Εδω η τουρκιε είχε γυναίκα πρόεδρο πριν 30 χρόνιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:35Εδώ δεν ήταν η μαύρη γυναίκα του αβαταρ μου τοτε, πιστεύεις πραγματικά ότι δίνει κανείς δεκάρα για τούτη δα τώρα;Magnus3 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 20:57 Σιγά, εδω είχανε πορτοκαλί president. Παντως οπισθοδρομικοί οι αμερικανοί, στην Ευρώπη δεν θα ήταν καν είδηση το ότι ειναι γυναίκα ή γκει.
Αλήθεια η Θάτσερ γυναίκα δεν ήταν κ αυτή;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι γυναίκα,μαύρη και γκέι (ό,τι μισεί ο Τραμπ)
Re: Είμαι γυναίκα,μαύρη και γκέι (ό,τι μισεί ο Τραμπ)
και πήζεις και πατώνεις και πονάς;
Το ζητούμενο λοιπόν ΔΕΝ είναι το ποιο πρόσωπο βρίσκεται σε ένα κυβερνητικό αξίωμα αλλά το τι πολιτική εφαρμόζει
Εδώ και το .... Πακισταν και ή Ινδια είχαν γυναίκες πρωθυπουργούς κάποτε ..Magnus3 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:49Εδω η τουρκιε είχε γυναίκα πρόεδρο πριν 30 χρόνιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:35Εδώ δεν ήταν η μαύρη γυναίκα του αβαταρ μου τοτε, πιστεύεις πραγματικά ότι δίνει κανείς δεκάρα για τούτη δα τώρα;Magnus3 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 20:57 Σιγά, εδω είχανε πορτοκαλί president. Παντως οπισθοδρομικοί οι αμερικανοί, στην Ευρώπη δεν θα ήταν καν είδηση το ότι ειναι γυναίκα ή γκει.
Αλήθεια η Θάτσερ γυναίκα δεν ήταν κ αυτή;![]()
![]()
Και θέτω το ερώτημα
Είναι ΣΉΜΕΡΑ οι γυναίκες οι μαύροι και οι γκαιη καταπιεσμένοι στην Αμερικη;
Μιλάμε χωρίς να λάβουμε υπόψη τις οικονομικές και ταξικές διαφορές που είναι άλλο ζήτημα
Μιλάμε χωρίς να λάβουμε υπόψη τις οικονομικές και ταξικές διαφορές που είναι άλλο ζήτημα
Dave Chappelle ή Denzel Washington θα ήταν σωστές επιλογές για εκπρόσωποι του λευκού οίκου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τους παριστάνουν ότι είναι καταπιεσμένοι για να βγαίνουν αυτοί οι υπέρμαχοι των αγώνων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:54 Και θέτω το ερώτημα
Αν δεν λάβουμε υπόψη ταξικές οικονομικές ανισότητες το ολο θέμα καταντά πολύ γελοίο.πατησιωτης έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:57Τους παριστάνουν ότι είναι καταπιεσμένοι για να βγαίνουν αυτοί οι υπέρμαχοι των αγώνων.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:54 Και θέτω το ερώτημα
Μιλάμε χωρίς να λάβουμε υπόψη τις οικονομικές και ταξικές διαφορές που είναι άλλο ζήτημα![]()
- EKPLIKTIKOS
Η ειλικρινής απάντηση είναι "εξαρτάται". Άλλο το Σαν Φρανσίσκο που σε κάποιες περιπτώσεις μπορει να ειναι και πλεονέκτημα να εισαι γκει κ άλλο το τάδε κωλοχωρι του Τενεσί, εκεί όντως ένας γκει μπορεί να φάει ακόμα κ βρωμοξυλοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:54 Και θέτω το ερώτημα
Ταξικές οικονομικές ανισότητες ..EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Μάιος 2022, 22:03Η ειλικρινής απάντηση είναι "εξαρτάται". Άλλο το Σαν Φρανσίσκο που σε κάποιες περιπτώσεις μπορει να ειναι και πλεονέκτημα να εισαι γκει κ άλλο το τάδε κωλοχωρι του Τενεσί, εκεί όντως ένας γκει μπορεί να φάει ακόμα κ βρωμοξυλοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:54 Και θέτω το ερώτημα
Ευάλωτη ομάδα είναι οι φτωχοί και καταπιεσμένοι για όσο χρόνο είναι φτωχοί κσι καταπιεσμένοι ..
Αυτή όμως ζητάει να την κρίνουμε όχι για τις πολιτικές που εφαρμόζει, αλλά για το χρώμα του δέρματός της και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Μάιος 2022, 21:50 Το ζητούμενο λοιπόν ΔΕΝ είναι το ποιο πρόσωπο βρίσκεται σε ένα κυβερνητικό αξίωμα αλλά το τι πολιτική εφαρμόζει
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Σίγουρα ο Τραμπ, εκεί που χαζεύει τα approval ratings του ανοϊκού αφεντικού της ή εκεί που κοιμάται με το χέρι του στον κώλο της Μελανια, πάνω σε ένα κρεβάτι που κοστίζει μόνο του όσο περίπου οι μισθοί ενός έτους αυτής της σκατόφατσας, πρέπει να στενοχωριέται πάρα πολύ. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και σίγουρα θα ξυπνήσει με φαγούρα στα παπάρια τουScouser έγραψε: 06 Μάιος 2022, 22:23 Σίγουρα ο Τραμπ, εκεί που χαζεύει τα approval ratings του ανοϊκού αφεντικού της ή εκεί που κοιμάται με το χέρι του στον κώλο της Μελανια, πάνω σε ένα κρεβάτι που κοστίζει μόνο του όσο περίπου οι μισθοί ενός έτους αυτής της σκατόφατσας, πρέπει να στενοχωριέται πάρα πολύ.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μία απορία
Ο Τραμπ , πίστευε τις ιδέες που εκφραζε , ή απλά χρησιμοποιούσε αυτές τις ιδέες προκειμένου να τις εκμεταλλευτεί πολιτικά και να πάρει , όπως και πήρε , την εξουσία;
Ο Τραμπ , πίστευε τις ιδέες που εκφραζε , ή απλά χρησιμοποιούσε αυτές τις ιδέες προκειμένου να τις εκμεταλλευτεί πολιτικά και να πάρει , όπως και πήρε , την εξουσία;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εμφανισιακά,δεν θα το'λεγα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-