Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:10Έχω εικόνα των νοσοκομείων. 3 διοικητές είναι φίλοι μας.Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2022, 15:59Και ένας να βγήκε, έχεις εικόνα της κατάστασης του προσωπικού στα νοσοκομεία? Έχεις υπόψη σου οτι παραιτείται κόσμος επειδή δεν αντέχει το φόρτο εργασίας?Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 15:56
Ημερολόγιο ψεκασμού, 20/1/22 Μέρος Β'
Ακόμα νομίζουν ότι βγήκαν εκτός 7000 γιατροί και νοσηλεύτες πρώτης γραμμής.
Προφανώς και υπάρχουν θέματα. Απλά εσύ πιστεύεις ότι φταίει κάτι μη υπαρκτό για τους θανάτους, ενώ είναι πολύπλευρο θέμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θετικός στον ιό και ο (πλήρως μπολιασμένος και ψεκασμένος) Άρης Πορτοσάλτε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Uppercut
Re: Θετικός στον ιό και ο (πλήρως μπολιασμένος και ψεκασμένος) Άρης Πορτοσάλτε
-
Uppercut
Ψέμα και για την δέλτα και πολύ περισσότερο για την όμικρον. Μην πάμε στα προσωπικά γιατί μπορώ να σου πω ότι όλοι οι εμβολιασμένοι φίλοι μου έχουν κολλήσει. Όλοι. Εγώ όχι ακόμα.BOOMER έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:06Γιατί πρόκειται για αντιδραστικούς εγωπαθείς και γιατί και οι πέτρες ξέρουν ότι οι εμβολιασμένοι έχουμε δεκάδες φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουμε και να μεταδώσουμε (προσωπικά 10 μέρες με 2 κρούσματα μέσα στο σπίτι μου παρέμεινα αρνητικό) και εκατοντάδες να πάμε εντατική ή να πεθάνουμε. Αρα όχι μόνο επιτάσσεται να απολυθούν αυτοί οι λιποτάκτες ,αλλά να μην τους επιτραπεί ποτέ να ασκήσουν ιατρικό λειτούργημα. Υπάρχουν τόσα επαγγέλματα που δεν θα εκθέτουν σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο (πχ βοσκός ,φαροφύλακας κλπ).Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:57Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:10
Έχω εικόνα των νοσοκομείων. 3 διοικητές είναι φίλοι μας.
Προφανώς και υπάρχουν θέματα. Απλά εσύ πιστεύεις ότι φταίει κάτι μη υπαρκτό για τους θανάτους, ενώ είναι πολύπλευρο θέμα.
Επίσης, δεν ρώτησα εσένα. Θέλω την άποψη του Όττο.
Εμένα πάλι λιγότεροι απ τους μισούς εμβολιασμένους φίλους μου ,βγήκαν θετικοί με καταρροή. Και για να σε βοηθήσω ,αν θες να ρωτάς κάποιον προσωπικά ,το forum έχει προσωπικα μηνύματα. Ρώτησες κάτι δημόσια ,και σου απάντησα ότι ήμουν 10 μέρες με ενεργά κρούσματα αλλά δεν κόλλησα. Αν είσαι ανεμβολίαστος sorry αλλά δεν πιστεύει κανείς αυτό που λες για τους φίλους σου ,όπως και δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ και σε τίποτα και την μετά covid εποχή. Συνήθησε να ζεις με αυτό.Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:08Ψέμα και για την δέλτα και πολύ περισσότερο για την όμικρον. Μην πάμε στα προσωπικά γιατί μπορώ να σου πω ότι όλοι οι εμβολιασμένοι φίλοι μου έχουν κολλήσει. Όλοι. Εγώ όχι ακόμα.BOOMER έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:06Γιατί πρόκειται για αντιδραστικούς εγωπαθείς και γιατί και οι πέτρες ξέρουν ότι οι εμβολιασμένοι έχουμε δεκάδες φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουμε και να μεταδώσουμε (προσωπικά 10 μέρες με 2 κρούσματα μέσα στο σπίτι μου παρέμεινα αρνητικό) και εκατοντάδες να πάμε εντατική ή να πεθάνουμε. Αρα όχι μόνο επιτάσσεται να απολυθούν αυτοί οι λιποτάκτες ,αλλά να μην τους επιτραπεί ποτέ να ασκήσουν ιατρικό λειτούργημα. Υπάρχουν τόσα επαγγέλματα που δεν θα εκθέτουν σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο (πχ βοσκός ,φαροφύλακας κλπ).Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:57
Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;
-
Uppercut
Δεν με νοιάζει τι πιστεύεις, σου είπα ότι δεν ασχολούμαι με προσωπικές ιστορίες. Στοιχεία ότι οι εμβολιασμένοι έχουν δεκάδες φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουν και να μεταδώσουν όμικρον; Όλη η επιστημονική κοινότητα. παράδειγμα ο CDC, διαφωνεί με την πίπα που έβγαλες από τον δυσώδη πρωκτό σου.BOOMER έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:13Εμένα πάλι λιγότεροι απ τους μισούς εμβολιασμένους φίλους μου ,βγήκαν θετικοί με καταρροή. Και για να σε βοηθήσω ,αν θες να ρωτάς κάποιον προσωπικά ,το forum έχει προσωπικα μηνύματα. Ρώτησες κάτι δημόσια ,και σου απάντησα ότι ήμουν 10 μέρες με ενεργά κρούσματα αλλά δεν κόλλησα. Αν είσαι ανεμβολίαστος sorry αλλά δεν πιστεύει κανείς αυτό που λες για τους φίλους σου ,όπως και δεν θα σε εμπιστευτεί ποτέ και σε τίποτα και την μετά covid εποχή. Συνήθησε να ζεις με αυτό.Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:08Ψέμα και για την δέλτα και πολύ περισσότερο για την όμικρον. Μην πάμε στα προσωπικά γιατί μπορώ να σου πω ότι όλοι οι εμβολιασμένοι φίλοι μου έχουν κολλήσει. Όλοι. Εγώ όχι ακόμα.BOOMER έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:06
Γιατί πρόκειται για αντιδραστικούς εγωπαθείς και γιατί και οι πέτρες ξέρουν ότι οι εμβολιασμένοι έχουμε δεκάδες φορές λιγότερες πιθανότητες να κολλήσουμε και να μεταδώσουμε (προσωπικά 10 μέρες με 2 κρούσματα μέσα στο σπίτι μου παρέμεινα αρνητικό) και εκατοντάδες να πάμε εντατική ή να πεθάνουμε. Αρα όχι μόνο επιτάσσεται να απολυθούν αυτοί οι λιποτάκτες ,αλλά να μην τους επιτραπεί ποτέ να ασκήσουν ιατρικό λειτούργημα. Υπάρχουν τόσα επαγγέλματα που δεν θα εκθέτουν σε κίνδυνο το κοινωνικό σύνολο (πχ βοσκός ,φαροφύλακας κλπ).
Ο συγκεκριμένος ως τι έχει διοριστεί δημοσιογράφος; Από ότι φαίνεται είναι αρκετά αμόρφωτος και αγράμματος. Είναι το μόνο προσόν του ότι είναι φερέφωνο;
Ναι, σπαει το γενικοτερο μοτιβο.nyxtovios έγραψε: 20 Ιαν 2022, 21:49 Ο συγκεκριμένος ως τι έχει διοριστεί δημοσιογράφος; Από ότι φαίνεται είναι αρκετά αμόρφωτος και αγράμματος.[...]
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει το λύκειο. Γκόμενα δεν είναι. Οπότε ως τι τον έχουν στο προσκήνιο συνέχεια; Πρέπει να είναι μεγάλο βύσμα.
- Otto Weininger
Το ιικο φορτίο που κινδυνεύεις να αρπάξεις σε ένα νοσοκομείο και μάλιστα σε πτέρυγα Covid-19 είναι μεγαλύτερο και επικινδυνοτερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να αρπάξεις εκτός.Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:57Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:10Έχω εικόνα των νοσοκομείων. 3 διοικητές είναι φίλοι μας.Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2022, 15:59
Και ένας να βγήκε, έχεις εικόνα της κατάστασης του προσωπικού στα νοσοκομεία? Έχεις υπόψη σου οτι παραιτείται κόσμος επειδή δεν αντέχει το φόρτο εργασίας?
Άρα οφείλουν να είναι προστατευμένοι. Δεύτερον δε νοείται ιατρός ή νοσηλεύτης να φέρεται ως ψεκας και να μην εμβολιαζεται. Τρίτον κολλάνε και μεταδίδουν μεν, λιγότερο δε, άρα αυτό σε συνδυασμό με τα 2 παραπάνω κάνουν τον εμβολιασμό υγειονομικών και δη νοσοκομειακών υποχρεωτικό αλλιως πουλο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όχι. Δεν έχει νόημα η υποχρεωτικοτητα με τα σημερινά δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:42Το ιικο φορτίο που κινδυνεύεις να αρπάξεις σε ένα νοσοκομείο και μάλιστα σε πτέρυγα Covid-19 είναι μεγαλύτερο και επικινδυνοτερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να αρπάξεις εκτός.Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:57Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 16:10
Έχω εικόνα των νοσοκομείων. 3 διοικητές είναι φίλοι μας.
Άρα οφείλουν να είναι προστατευμένοι. Δεύτερον δε νοείται ιατρός ή νοσηλεύτης να φέρεται ως ψεκας και να μην εμβολιαζεται. Τρίτον κολλάνε και μεταδίδουν μεν, λιγότερο δε, άρα αυτό σε συνδυασμό με τα 2 παραπάνω κάνουν τον εμβολιασμό υγειονομικών και δη νοσοκομειακών υποχρεωτικό αλλιως πουλο.
Φυσικά και να είχε, όφειλαν οι γελοίοι που αποφάσισαν αναστολή 1η Σεπτεμβρίου, 31 Αυγούστου να έχουν έτοιμους αντικαταστάτες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Ποιο από τα τρια δεν ισχύει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:49Όχι. Δεν έχει νόημα η υποχρεωτικοτητα με τα σημερινά δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:42Το ιικο φορτίο που κινδυνεύεις να αρπάξεις σε ένα νοσοκομείο και μάλιστα σε πτέρυγα Covid-19 είναι μεγαλύτερο και επικινδυνοτερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να αρπάξεις εκτός.Uppercut έγραψε: 20 Ιαν 2022, 20:57
Ας πούμε ότι δεν φταίεi αυτό. Εν τέλει, όσοι δεν εμβολιάστηκαν και απομακρύνθηκαν τότε, για να προστατευτούν οι ασθενείς με τους οποίους έρχονται σε επαφή όπως μας έλεγαν, για ποιον λόγο πάνε για απόλυση τώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι κολλάνε και μεταδίδουν όλοι;
Φυσικά και να είχε, όφειλαν οι γελοίοι που αποφάσισαν αναστολή 1η Σεπτεμβρίου, 31 Αυγούστου να έχουν έτοιμους αντικαταστάτες.
Φυσικά και έχει νόημα. Ακόμα και μόνο το δεύτερο να ήταν ο λόγος, αρκεί.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έτσι, μ' ένα Μάτι την ημέρα, μέχρι και το ΠΑΣΟΚ θα βρικολακιάσει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ρε μαν, παραδέχεσαι οτι η νουδού έδιωξε, σε περίοδο που τους χρειαζόταν η κοινωνία, ανθρώπους χωρίς κανέναν άλλο λόγο εκτός απ' το οτι διαφωνούσαν ως προς το εμβόλιο.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:50Ποιο από τα τρια δεν ισχύει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:49Όχι. Δεν έχει νόημα η υποχρεωτικοτητα με τα σημερινά δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:42
Το ιικο φορτίο που κινδυνεύεις να αρπάξεις σε ένα νοσοκομείο και μάλιστα σε πτέρυγα Covid-19 είναι μεγαλύτερο και επικινδυνοτερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να αρπάξεις εκτός.
Δηλαδή για το δικό της το γινάτι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Αυτό λέμε απ' την αρχή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Mitharadir
Είπε κανένας ότι το εμβόλιο σε καθιστά άτρωτο; Απλά μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο νοσηλείας.Ότι και το εμβόλιο κατά της γρίπης δηλαδή.
- Otto Weininger
Καλά εσύ ακόμα νομίζεις ότι μόνο στην Ελλάδα έχουμε covid και μέτρα. Ντάξει 2 χρόνια έχουν περάσει μόνο, που θα πάει.Kauldron έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:54Ρε μαν, παραδέχεσαι οτι η νουδού έδιωξε, σε περίοδο που τους χρειαζόταν η κοινωνία, ανθρώπους χωρίς κανέναν άλλο λόγο εκτός απ' το οτι διαφωνούσαν ως προς το εμβόλιο.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:50Ποιο από τα τρια δεν ισχύει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:49
Όχι. Δεν έχει νόημα η υποχρεωτικοτητα με τα σημερινά δεδομένα.
Δηλαδή για το δικό της το γινάτι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Αυτό λέμε απ' την αρχή.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και ποιος τα κρίνει αυτά;Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:50Ποιο από τα τρια δεν ισχύει;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:49Όχι. Δεν έχει νόημα η υποχρεωτικοτητα με τα σημερινά δεδομένα.Otto Weininger έγραψε: 20 Ιαν 2022, 22:42
Το ιικο φορτίο που κινδυνεύεις να αρπάξεις σε ένα νοσοκομείο και μάλιστα σε πτέρυγα Covid-19 είναι μεγαλύτερο και επικινδυνοτερο σε σχέση με αυτό που μπορεί να αρπάξεις εκτός.
Εισηγήθηκε κάποια αρμόδια επιτροπή την υποχρεωτικοτητα;
Η το αποφασίζει από μόνος του ο κάθε Πλεύρης;
Και αύριο τι άλλο μπορεί να αποφασίσει χωρίς την κρίση των αρμόδιων επιστημονικών φορέων;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 122 Απαντήσεις