Έχει πνευματικό αυτή. Τι είναι καμιά αδέσποτη;
Της είπε κιόλας πως ο πραγματικός πόλεμος θα ξεκινούσε μετά τον Μάιο του 21.
Εν αναμονή λοιπόν.
Έχει πνευματικό αυτή. Τι είναι καμιά αδέσποτη;
Στη δέλτα πάντως δεν είχα κανένα γνωστό να έχει γαστρεντερικά συμπτώματα. Για όμικρον λογικά σε καμία εβδομάδα θα ξέρουμε όλοιSUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:42 Άλλη ερώτηση (άσχετης):
παίζει αυτή η Ο να έχει διάρροια ως σύμπτωμα? έστω και ελαφριά? ή εμμετούς?

Ρωτα αν ειχε S αρνητικό το μοριακό.waylon63 έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:28 γνωστος εκανε μωριακο και βγηεκε θετικος αλλα δε του βρηκαν ποια μεταλλαξη εχει
ειναι δυνατον αυτο το πραγμα?
Κι εγώ κόλλησα 1 Ιανουαρίου αλλά κράτησε μόνο 2 μέρες. Μάλλον ήταν Η1Ν1 γιατί κυκλοφορούσε, αλλά επίσης μάλλον είχα ισχυρά αντισώματα λόγω προηγούμενης μόλυνσης που με χτύπησε βαριά.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:12Πωωωμλκ μου αυτό έπαθα εγώ το Γενάρη του 20, με πήγε γαμιώντας ένα σχεδόν μήνα. Κόντεψα να αφήσω τα κόκκαλά μου.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:01Γνωρίζω γυναίκα που υποστηρίζει πως κόλλησε κόβιντ πριν το κρούσμα μηδέν, Ιανουαρίου του 20. Προφανώς πέρασε Η1Ν1 αλλά αυτή πιστεύει πως πέρασε κόβιντ κι εφόσον δεν πέθανε, δεν είναι θανατηφόρος.waldorf έγραψε: 29 Δεκ 2021, 18:45
Ο Γούντι είναι μεθυσμένος εδώ και 58 χρόνια.
Δεν σου ανακοινώνουν το μοριακό,γιατί δεν σε αφορά.(Άσε που δεν βγαίνει στο φτερό το μοριακό).
Για να δούμε, συμπεριλαμβανομένης της αφεντιάς μου με πολύ ήπια τα παραπάνω συμπτώματα, έχω ήδη ακούσει 4-5 ανάλογες περιπτώσεις και μια μάλιστα στην μακρινή Ικαρία. Εγώ επίσης έχω φτάρνισμα.Awesomatic έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:45Στη δέλτα πάντως δεν είχα κανένα γνωστό να έχει γαστρεντερικά συμπτώματα. Για όμικρον λογικά σε καμία εβδομάδα θα ξέρουμε όλοιSUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:42 Άλλη ερώτηση (άσχετης):
παίζει αυτή η Ο να έχει διάρροια ως σύμπτωμα? έστω και ελαφριά? ή εμμετούς?![]()
Εχμ όχι απαραίτητα.
Ναι τότε κυκλοφορούσε ευρέως.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:51Κι εγώ κόλλησα 1 Ιανουαρίου αλλά κράτησε μόνο 2 μέρες. Μάλλον ήταν Η1Ν1 γιατί κυκλοφορούσε, αλλά επίσης μάλλον είχα ισχυρά αντισώματα λόγω προηγούμενης μόλυνσης που με χτύπησε βαριά.Cecily Anne έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:12Πωωωμλκ μου αυτό έπαθα εγώ το Γενάρη του 20, με πήγε γαμιώντας ένα σχεδόν μήνα. Κόντεψα να αφήσω τα κόκκαλά μου.Gherschaagk έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:01
Γνωρίζω γυναίκα που υποστηρίζει πως κόλλησε κόβιντ πριν το κρούσμα μηδέν, Ιανουαρίου του 20. Προφανώς πέρασε Η1Ν1 αλλά αυτή πιστεύει πως πέρασε κόβιντ κι εφόσον δεν πέθανε, δεν είναι θανατηφόρος.
Δεν υπάρχει. Έχεις δει εσύ φωτογραφία του με μαγιό;Καdy έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:36ναι οφειλετεΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:16 Οφείλουν να τον ενημερώσουν λεπτομερώς τον κύριο Φανούρη για την ακολουθία των νουκλεοτιδίων του γενετικού υλικού του ιού καθώς και να του δείξουν φωτογραφίες των πρωτεϊνών του από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Προβλέπεται στο Σύνταγμα και είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.
εκτις κι αν δεν υπαρχει ο ιος και λετε ψεμματα στους ανθρωπους![]()
Όλες είχαν διάρροια σαν σύμπτωμα αλλά κατά πάσα πιθανότητα μιλάς για γαστρεντερίτιδα που θερίζουν φέτος.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:42 Άλλη ερώτηση (άσχετης):
Ναι, εννοώ σαν επίσημη διδασκαλία, δεν εντάσσονται στα λειτουργικά της Εκκλησίας.George_V έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:53Εχμ όχι απαραίτητα.
Π. χ. τα Εισόδια της Θεοτόκου δεν αναφέρονται πουθενά εκτός του απόκρυφου Πρωτευαγγελιου του Ιακώβου.
Και η εικόνα της Ανάστασης με τον Ιησού να ανασταίνει Αδάμ και Εύα μαζί με τους Δίκαιους της Παλαιάς Διαθήκης είναι παρμένη από το απόκρυφο Ευαγγέλιο του Νικοδήμου.
Επίσης αν έχεις συνάχι , οφείλει ο γιατρός να σου πει ποιος από τους 118 ρινοιους που προκαλούν κοινό κρυολόγημα είναι υπεύθυνος.Ζενίθεδρος έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:27Ναι, πλήρως και με κατανοητό τρόπο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:16 Οφείλουν να τον ενημερώσουν λεπτομερώς τον κύριο Φανούρη για την ακολουθία των νουκλεοτιδίων του γενετικού υλικού του ιού καθώς και να του δείξουν φωτογραφίες των πρωτεϊνών του από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Προβλέπεται στο Σύνταγμα και είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα.
Οι γαστρεντερίτιδες είναι all year round. Δεν έχουν χρονιές, ούτε εποχές.hellegennes έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:56Όλες είχαν διάρροια σαν σύμπτωμα αλλά κατά πάσα πιθανότητα μιλάς για γαστρεντερίτιδα που θερίζουν φέτος.SUV έγραψε: 29 Δεκ 2021, 19:42 Άλλη ερώτηση (άσχετης):