Περαστικά. Κάνε το μοριακό να έχεις μια πιο ασφαλή εικόνα. Μέχρι τότε ξεκουράσου και μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Λόγω ηλικίας και εμβολιασμού οι πιθανότητες είναι όλες μαζί σου.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:01 Σήμερα άλλα δύο τεστ και αρνητικά . Ξύπνησα με πυρετό πάλι πήρα ντεπόν και πέρασε . Αύριο το πρωί θα κάνω ένα μοριακό .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
Παρατήρησα ότι το δικό σου τεστ είναι άχνη η γραμμή. Εμένα έβγαιναν αρνητικά ως εχθές αφού έχω περάσει και πυρετό την Παρασκευή και σήμερα βγήκε θετικό με την γραμμή κατακόκκινη. Προς το μωβ θα έλεγα.Μήπως για αυτό σου βγαίνει αρνητικό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Fixed, τύπε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:12 Ολοι θα κολλήσουμε πεθάνουμε.
Δεν ξέρω πόσοι θα πεθάνουμε κολλήσουμε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ρε δικέ μου, ολόκληρη Άρια διαγαλαξιακή αυτοκρατορία ηγείσαι και φοβάσαι έναν πυρετό;
Πέρα από την πλάκα, κόψε λίγο τις ειδήσεις από παντού, γιατί σε έχουν επηρεάσει άσχημα και θα πάθεις τίποτα από το άγχος σου.
Πέρα από την πλάκα, κόψε λίγο τις ειδήσεις από παντού, γιατί σε έχουν επηρεάσει άσχημα και θα πάθεις τίποτα από το άγχος σου.
Dein Herz, meine Gier
Τα τεστ στην φώτο βγαίνουν αρνητικά όμως.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
Έχω γεύση και όσφρηση . Πρώτα ο Θεός την Δευτέρα το πρωί θα κάνω μοριακό τεστ .
Θετικά είναι. Αχνή γραμμή σημαίνει μικρότερο ιϊκό φορτίο.
Η άχνη γραμμή είναι θετικό.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:35 Παρατήρησα ότι το δικό σου τεστ είναι άχνη η γραμμή. Εμένα έβγαιναν αρνητικά ως εχθές αφού έχω περάσει και πυρετό την Παρασκευή και σήμερα βγήκε θετικό με την γραμμή κατακόκκινη. Προς το μωβ θα έλεγα.Μήπως για αυτό σου βγαίνει αρνητικό;
Δεν χρειάζεται να είναι φουλ μωβ (ή μαυρη)
Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά πως έχει να κάνει με το φορτίο.
Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά όμως, πιθανότερο να είναι θέμα δειγματοληψίας. Σε καλυτερο δείγμα, θα βγει πιο θετικό/ πιο έντονη γραμμή.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Περαστικά σου και 'σενα ρε μαν.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:15Ναι . 37,9 .Kauldron έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:55Τί εννοείς? Ένιωθες οτι κρύωνες ξαφνικά? Έχεις πυρετό?Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
Σε τέτοιες περιπτώσεις (δεν ξέρω τί κάνει για κορωνοϊό), εμένα παλιότερα με είχαν βοηθήσει αρκετά τα Panadol Cold and Flu, για τις κομάρες κλπ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
περαστικά εύχομαι και σύντομα επιστροφή στα καθημερινά
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από το χρώμα φαίνεται το είδος της μετάλλαξης. Το μωβ σημαίνει Δέλτα, το κόκκινο άλφα και το αχνό μωβ σημαίνει Κάππα. Λογικά η Όμικρον θα είναι καφέ προς το μαύρο.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:35 Παρατήρησα ότι το δικό σου τεστ είναι άχνη η γραμμή. Εμένα έβγαιναν αρνητικά ως εχθές αφού έχω περάσει και πυρετό την Παρασκευή και σήμερα βγήκε θετικό με την γραμμή κατακόκκινη. Προς το μωβ θα έλεγα.Μήπως για αυτό σου βγαίνει αρνητικό;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θετικότατα είναι, και καθαρά ζήτημα δειγματοληψίας. Περαστικά Ταντ, μείνε δυνατός, δεν είναι και το τέλος του κόσμου ότι δεν θα βγεις ραντεβού λίγες ημέρες.axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:46Τα τεστ στην φώτο βγαίνουν αρνητικά όμως.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Περίμενε τώρα που σε βρήκα να σε ρωτήσω. Εγώ είχα πρώτο σύμπτωμα την Πέμπτη λίγο ενόχληση στο λαιμό χαμηλά σαν φλέμα και δέκατα. Την Παρασκευή για λίγο έντονο πόνο στα πόδια ψηλά (μπούτια) και πυρετό 38.5. Πήρα ντεπον έπεσε και δεν να ξανανέβασα μέχρι 37.5 το βράδυ. Από χθες απυρετη και μια χαρά και σήμερα το ίδιο. Έκανα κάθε μέρα σελφ, αρνητικα. Την Παρασκευή έκανα και ραπιντ αρνητικό. Σήμερα θετικό.Γαληνός έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:50Η άχνη γραμμή είναι θετικό.Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:35 Παρατήρησα ότι το δικό σου τεστ είναι άχνη η γραμμή. Εμένα έβγαιναν αρνητικά ως εχθές αφού έχω περάσει και πυρετό την Παρασκευή και σήμερα βγήκε θετικό με την γραμμή κατακόκκινη. Προς το μωβ θα έλεγα.Μήπως για αυτό σου βγαίνει αρνητικό;
Δεν χρειάζεται να είναι φουλ μωβ (ή μαυρη)
Δεν μπορείς να πεις με σιγουριά πως έχει να κάνει με το φορτίο.
Θεωρητικά, ναι. Πρακτικά όμως, πιθανότερο να είναι θέμα δειγματοληψίας. Σε καλυτερο δείγμα, θα βγει πιο θετικό/ πιο έντονη γραμμή.
Εχω τις εξής ερωτήσεις αν ξέρεις.
Α) είναι πιθανό να μετέδωσα όσο έβγαινε αρνητικό το σελφ;
Β) αφού ήμουν ήδη καλά με αρνητικό σελφ τώρα που βγήκε θετικό παίζει να ξαναβγαλω συμπτώματα ή πάει πέρασε;
Γ)τι διάολοιός είναι αυτός επιτέλους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σωστα, δικό μου το λάθος. Αχνοφαινεται βέβαια η γραμμή στο Τ, αλλά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από ότι διαβάζω.Λεγεών έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:58Θετικότατα είναι, και καθαρά ζήτημα δειγματοληψίας. Περαστικά Ταντ, μείνε δυνατός, δεν είναι και το τέλος του κόσμου ότι δεν θα βγεις ραντεβού λίγες ημέρες.axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:46Τα τεστ στην φώτο βγαίνουν αρνητικά όμως.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
Όλοι αυτό θέλουμε να μάθουμε
Επίσης, εγώ ήρθα σε επαφή με κρούσμα που την ημέρα που βρεθήκαμε είχε αρνητικό σελφ τεστ και της βγήκε θετικό την επόμενη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Η πιθανότητα δύο σελφ σερί να βγουν θετικά ενώ δεν είσαι είναι αστρονομική. Δεν χρειάζεσαι μοριακό, είσαι σίγουρα θετικός.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 01 Ιαν 2022, 23:51 Διπλοεμβολιασμένος πρόσφατα . Τεστ καλού κακού έκανα πριν το Ρεβεγιόν επειδή είχα έναν ξερόβηχα ( καπνιστής ) αρνητικό . Σήμερα εκεί που καθόμουν στην καφετέρια βγαίνω να μιλήσω στο τηλέφωνο και με έπιασε ξαφνικό νευρικό ρίγος στο κόκκαλο . Πάω σπίτι κάνω δύο τεστ .
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."