!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δρακουλιαρικα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Δρακουλιαρικα
Παρότι μου αρέσουν οι ταινίες με βαμπίρ, οι ταινίες με τον χαρακτήρα του Δράκουλα πάντα μου φαίνονταν αδιάφορες και λίγο βαρετές. Το ίδιο το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζονται είναι υπερεκτιμημένο. Βασικά αξίζει μόνο το πρώτο ατμοσφαιρικό μέρος με τη φιλοξενία του Χάρκερ στον πύργο του Δράκουλα. Το υπόλοιπο σύγγραμμα είναι μετριότητα.
George_V έγραψε: 07 Απρ 2022, 22:32Ε μην τα αναψεις. Ασε μονο την τηλεοραση ανοιχτη.
Tωρα αμα βγει αυτο μεσα απο την τηλεοραση δεν ξερω...
Aνοιγεις το σποιλερ με δικη σου ευθυνη.Spoiler
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σε μενα το λες?Κος Mike έγραψε: 08 Απρ 2022, 18:11George_V έγραψε: 07 Απρ 2022, 22:32Ε μην τα αναψεις. Ασε μονο την τηλεοραση ανοιχτη.Naida έγραψε: 07 Απρ 2022, 22:11
Δεν με λυπάσαι να κοιμηθώ με όλα τα φώτα ανοιχτά, τιβι και ραδιο;έχει ανέβει η ΔΕΗ.
Tωρα αμα βγει αυτο μεσα απο την τηλεοραση δεν ξερω...
Aνοιγεις το σποιλερ με δικη σου ευθυνη.Spoiler
Στη Naida δειξτο
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άδικος κόπος. Δεν βλέπω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σουηδικο

Αμερικανικο ριμεικ

Αμερικανικο ριμεικ

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taxalata xalasa
μικρος φοβομουν τον δρακουλα μεχρι που εμαθα να τρωω σκορδαλια 5 χρονων και απο τοτε ειμαι εμβολιασμενος εναντιων του δρακουλα... δεν μασαμε...Jimmy81 έγραψε: 08 Απρ 2022, 02:54 Παρότι μου αρέσουν οι ταινίες με βαμπίρ, οι ταινίες με τον χαρακτήρα του Δράκουλα πάντα μου φαίνονταν αδιάφορες και λίγο βαρετές. Το ίδιο το μυθιστόρημα στο οποίο βασίζονται είναι υπερεκτιμημένο. Βασικά αξίζει μόνο το πρώτο ατμοσφαιρικό μέρος με τη φιλοξενία του Χάρκερ στον πύργο του Δράκουλα. Το υπόλοιπο σύγγραμμα είναι μετριότητα.
μας πορδευει τον παπα τον αρη....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Με την ευκαιρία τής νεκρανάστασης τού νήματος, πρέπει να προειδοποιήσω ότι η Isabelle Adjani εμφανίζεται ντυμένη καθ'όλη την διάρκεια τής ταινίας. Ενα λάθος που δεν επαναλήφθηκε σε καμμία από τις επόμενες ταινίες της.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.