΠΑ. Ακόμα και η Καλιφόρνια δομείται επί της ουσία γύρω από την περιοχή Λος Άντζελες-Σαν Ντιέγκο και
την Bay Area( Σαν Φραντσίσκο, Όκλαντ, Σαν Χοσέ). Το ότι υπάρχουν τα στερεότυπα για τους καουμπούδες, τους
Ευαγγελιστές και τα pickup trucks δε σημαίνει πως ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα της περιοχής κιόλας.
στ αληθεια, παιζει να ειναι η πλουσιοτερη πολιτεια, με πετρελαια και βιομηχανια.vantono έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:06Αφού αφήσουν το τελευταίο τους δόντι πάνω στο μπουτάκι τηγανητού ασβού σε deep frying που τρώνε, ή πιο πριν?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taxalata xalasa
ολ μαι εξες αρ φρομ τεξες.....ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:54 Το σημερινό Τέξας είναι μία από τις πιο εύπορες, πιο πολυπληθείς και πιο αστικοποιημένες Πολιτείες των ΗΠΑ.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Ας κάνω σε αυτό το νήμα ό,τι κάνω και αλλού. Για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να δει τι λένε οι Τεξανοί
Ρεπουμπλικανοί υπάρχει το site τους που είναι αρκετά λεπτομερές. Σε αυτή τη σελίδα https://texasgop.org/2022-state-convention/
μπορεί κανείς να δει τι ψηφίσαν στο συνέδριο τους. Φαίνεται πως στην πλατφόρμα υπάρχει η διατύπωση για self-goverment στην
ενότητα των state rights, εκεί επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που ανέβηκαν εδώ. Η πρόταση για δημοψήφισμα δε φαίνεται πουθενά,
δε ξέρω αν έχει ψηφιστεί κάποια άλλη στιγμή από τους Τεξανούς Ρεπς και μου διαφεύγει ως γεγονός πάντως και τα δελτία τύπου του
κόμματος και οι πλατφόρμες επικαλούνται συχνά το ομοσπονδιακό Σύνταγμα και ζητούν από τη κομματική βάση να περιφορυρήσει τις
εκλογές που έρχονται. Αυτές οι διατυπώσεις δε μου φαίνονται και πολύ αποσχιστικές/ενδεικτικές κάποιου κινήματος Ανεξαρτησίας.
Ρεπουμπλικανοί υπάρχει το site τους που είναι αρκετά λεπτομερές. Σε αυτή τη σελίδα https://texasgop.org/2022-state-convention/
μπορεί κανείς να δει τι ψηφίσαν στο συνέδριο τους. Φαίνεται πως στην πλατφόρμα υπάρχει η διατύπωση για self-goverment στην
ενότητα των state rights, εκεί επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που ανέβηκαν εδώ. Η πρόταση για δημοψήφισμα δε φαίνεται πουθενά,
δε ξέρω αν έχει ψηφιστεί κάποια άλλη στιγμή από τους Τεξανούς Ρεπς και μου διαφεύγει ως γεγονός πάντως και τα δελτία τύπου του
κόμματος και οι πλατφόρμες επικαλούνται συχνά το ομοσπονδιακό Σύνταγμα και ζητούν από τη κομματική βάση να περιφορυρήσει τις
εκλογές που έρχονται. Αυτές οι διατυπώσεις δε μου φαίνονται και πολύ αποσχιστικές/ενδεικτικές κάποιου κινήματος Ανεξαρτησίας.
- George_V
Υπάρχουν μεγάλα κοινωνικά χάσματα στο Νότο όμως.Ασέβαστος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:03στ αληθεια, παιζει να ειναι η πλουσιοτερη πολιτεια, με πετρελαια και βιομηχανια.
Υπάρχουν οι Αμερικανοί που έχουν σπίτι και δύο αυτοκίνητα και υπάρχει και η άλλη κατηγορία που ζει με food coupons και χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ γιατί δεν έχει αυτοκίνητο.
Π.χ. Στην Αλαμπάμα άμα δεν έχεις αυτοκίνητο σε θεωρούν μια κατηγορία πάνω από άστεγο. Δλδ φτωχομπινε.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
https://texasgop.org/wp-content/uploads ... 022-KM.pdf
Διόρθωση. Εδώ είναι τα του συνεδρίου αναφορικά με θέμα της αυτοδιάθεσης.
Κάτω από τον τίτλο State Sovereignty.
Διόρθωση. Εδώ είναι τα του συνεδρίου αναφορικά με θέμα της αυτοδιάθεσης.
Κάτω από τον τίτλο State Sovereignty.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 21 Ιουν 2022, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση