Ο αζαρ είναι δεκάρι στυλ μεσι καμιά σχέση με αυτούς που κάνουν πολλές δουλειές στο κέντροBigChiefWahoo έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:49Δεν γνωρίζω και πολλούς εντελώς σύγχρονους ποδοσφαιριστές για να είμαι ειλικρινής.Ξεχνάω ονόματα,δεν παρακολουθώ ανελλιπώς για να είμαι μέσα στα πράγματα,άσε που μου φαίνονται όλοι ίδιοι.Προφανώς,εγώ γερνάω.Αλλά από αυτά που βλέπω στα νοκ-άουτ στο ΤΣΛ π.χ.,επειδή έχουν και ενδιαφέρον,βλέπω ότι πολλοί παίχτες είναι ικανοί για πολλά πράγματα + το απίστευτο τρέξιμο που ρίχνουν.Αυτός ο Πογκμπά μου τη δίνει στα νεύρα πάντως.Ο Αζάρ ήταν έτσι,αλλά σαν να χάθηκε μου φαίνεται.Ο Τόνι Κρόος επίσης κάνει πολλά πράγματα και σκοράρει,όπως και ο Ντι Μαρία,όταν παίζει.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:41
Ίσα ίσα, δεν υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές σήμερα, ίσως έχουν απομείνει μόνο ο ντεμπραινε και ο ποκμπα στα καλά του
Αντίθετα τέτοιοι ήταν παλιότερα ο ματεους, ο ραικαρντ, ο αλεμαο, ο γιαγιά τουρε, ο ματιας ζαμερ, ο Τζέραλντ, ο λαμπαρντ, ο ινιεστα, ο τσάβι κτλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλυτερος Άγγλος ποδοσφαιριστής
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Re: Καλυτερος Άγγλος ποδοσφαιριστής
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ανέφερες τον Ζίκο (και όχι Ζήκο,της ΑΕΚΓκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:49
Δεν τον θυμάσαι καλά τον χοντλ μαλλον
Ήταν ισάξιος μεγάλων δεκαριων της εποχής του
Όχι του πλατινι και του μαραντονα, ίσως και του ζήκο, αλλά ιδιας αξίας με αντονιονι, φραντσεσκολι, σιφο, σουστερ, κεμπες, κτλ
Επίσης έκανες αναφορά σε δύο παλιές μου αγάπες,Φρανσέσκολι/Αντονιόνι
Τώρα θυμήθηκα Άγγλο παικταρά στράικερ,Μαρκ Χέιτλι,που έπαιξε και στη Μίλαν.
-
Γκουερινο 4
Ποιος είναι ρε συ ο καμαβιγκα;jason0 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:50Σιγά μην είναι και ο Καγκαβα δάσκαλεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:42ζεεντορφ,καμαβιγκα σημερα,κοβασιτςΓκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:41
Ίσα ίσα, δεν υπάρχουν τέτοιοι ποδοσφαιριστές σήμερα, ίσως έχουν απομείνει μόνο ο ντεμπραινε και ο ποκμπα στα καλά του
Αντίθετα τέτοιοι ήταν παλιότερα ο ματεους, ο ραικαρντ, ο αλεμαο, ο γιαγιά τουρε, ο ματιας ζαμερ, ο Τζέραλντ, ο λαμπαρντ, ο ινιεστα, ο τσάι κτλ![]()
![]()
Πρώτη φορά τον ακουω
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ναι αλλά γυρίζει πολύ πίσω για να πάρει μπάλα και να μοιράσει.Τον θυμάμαι στα ματς του ΠΚ στη Ρωσία το 2018,τον Καραγκούνη μου θύμιζε,βρίσκονταν παντού στο γήπεδο.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:52
Ο αζαρ είναι δεκάρι στυλ μεσι καμιά σχέση με αυτούς που κάνουν πολλές δουλειές στο κέντρο
Κήγκαν sans voir.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:21Περιμένω τον λεπορελο και κανα δυο άλλους πιο παλιούς που πρόλαβαν κιγκαν, χοντλ να διαβάσω την γνώμη τους
Επίσης, πιό εύκολα θυμάται κάποιος τον Μπόμπυ Τσάρλτον, παρά τον Μπεστ. Και τούτο επειδή ο πρώτος ήταν και στο Μουντιάλ του '70 και είχε γεμάτες χρονιές το 72-73, ενώ ο Μπεστ εκείνα τα χρόνια έφευγε και γύρναγε στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Προσωπικά, τον Μπεστ τον θυμάμαι μόνο από την Φούλαμ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Γκουερινο 4
Κιγκαν vs νταγκλης;Leporello έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:56Κήγκαν sans voir.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:21Περιμένω τον λεπορελο και κανα δυο άλλους πιο παλιούς που πρόλαβαν κιγκαν, χοντλ να διαβάσω την γνώμη τους
Επίσης, πιό εύκολα θυμάται κάποιος τον Μπόμπυ Τσάρλτον, παρά τον Μπεστ. Και τούτο επειδή ο πρώτος ήταν και στο Μουντιάλ του '70 και είχε γεμάτες χρονιές το 72-73, ενώ ο Μπεστ εκείνα τα χρόνια έφευγε και γύρναγε στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Προσωπικά, τον Μπεστ τον θυμάμαι μόνο από την Φούλαμ.
-
Γκουερινο 4
Κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζουν οι νεότεροι είναι ότι ο κιγκαν στις τελευταίες χρονιές στη Λίβερπουλ ήταν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ,ο πιο διάσημος ξένος ποδοσφαιριστης στην Ελλάδα και ίσως και σε άλλες χώρες
Όπως τώρα οι πιτσιρικάδες θέλουν να μοιάσουν στον μεσι, τότε όλοι ήθελαν να μοιάσουν τον κιγκαν
Όπως τώρα οι πιτσιρικάδες θέλουν να μοιάσουν στον μεσι, τότε όλοι ήθελαν να μοιάσουν τον κιγκαν
Ουουου, δύσκολο. Θα έλεγα Κήγκαν, μόνο και μόνο γιατί την εποχή του ήμουν μικρότερος και εντυπωσιαζόμουν ευκολότερα.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:59Κιγκαν vs νταγκλης;Leporello έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:56Κήγκαν sans voir.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:21Περιμένω τον λεπορελο και κανα δυο άλλους πιο παλιούς που πρόλαβαν κιγκαν, χοντλ να διαβάσω την γνώμη τους
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Γκουερινο 4
Αυτό έγραψα λίγο πρινLeporello έγραψε: 27 Μαρ 2022, 23:20Ουουου, δύσκολο. Θα έλεγα Κήγκαν, μόνο και μόνο γιατί την εποχή του ήμουν μικρότερος και εντυπωσιαζόμουν ευκολότερα.Γκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:59Κιγκαν vs νταγκλης;Leporello έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:56 Κήγκαν sans voir.
Ότι τότε ο κιγκαν ήταν ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα
ΙσχύειΓκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 23:19 Κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζουν οι νεότεροι είναι ότι ο κιγκαν στις τελευταίες χρονιές στη Λίβερπουλ ήταν με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ,ο πιο διάσημος ξένος ποδοσφαιριστης στην Ελλάδα και ίσως και σε άλλες χώρες
1.
Κέβιν Κηγκαν. Μέγιστος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
o μολουκος ηταν η επιτομη του 8αριουjason0 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:50Σιγά μην είναι και ο Καγκαβα δάσκαλεEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:42ζεεντορφ,καμαβιγκα σημερα,κοβασιτςΓκουερινο 4 έγραψε: 27 Μαρ 2022, 22:41
Αντίθετα τέτοιοι ήταν παλιότερα ο ματεους, ο ραικαρντ, ο αλεμαο, ο γιαγιά τουρε, ο ματιας ζαμερ, ο Τζέραλντ, ο λαμπαρντ, ο ινιεστα, ο τσάι κτλ![]()
Ο Ζεεντορφ δεν έκανε τάκλιν στη ζωή του, ο Κοβασιτς είναι ο χαμαλης, δεν είναι αυτός που περναει απ αυτόν όλο το παιχνιδι, ο άλλος δεν ξερω καν ποιος είναι
Γκουερινο, τον Μοντριτς ξέχασες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Δυστυχώς δεν πρόλαβα Χοντλ.
Πρόλαβα οριακά Λινεκερ, πολύ περισσότερο τον Σίρερ που τον θεωρώ και καλύτερο και τον ψήφισα εδώ.
Γκαζα δεν είχε συνέχεια, αλλά η Λατσιο του Ζέμαν κακώς λοιδωρήθηκε από συμφορουμίτη ανωτέρω, από τις πιο fun to watch ομάδες των 90ς.
Εντύπωση μου κάνει που δεν είναι στο poll o Chris Waddle, τον οποίο μάλλον θα ψήφιζα.
Κέιν και Όουεν δεν έχουν καμμία δουλειά εδώ, τότε να μπουν και Paul Merson, David Platt, Robbie Fowler.
Από τους καλούς κεντρικούς μέσους, είδα από κοντά τον Carrick και ετριβα τα μάτια μου.
Πρόλαβα οριακά Λινεκερ, πολύ περισσότερο τον Σίρερ που τον θεωρώ και καλύτερο και τον ψήφισα εδώ.
Γκαζα δεν είχε συνέχεια, αλλά η Λατσιο του Ζέμαν κακώς λοιδωρήθηκε από συμφορουμίτη ανωτέρω, από τις πιο fun to watch ομάδες των 90ς.
Εντύπωση μου κάνει που δεν είναι στο poll o Chris Waddle, τον οποίο μάλλον θα ψήφιζα.
Κέιν και Όουεν δεν έχουν καμμία δουλειά εδώ, τότε να μπουν και Paul Merson, David Platt, Robbie Fowler.
Από τους καλούς κεντρικούς μέσους, είδα από κοντά τον Carrick και ετριβα τα μάτια μου.
Δεν είπα ότι η Λάτσιο δεν ήταν fun to watch, είπα ότι δεν χτυπούσε και κανα πρωταθλημα και ο Γκασκοιν ήταν παγκιτης (43 συμμετοχές σε 3 χρόνια)Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 27 Μαρ 2022, 23:47 Δυστυχώς δεν πρόλαβα Χοντλ.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Α, δεν θυμάμαι να έχει τόσες λίγες συμμετοχές. Και εκεί έπινε ο μλκς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 554 Προβολές