!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:03
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:54
Gherschaagk έγραψε: 23 Μαρ 2022, 14:37 Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε. απαιτησα ανυποχωρητα Κανένα ευτράπελο, καμία χαζομάρα. Οι γονείς μας το καταφχαριστήθηκαν. Η συμφωνία με το μαγαζί τηρήθηκε στο ακέραιο. Το μαγαζί παραλιακό, με την πόλη να φαίνεται στο βάθος. Καλοκαίρι μετά από καύσωνα και δεν ζορίστηκε κάνεις. Η εκκλησία από τις πιο όμορφες στην περιοχή και με εύκολο πάρκινγκ.

Το φωτογραφείο είχε μια τεράστια φωτογραφία μου για έναν χρόνο περίπου στην βιτρίνα του. Το νυφικό το έραψα, είναι στην ντουλάπα και με χωράει κανονικά.

Κοιμόμαστε αγκαλιά τα χειμωνιάτικα βράδια. Το καλοκαίρι στο 5λεπτο έχουμε πιάσει τις άκρες γιατί κολλάμε.
φξδ
Αν γινόταν όλα όπως τα ήθελα, θα πήγαινα στο Μπαλί και δεν θα με έβλεπε ΚΑΝΕΝΑΣ να παντρεύομαι εκτός από γονείς κι αδέρφια. Κι εγώ είχα 600 άτομα στην εκκλησία και 300 στο τραπέζι και το μόνο παρατράγουδο που συνέβη ήταν να διαμαρτυρηθεί ένας για τις οδοντογλυφίδες, άλλο λόγο δεν βρήκαν. Δεν υπήρχε άλλωστε.

Α και το φαγητό άρεσε σε όλους.
Αυτό το ότι υπάρχουν άτομα που πάνε να φάνε τζάμπα και θα βρουν κάτι να διαμαρτυρηθούν και από πάνω, με ξεπερνά..
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 13:55 Α πριν ξεχασα τις πιστολιές στον αέρα.
Δε χρειαζόταν να τις αναφέρεις ρητά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Για πες, καρπαθιος ο γάμος;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Parrot έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:05

φξδ
Αν γινόταν όλα όπως τα ήθελα, θα πήγαινα στο Μπαλί και δεν θα με έβλεπε ΚΑΝΕΝΑΣ να παντρεύομαι εκτός από γονείς κι αδέρφια. Κι εγώ είχα 600 άτομα στην εκκλησία και 300 στο τραπέζι και το μόνο παρατράγουδο που συνέβη ήταν να διαμαρτυρηθεί ένας για τις οδοντογλυφίδες, άλλο λόγο δεν βρήκαν. Δεν υπήρχε άλλωστε.

Αυτό το ότι υπάρχουν άτομα που πάνε να φάνε τζάμπα και θα βρουν κάτι να διαμαρτυρηθούν και από πάνω, με ξεπερνά..
ειναι στα εθιμα κ αυτο :003: - κανεις δεν μενει ικανοποιημενος απο το φαγητο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:09 Για πες, καρπαθιος ο γάμος;
Όχι, το νησί που ο Νίκο γνώρισε τη Ναζλί.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Cavaliere έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:24 Χώρια που μια τέτοια γυναίκα ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΤΕΣ.
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:17
Καρπαθος - Σύμη - Κάσος ειναι το ίδιο. Και αρκετοί στη Ρόδο.
Απο Κάρπαθο είναι όλα αυτά τα συντηρητικά.
Βγαζουν όμως μναρες :romance-hearteyes:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι

Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε
Εγω παντρευτηκα και δεν καναμε τιποτα απ'ολα αυτα. Μια παρταρα που κρατησε 2 μερες σε ενα δασος καναμε. Πηξε :lol:
στην Πολωνία ειδικά στην ανατολική κάναν 3ημερους γάμους, πέφταν κάτω απο το ποτό αναίσθητοι, είχανε κρεβάτια τους έβαζαν να συνέλθουν, ξυπνούσαν και ξεκινούσαν πάλι με το μαλακό με μπύρες
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

dna replication έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:24
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:43
Αγις έγραψε: 23 Μαρ 2022, 12:08 Εδω σας θελω Αντρακλες
Γραψτε τις εμπυριες σας απο τις πολυμηνες βασανιστικες προετοιμασιες - το σπασιμο αρχιδιων - τις συγκρουσεις μεταξυ εμπλεκομενων οικογενειων - το ψυχοφθορο κοστος + το χρηματικο - τον δημοσιο εξευτελισμο - το γλεντι με τα μαχαιροπηρουνα να χτυπανε μανιωδως στα πιατα σαν ταμ ταμ καννιβαλων και .... και ....και ............ ακομα και για την βιντεοσκοπιση - φωτογραφιση που συρθηκατε την '' επομενη ημερα'' - αβουλοι κ συρομενοι σαν λοβοτομημενοι - ευνουχισμενοι

Ξεραστε τα ολα να λυτρωθειτε - ξεσπαστε
Εγω παντρευτηκα και δεν καναμε τιποτα απ'ολα αυτα. Μια παρταρα που κρατησε 2 μερες σε ενα δασος καναμε. Πηξε :lol:
στην Πολωνία ειδικά στην ανατολική κάναν 3ημερους γάμους, πέφταν κάτω απο το ποτό αναίσθητοι, είχανε κρεβάτια τους έβαζαν να συνέλθουν, ξυπνούσαν και ξεκινούσαν πάλι με το μαλακό με μπύρες
Δεν ειχε τετοια στον δικο μας. Ολοι πιωμενοι ηταν αλλα φυσιολογικα. Ουτε ηλιθια μουσικη ειχε ουτε τα ηλιθια παιχνιδια που παιζουν ειχε. Αυτα τα κανουν σε κατι χωρια.

Εβλεπες κατι γιαγιαδες 75+ να χορευουν jimi hendrix
Άβαταρ μέλους
foscilis

Τέλος πάντων, καλοκαίρι '08 ο γάμος της αδερφής του τότε κολλητού μου. Ήταν απίστευτος γιατί είχε 2 Χ Ρ Ο Ν Ι Α προετοιμασία, ακόμα και website με τίτλο "ο γάμος της Χ με τον Υ". Η τύπισσα έκανε και hen's party (δεν ήξερα ότι υπήρχε) μαζί με συναδέλφισσές της από την κομισιόν, σε κρυφή βίλα κάπου στην Ιταλία που πάρκαρες δέκα χιλιόμετρα μακριά και μετά έπρεπε να κάνεις δυο ώρες πεζοπορία με GPS. Θα ήμον σίγουρος ότι ξεσκίστηκαν στις πούτσες αν δεν ήξερα πόσο μαλακισμένο ήταν αυτό το βλαχαδερό.

Τη γκόμενα του κολλητού μου την έβαλαν να ετοιμάσει όλες τις μπομπονιέρες (οι μπομπονιέρες δεν ήταν απλά σακουλάκια με κουφέτα, ήταν σετάκια με διάφορες μαλακίες και το οικογενειακό έθιμο έλεγε ότι πρέπει να τις ετοιμάσουν παρθένες, εντάξει εκεί έβαλαν απλά νερό στο κρασί τους και τις ετοίμασε η μόνη ανύπαντρη).

Όταν τις είχε τελειώσει την έπιασε η μάνα του κολλητού μου και της είπε "άκουσε να δεις, θέλω στο γάμο να είσαι ντυμένη σωστά, όχι τα μποέμ που φοράς θα έρθει όλο το χωριό και δε μπορεί η νύφη μας να είναι σα λέτσος".

Ήρθε κυριολεκτικά όλο το χωριό. Με ναυλωμένο πούλμαν, πρώτα τους πήγε στο ξωκλήσι (κάπου στο Καλαμάκι αν θυμάμαι καλά) και μετά στο νυχτερινό κέντρο επίσης στην παραλιακή. Ταυτόχρονα ήρθε το σόι του (Ολλανδού) γαμπρού από την Ολλανδία και το πιο κουφό, ο πατέρας του είχε χωρίσει και είχε κάνει δεύτερη οικογένεια κάπου στην Πολωνία, τους φέρανε κι αυτούς, μιλάμε για καμιά εξηνταριά άτομα γιατί και οι δύο οικογένειες του τύπου ήταν τετραμελείς και τα πιο πολλα παιδιά παντρεμένα με δικά τους παιδιά.

Το νυφικό έκανε 9.500 και είχε τρία μέτρα ουρά από πίσω, ήταν σχεδιασμένο να ξεκολλάει η ουρά ώστε η νύφη να μπορεί να χορέψει αλλά δυστυχώς ο μηχανισμός χάλασε. Κλάμα η νύφη. Ξαναεπιστρατεύτηκε η γκόμενα του κολλητού μου (ελλείψει κοριτσακίων) να κρατάει την ουρά όρθια για να μη σέρνεται όσο χόρευε η νύφη. Πραγματικά απορώ που χρειάστηκε άλλα τρία χρόνια να το πάρει απόφαση και να χωρίσει αυτόν τον μαλάκα που άφησε το σόι του να την ξεφτιλίσει τόσο πολύ.

Κι όμως το ordeal της ήταν τίποτα σε σχέση με αυτό της μάνας του γαμπρού. Της έγραψαν λόγο στα greeklish και την έβαλαν να τον διαβάσει μπροστά σε 300 καλεσμένους.

Μου έχει μείνει ότι σε όλη τη δεξίωση με κυνήγαγε "να μου μιλήσει" ένας Κύπριος συνάδελφος της νύφης από την Κομισιόν που με είχε γνωρίσει λίγους μήνες νωρίτερα σε ταξίδι στις Βρυξέλλες και είχε ξελιγωθεί με την πάρτη μου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ερμής έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:19
foscilis έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:17
Καρπαθος - Σύμη - Κάσος ειναι το ίδιο. Και αρκετοί στη Ρόδο.
Απο Κάρπαθο είναι όλα αυτά τα συντηρητικά.
Βγαζουν όμως μναρες :romance-hearteyes:
Στην περίπτωση της τύπισσας που λέω βγάζουν διασταύρωση ντουλάπας με αρκούδα. Αφού σκέψου το γκόμενο (με τον οποίον τα φόρεσε στον τύπο) τον λέγαμε "ο κοντός" ενώ ήταν 1.75.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Parrot έγραψε: 23 Μαρ 2022, 15:05

φξδ

Δεν είχαμε τέτοιους.

Ξέχασα να αναφέρω, ότι, φύγαμε από το κέντρο στις 6 το πρωί. Το τελευταίο 2ωρο είχαμε μείνει με 10 φίλους. Ένα μεγάλο τραπέζι μπροστά στη θάλασσα και λέγαμε διάφορα.

Κοιμήθηκα στις 7:30 το πρωί και ξύπνησα στις 10 ζόμπι εντελώς. Όπου κι αν πήγαμε εκείνη τη μέρα μας έδιναν ευχές, δεν είχα λούσει μαλλί και ήταν γεμάτο ρύζια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

αυτά γλυτωσε ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Λοιπόν, έχω πάει σε γάμο ελληνοιαπωνικό.
Πρώτα έγινε η βάφτιση του Ιάπωνα, στον οποίο δώσανε ένα γελοίο ελληνικό όνομα, τύπου Ευλάμπιος, που δεν το αναφέρω, αλλά καταλαβαίνετε. Έβλεπες τον φουτζίτσου να τον φωνάζουν Ευλάμπιο και σου σηκωνόταν η τρίχα. Ακολουθεί ο γάμος, ο οποίος είχε μετάφραση της λειτουργίας στα Ιαπωνικά λάιβ, για να καταλαβαίνουν οι φουτζίτσηδοι. Πάμε στο τραπέζι. Είμαι σε ένα τραπέζι με άλλες 5 μουνάρες και 3 θεογκόμενους, μιλάμε δεν ξέρω πού βρέθηκαν τόσοι και τόσες μαζεμένες/οι, αφού μου είχε ανοίξει η μασέλα από το θαυμασμό και στα δύο φύλα. Στο διπλανό τραπέζι ήταν οι φίλοι του φουτζίτσου, φουτζίτσηδοι κι αυτοί, οι οποίοι ήταν πιο άσχημοι και από την ασχήμια την ίδια, πλας κοντοί ίσα με ένα μέτρο και ένα μίλκο και όλη τη διάρκεια του γάμου, σχολίαζαν το τραπέζι μας. Η δε διπλανή μου που μίλαγε ιαπωνικά μου έλεγε ότι σχολιάζουν ότι είμαστε άσχημοι κι εμείς και η νύφη. Λολζ Για τα μάτια του κόσμου να σας πω ότι η νύφη είναι 1.75 μελαχρινή με μπλε μάτια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Κομπλεξικοί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”