Γκουερινο 4 έγραψε: 21 Φεβ 2022, 19:52
stavmanr έγραψε: 21 Φεβ 2022, 19:45
Σοβαρά, Γκουερίνο 4...
Πιστεύεις ότι γράφεις έξυπνα πράγματα;
Υπερασπίζεστε ένα "πάθος" που έχει αφήσει μόλις το 2021, πάνω από 100 βίαια επεισόδια και κάποιους νεκρούς.
Και μιλάμε για ένα "πάθος" που αφορά επιχειρηματικές δραστηριότητες κάποιων μεγαλοπαραγόντων που συνήθως πίσω από το προπέτασμα του αθλητισμού κάνουν μπίζνες με τις ζωές σας.
Κι όσο περισσότερο πλακώνεστε εσείς για τα σώβρακα και τα ποπ κορν που σας προσφέρουν πάνω από το γκαζόν, τόσο πιο ευτυχείς είναι.
Το να μου πεις "είμαι φανατικός με το ΜΠΑΜΠΗΣ: Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ" μου βγάζει περισσότερο νόημα από το να μου πεις το ίδιο για τον ΠΑΟΚ, τον ΑΡΗ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ κλπ.
Αν αύριο την κάθε ομάδα την αναλάβει ένας σουβλατζής αντί για κάποιον μεγαλοπαραγοντα, νομίζεις πως οι οπαδοί της θα σταματήσουν τα επεισόδια;
Καταρχήν μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι "οπαδός μίας ΠΑΕ" είναι το ίδιο παράλογο με το "οπαδός του Μασούτη". Πρόκειται για δύο κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.
Απλά έχει επικρατήσει επειδή κάποιοι ούγκανοι, ιστορικά, έψαχναν ευκαιρία να πλακωθούν κι ο χώρος του αθλητικού θεάματος προσέφερε κάποιου είδους ασυλίες, επικαλούμενος πολιτισμούς και παιδείες.
Από εκεί και πέρα, δεν με απασχολεί αν το Μασούτη ή τον ΠΑΟΚ θα διοικήσει ένας σουβλατζής, ένας διακινητής ηρωΐνης διά της ναυσιπλοΐας ή ένας πρώην σοβιετικός πράκτορας.
Αντίθετα, βλέπω πολλούς οπαδούς να υποστηρίζουν πρεζέμπορους ή πιστολέρος, απλά και μόνο επειδή φόρεσαν κόκκινο σώβρακο και δήθεν "έριξαν φράγκα" στην επιχείρησή τους.