Niki έγραψε: 02 Ιαν 2022, 19:03
Kauldron έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:59
George_V έγραψε: 02 Ιαν 2022, 18:58
Δλδ θες να μας πεις οτι στην Αθηνα π.χ. δεν εχει κουτοπονηρους και ψευταράδες και ολοι μαζευτηκαν εκει.
Και στο φινάλε η συγκριση που επιχειρεις ειναι παντελως ακυρη και προσβλητικη.
Πώς δεν έχει?
Αλλά δεν έχω δεί κανέναν στην Αθήνα, ή σε μεγάλο αστικό κέντρο μέσα, να καίει τα σκουπίδια του (γενικώς δεν έχω δεί κανέναν μαλάκα να καίει σκουπίδια) έχοντας τοποθετήσει το βαρέλι του με τρόπο που ο καπνός να πηγαίνει στο σπίτι του γείτονα. Εσύ έχεις δεί?
Στα χωριό μου αυτό θα το κάναμε σε κάποιον ξενοχωρίτη για να του δείξουμε ότι είναι αντιπαθητικός και να σηκωθεί να φύγει γιατί δεν τον γουστάρουμε.
Συνήθως όλα ξεκινούν από το καφενείο.
Αν έρθει ένα ξένος και πει μια χοντρή μαλακία.
Πέφτει σύρμα να τον κάνουμε να φύγει πρίν τον δείρει κανένας συγχωριανός και βρεί τον μπελά του.
Θα ερχότανε ο πατέρας μου και θα έλεγε ο βλάκας ήρθε σε ξένο χωριό και είπε αυτό...
Αν σου το κάνανε αυτό ψάξε να βρείς τι έκανες.
Αααα, μάαααλιστα. Ξενοχωρίτης. Δηλαδή "δικός σας", αν πεί μεγαλύτερη μαλακία, θα περάσει έτσι.
Δεν είναι το θέμα τί έκανες, είναι τί νομίζουν αυτοί οτι έκανες. Ο κακός, όπως είσαστε εκεί, θα ψάξει να βρεί μια δικαιολογία για να κάνει κακό.
Οχι γιατί θα έχει να κερδίσει κάτι, αλλά γιατί αυτό τον κάνει να νιώθει όμορφα.
Και οχι δεν του είχαμε κάνει τίποτα. Με τον καλύτερο τρόπο φερθήκαμε, και ξύλα του δώσαμε να καίει, και το κινητό του φορτίζαμε όταν δεν είχε βάλει ρεύμα, και χίλια δυο άλλα. Απλά έχει σκατά η ψυχή του ανθρώπου μέσα.