!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάτοικοι ελληνικής υπαίθρου και Ρομά

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Ποιά η διαφορά τους?

Καμία, είναι ακριβώς το ίδιο.
9
32%
Ε, πώς, οι χωριάτες είναι ανώτεροι.
14
50%
Οι γύφτοι είναι καλύτεροι απ' αυτούς.
5
18%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Κάτοικοι ελληνικής υπαίθρου και Ρομά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:50 Ωραία, βλέπω πως άρχισε καβγάς.
Τους χωριάτες δεν περίμενα να τους μάθω από καμία "απόδραση" στην εξοχή, τους ξέρω χρόνια τώρα.
Είπαμε, είναι ψευταράδες, κουτοπόνηροι, και μοχθηροί, σχεδόν στο σύνολό τους (έχει και λίγους καλούς).
Βλέπω πως ακόμα και η Niki, δεν τόλμησε ν' αντικρούσει αυτά, και το πήγε στο "οικονομικό", το οποίο απαντήθηκε απ' τον Τζιτζιμπιτζόχοιρα.
Δηλαδή ως χωριάτης/χωρικός είμαι κακός, κουτοπόνηρος, νεοδημοκρατης, μοχθηρός κτλ;
Έλεος. Ελπίζω τρολ νήμα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

nyxtovios έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:14
Τους χωριάτες δεν περίμενα να τους μάθω από καμία "απόδραση" στην εξοχή, τους ξέρω χρόνια τώρα.
Είπαμε, είναι ψευταράδες, κουτοπόνηροι, και μοχθηροί, σχεδόν στο σύνολό τους (έχει και λίγους καλούς).
Βλέπω πως ακόμα και η Niki, δεν τόλμησε ν' αντικρούσει αυτά, και το πήγε στο "οικονομικό", το οποίο απαντήθηκε απ' τον Τζιτζιμπιτζόχοιρα.
Δηλαδή ως χωριάτης/χωρικός είμαι κακός, κουτοπόνηρος, νεοδημοκρατης, μοχθηρός κτλ;
Έλεος. Ελπίζω τρολ νήμα
Δεν είναι όλοι. Αλλά νομίζω οτι μπορείς να βεβαιώσεις κι εσύ, οτι πολλοί έτσι είναι.
Ειδικά το θέμα με τα σκουπίδια, που είτε τα καίνε, είτε τα πετάνε στο χωράφι του γείτονα, ισχύει. Δε μπορεί να μην το 'χεις δει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
στραβοξυπνημενο χιονοπανο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από στραβοξυπνημενο χιονοπανο »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:06
panos291 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:56 Παρακαλω να μπει και επιλογη του σπουδαιοτερου νησιου του πλανητη της Κρήτης μας, για να γελασουμε παλι με τους haters. :popc:
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι Κρητικοί , είναι πως αυτό που πιστεύετε για μοναδικότητα η έστω ιδιαιτερότητα , είναι το ότι η Κρήτη βρίσκεται ένα στάδιο κοινωνικής εξέλιξης πίσω.

Ευρύτερες οικογένειες αντί για πυρηνικές, μεγάλη κοινωνική σημασία του γάμου που είναι ένωση οικογενειών και όχι προσώπων, εγκλήματα "τιμής", βεντέτα, ζωοκλοπές, οπλοχρησία , παραδοσιακή μουσική, σχέσεις εξάρτησης πολιτικών βαρώνων και λαού.

Βόρεια Αλβανία και Σικελία η οποιοδήποτε μέρος της νοτιοανατολικής Ευρώπης πριν 100 χρόνια.

:+1:
ρόμπα τον έκανες τον Άλκη
Feindflug έγραψε: 06 Ιαν 2022, 17:49 Τύπε, λονγκ όμικρον = ο μέγα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Niki έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:03
Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:59
George_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:58

Δλδ θες να μας πεις οτι στην Αθηνα π.χ. δεν εχει κουτοπονηρους και ψευταράδες και ολοι μαζευτηκαν εκει.

Και στο φινάλε η συγκριση που επιχειρεις ειναι παντελως ακυρη και προσβλητικη.
Πώς δεν έχει?
Αλλά δεν έχω δεί κανέναν στην Αθήνα, ή σε μεγάλο αστικό κέντρο μέσα, να καίει τα σκουπίδια του (γενικώς δεν έχω δεί κανέναν μαλάκα να καίει σκουπίδια) έχοντας τοποθετήσει το βαρέλι του με τρόπο που ο καπνός να πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα. Εσύ έχεις δεί?
Στα χωριό μου αυτό θα το κάναμε σε κάποιον ξενοχωρίτη για να του δείξουμε ότι είναι αντιπαθητικός και να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν τον γουστάρουμε.
Συνήθως όλα ξεκινούν από το καφενείο.
Αν έρθει ένα ξένος και πει μια χοντρή μαλακία.
Πέφτει σύρμα να τον κάνουμε να φύγει πρίν τον δείρει κανένας συγχωριανός και βρεί τον μπελά του.
Θα ερχότανε ο πατέρας μου και θα έλεγε ο βλάκας ήρθε σε ξένο χωριό και είπε αυτό...

Αν σου το κάνανε αυτό ψάξε να βρείς τι έκανες.
Αααα, μάαααλιστα. Ξενοχωρίτης. Δηλαδή "δικός σας", αν πεί μεγαλύτερη μαλακία, θα περάσει έτσι.
Δεν είναι το θέμα τί έκανες, είναι τί νομίζουν αυτοί οτι έκανες. Ο κακός, όπως είσαστε εκεί, θα ψάξει να βρεί μια δικαιολογία για να κάνει κακό.
Οχι γιατί θα έχει να κερδίσει κάτι, αλλά γιατί αυτό τον κάνει να νιώθει όμορφα.
Και οχι δεν του είχαμε κάνει τίποτα. Με τον καλύτερο τρόπο φερθήκαμε, και ξύλα του δώσαμε να καίει, και το κινητό του φορτίζαμε όταν δεν είχε βάλει ρεύμα, και χίλια δυο άλλα. Απλά έχει σκατά η ψυχή του ανθρώπου μέσα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:19
Έλεος. Ελπίζω τρολ νήμα
Δεν είναι όλοι. Αλλά νομίζω οτι μπορείς να βεβαιώσεις κι εσύ, οτι πολλοί έτσι είναι.
Ειδικά το θέμα με τα σκουπίδια, που είτε τα καίνε, είτε τα πετάνε στο χωράφι του γείτονα, ισχύει. Δε μπορεί να μην το 'χεις δει.
Στην πόλη δεν γίνονται αυτά τόσο συχνά επειδή τους βλέπουνε σχετικά πιο εύκολα. Δεν αλλάζουν νοοτροπία επειδή πάνε στις πόλεις ή επειδή επιστρέφουν στα χωριά.
Με την ίδια λογική και οι περισσότεροι στις πολυκατοικίες κάνουν θόρυβο και ενοχλούν τους γείτονες. Όντως το είχα αυτό το πρόβλημα όταν εμένα σε πόλη.
Οπότε αντιστοίχως μπορώ να πω το ίδιο για τους κατοίκους της πόλης.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:19
Έλεος. Ελπίζω τρολ νήμα
Really; Ότι και καλά στις πόλεις δεν πετάνε σκουπίδια στην πόρτα του άλλου; :roll:
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:56

Όλη η Ελλάδα ένα χωριό είναι, αλλά μιλάμε για την ύπαιθρο τώρα.
Δεν είμαι από την ύπαιθρο, αλλά και να ήμουν, θα έπαιζε κανένα ρόλο?
Δλδ θες να μας πεις οτι στην Αθηνα π.χ. δεν εχει κουτοπονηρους και ψευταράδες και ολοι μαζευτηκαν εκει.

Πώς δεν έχει?
Αλλά δεν έχω δεί κανέναν στην Αθήνα, ή σε μεγάλο αστικό κέντρο μέσα, να καίει τα σκουπίδια του (γενικώς δεν έχω δεί κανέναν μαλάκα να καίει σκουπίδια) έχοντας τοποθετήσει το βαρέλι του με τρόπο που ο καπνός να πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα. Εσύ έχεις δεί?
δεν εχεις δει στην Αθηνα σκουπιδια πεταμενα εξω απο καδο ...?γιατι εγω εχω δει να τα πετανε απο το 2ο οροφο προς τον καδο και να σκανε πανω σε ιχ ... σακουλες ολοκληρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 02 Ιαν 2022, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους

η Φεϊγκφλαγκονίκη τύποι, πιάνεται για πόλη ή χουριό;
Άβαταρ μέλους

nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:25

Πώς δεν έχει?
δεν εχεις δει στην Αθηνα σκουπιδια πεταμενα εξω απο καδο ...?γιατι εγω εχω δει να τα πετανε απο το 2ο οροφο προς τον καδο και να σκανε πανω σε ιχ

βλάχοι που κουβαλήθηκαν από χουριά θα ήταν τύπε
αριστοκράτες αστοί, τύπου Μπέρια φρίττουν με κάτι τέτοια
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:27

Πώς δεν έχει?
δεν εχεις δει στην Αθηνα σκουπιδια πεταμενα εξω απο καδο ...?γιατι εγω εχω δει να τα πετανε απο το 2ο οροφο προς τον καδο και να σκανε πανω σε ιχ

μα η Αθηνα 1945 ειχε 250 χιλιαδες πληθυσμο ... οι υπολοιποι λογικα θα ειναι σκατιβλαχοι κομπλεξικοι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους

nostromos έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:29
στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:27

μα η Αθηνα 1945 ειχε 250 χιλιαδες πληθυσμο ... οι υπολοιποι λογικα θα ειναι σκατιβλαχοι κομπλεξικοι
κάπως έτσι τύπε
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:57
panos291 έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:56 Παρακαλω να μπει και επιλογη του σπουδαιοτερου νησιου του πλανητη της Κρήτης μας, για να γελασουμε παλι με τους haters. :popc:
Και εσείς στην Κρητη δεν μετράτε μπροστά σε εμάς τους ΑΙΝΕΙΑΝ που είμαστε οι Φαλακραητοί της Ρουμελης..
Fixed, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:22
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:06
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι Κρητικοί , είναι πως αυτό που πιστεύετε για μοναδικότητα η έστω ιδιαιτερότητα , είναι το ότι η Κρήτη βρίσκεται ένα στάδιο κοινωνικής εξέλιξης πίσω.

Ευρύτερες οικογένειες αντί για πυρηνικές, μεγάλη κοινωνική σημασία του γάμου που είναι ένωση οικογενειών και όχι προσώπων, εγκλήματα "τιμής", βεντέτα, ζωοκλοπές, οπλοχρησία , παραδοσιακή μουσική, σχέσεις εξάρτησης πολιτικών βαρώνων και λαού.

Βόρεια Αλβανία και Σικελία η οποιοδήποτε μέρος της νοτιοανατολικής Ευρώπης πριν 100 χρόνια.

:+1:
ρόμπα τον έκανες τον Άλκη
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:26 η Φεϊγκφλαγκονίκη τύποι, πιάνεται για πόλη ή χουριό;
Όπως και να 'χει, σας γαμάει, δικέ μου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους

Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:36
στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:26 η Φεϊγκφλαγκονίκη τύποι, πιάνεται για πόλη ή χουριό;
Όπως και να 'χει, σας γαμάει, δικέ μου.
:g018:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”