Πούστης ήταν.
Το αμφισβητεί ο Κώστας ;
Πούστης ήταν.
Aprilianos έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:46 Όταν δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο πλην του αποτυχημένου μεγάλου περιπάτου τότε το ρίχνει στο μοντερνισμό
Αν σου πω ότι δεν έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό, θα σου πω ψέμματα.panos291 έγραψε: 19 Μαρ 2022, 13:35 Εγω παντως οτι δεν έχει ήδη η Αθηνα γκει δήμαρχο, δεν θα το έβαζα το χέρι μου στην φωτιά.
Να μην είναι φοβιτσιαρης και να μην κρύβεται λέμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2022, 15:55 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί είναι πιο αξιόπιστος ένας στρέιτ δήμαρχος ή πολιτικός γενικότερα.
Μέτρια πράγματα.Κατ αρχήν έργα σαν τον μεγάλο περίπατο είναι αποτυχημένα εκ των προτέρων.Έχει βελτιώσει κάπως τον καθαρισμό των δρόμων αλλά είναι σταγών εν τω ωκεανώ.Είναι ζήτημα όμως εάν μπορεί να υπάρξει επιτυχημένος δήμαρχος στην Αθήνα με την έννοια να μπορεί να αλλάξει ριζικά την πόλη.ST48410 έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:51Άσχετο με το νήμα αλλά τι γνώμη έχεις για το Μπακογιάννη;πατησιωτης έγραψε: 19 Μαρ 2022, 14:49 Πριν εκλεγεί γκέι δήμαρχος πρέπει πρώτα από όλα να ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ.Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς πολιτικός που να έχει δηλώσει γκέι.Προφανώς υπάρχουν αλλά δεν εμφανίζονται διότι γνωρίζουν ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι ακόμη "εκπαιδευμένοι" για να τους ψηφίσουν.
Σε άλλες χώρες υπάρχουν γκέι αρχηγοί κομμάτων μέχρι και "ακροδεξιοί" - στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε αριστερός.
Ήταν "κρυφή" ως τώρα; Μπακογιάννης:

Τον έκραζαν και κάτι γκει επειδή το έπαιζε αυστηρος και συντηρητικός πολιτικός ενώ παλαιότερα τις ρουφάγε πίσω από τους θάμνους στο κέντρο δίχως σταματημό.
wooded glade έγραψε: 20 Μαρ 2022, 19:38 Καλά όλα.
Και η Τζέϊσον και η Τζεφ και η Λάουρα και η Πάολα.
Άλλα ένας να μας πει "παιδιά εγώ θα σας ρίξω γκόμενα αν με ψηφίσετε" ; Ένας τουλάχιστον !
Εντάξει τώρα, βαρίδι της παράταξης είναι αυτός.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 20 Μαρ 2022, 20:35wooded glade έγραψε: 20 Μαρ 2022, 19:38 Καλά όλα.
Και η Τζέϊσον και η Τζεφ και η Λάουρα και η Πάολα.
Άλλα ένας να μας πει "παιδιά εγώ θα σας ρίξω γκόμενα αν με ψηφίσετε" ; Ένας τουλάχιστον !
![]()