Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:12
Σε σχέση με Moon/Baker/Bonham κ.α.;
Τελείως αδιάφορος.
Αλλη φαση...Την δουλεια που ειχε την εκανε με μεγαλη επιτυχια. Μου αρεσει πολυ στο πιο πανω λαιβ και η εκτελεση του echoes , μετα την μεση μαζι με τον Γουοτερς
Και για τον Ρινγκο μπορεις να το πεις αυτο σε σχεση με αυτους που λες
Με τον Ρίνγκο είναι ιεροσυλία και να τον συγκρίνεις.
Τέλος πάντων,διαφορετικά γούστα.
Blackdog έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:16
Αλλη φαση...Την δουλεια που ειχε την εκανε με μεγαλη επιτυχια. Μου αρεσει πολυ στο πιο πανω λαιβ και η εκτελεση του echoes , μετα την μεση μαζι με τον Γουοτερς
Είναι πολύ δύσκολο σε μια τέτοια μπάντα με τόσο μεγάλα ταλέντα (και τόσο μεγάλα εγω) να προσέξει κάνεις τον Mason
Ο Mitch Mitchel εμφανίζεται ψηλά σε όλες τις λίστες που θα βρείς στο internet. Εμένα όμως ποτέ δεν με εντυπωσίασε. Πιθανότατα έφταιγε ο Hendrix που μαζί με αυτόν, ποιόν άλλο να προσέξεις;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είναι πολύ δύσκολο σε μια τέτοια μπάντα με τόσο μεγάλα ταλέντα (και τόσο μεγάλα εγω) να προσέξει κάνεις τον Mason
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Μάιος 2022, 22:12
Σε σχέση με Moon/Baker/Bonham κ.α.;
Τελείως αδιάφορος.
Και για τον Ρινγκο μπορεις να το πεις αυτο σε σχεση με αυτους που λες
Με τον Ρίνγκο είναι ιεροσυλία και να τον συγκρίνεις.
Τέλος πάντων,διαφορετικά γούστα.
Και μενα μου αρεσει ο Ρινγκο εννοειται
Αν επαιζα ντραμς ομως, θα ηθελα να παιζω σαν τον Bonham
Απο Ελληνες ο Νικος Τσιλογιαννης (Μπουρμπουλια) και ο Τακης Μαρινακης (Πελομα Μποκιου) θα επρεπε να βρισκονται στο πολ γιατι ξεπερνουν αρκετους ξενους.
Ο Mitch Mitchel εμφανίζεται ψηλά σε όλες τις λίστες που θα βρείς στο internet. Εμένα όμως ποτέ δεν με εντυπωσίασε. Πιθανότατα έφταιγε ο Hendrix που μαζί με αυτόν, ποιόν άλλο να προσέξεις;
On the other hand ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 14 Μάιος 2022, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αρίστος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 20:24Απο Ελληνες ο Νικος Τσιλογιαννης (Μπουρμπουλια) και ο Τακης Μαρινακης (Πελομα Μποκιου) θα επρεπε να βρισκονται στο πολ γιατι ξεπερνουν αρκετους ξενους.
Ο Τρανταλίδης δεν σου αρέσει;
1.