!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 21 Αύγ 2018, 17:07
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Αύγ 2018, 14:33
- Τρίτο μνημόνιο ήταν αχρείαστο, …
Από φέις
Δεν υπάρχουν αχρειαστα μνημόνια
Όλα χρήσιμα είναι
Θα συμφωνήσω εδώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Εικόνα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 16:49
Highlander έγραψε: 20 Αύγ 2018, 21:29 Μπορεί να καταφέρνουμε τελικά να βγούμε από τα μνημόνια μετά από 8 επώδυνα για όλους μας χρόνια, χάρη στην έξυπνη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα που μας γλίτωσε από τα χειρότερα που μας επιφύλασσαν κάποιοι και η χώρα να ανακάμπτει εκ νέου, αλλά ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει.
Δεν πρέπει να ξεχάσει ποιοι επί χρόνια κατέστρεφαν τη χώρα, την ξεζούμιζαν και τελικά την οδήγησαν στον οικονομικό όλεθρο, την οπισθοδρόμηση, την οικονομική εξαθλίωση.
Να μην το ξεχάσει και να φροντίσει να μην τους αφήσει με την ψήφο του να επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον και να επαναφέρουν την χώρα στην ίδια και ίσως χειρότερη κατάσταση.
Κατά βάση συμφωνώ μαζί σου.
ναι, γιατί ο συριζα κάνει κάτι διαφορετικό από νδ & πασοκ
γιατί ο συριζα είναι κάτι διαφορετικό από το πασοκ
Εικόνα
μια χαρά το γνωρίζουμε ότι ήταν άθλια η διακυβέρνηση αυτών των χρόνων -και κυρίως του πασοκ-, αλλά γνωρίζουμε εξίσου καλά ότι ο συριζα είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πολιτική .
αυτό φαίνεται για παράδειγμα και από την πυρκαγιά στο μάτι. η ανυπαρξία αντιπυρικών μέτρων, η προστασία των αυθαιρέτων από τον πάντζα, η πλήρης αδιαφορία κλπ
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:35
Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 16:49
Highlander έγραψε: 20 Αύγ 2018, 21:29 Μπορεί να καταφέρνουμε τελικά να βγούμε από τα μνημόνια μετά από 8 επώδυνα για όλους μας χρόνια, χάρη στην έξυπνη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα που μας γλίτωσε από τα χειρότερα που μας επιφύλασσαν κάποιοι και η χώρα να ανακάμπτει εκ νέου, αλλά ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει.
Δεν πρέπει να ξεχάσει ποιοι επί χρόνια κατέστρεφαν τη χώρα, την ξεζούμιζαν και τελικά την οδήγησαν στον οικονομικό όλεθρο, την οπισθοδρόμηση, την οικονομική εξαθλίωση.
Να μην το ξεχάσει και να φροντίσει να μην τους αφήσει με την ψήφο του να επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον και να επαναφέρουν την χώρα στην ίδια και ίσως χειρότερη κατάσταση.
Κατά βάση συμφωνώ μαζί σου.
ναι, γιατί ο συριζα κάνει κάτι διαφορετικό από νδ & πασοκ
γιατί ο συριζα είναι κάτι διαφορετικό από το πασοκ
Εικόνα
μια χαρά το γνωρίζουμε ότι ήταν άθλια η διακυβέρνηση αυτών των χρόνων -και κυρίως του πασοκ-, αλλά γνωρίζουμε εξίσου καλά ότι ο συριζα είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πολιτική .
αυτό φαίνεται για παράδειγμα και από την πυρκαγιά στο μάτι. η ανυπαρξία αντιπυρικών μέτρων, η προστασία των αυθαιρέτων από τον πάντζα, η πλήρης αδιαφορία κλπ
Εχω την εντύπωση πως είναι κάτι διαφορετικό. Οι κύριοι που κινούσαν τα νήματα σε Νδσοκ μπορεί να άκουγαν σε κάποιο άλλο όνομα...δε ξέρω, Ρότσιλ, Σέφιρόθ, οτιδήποτε. Εγώ πάντα με την κεντροαριστερά ήμουν. Δεν τους μπορώ τους πλούσιους. Μου φέρνουν φαγούρα. Και σε περίπτωση γενικευμένης καταστροφής όποιος και αν είναι πάνω κάνει οτι μπορεί.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:49 Εγώ πάντα με την κεντροαριστερά ήμουν.
δηλαδή με το πασοκ;
Cloud87

metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:52
δηλαδή με το πασοκ;
Αν ήμουν γεννημένος σε εποχή Αντρέα μπορεί. Αλλά είμαι πιο μικρός.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:53
δηλαδή με το πασοκ;
η νοοτροπία του πασοκ και της κεντροαριστεράς ήταν η αιτία της κρίσης.
τέτοια νοοτροπία κουβαλούσε και ο κώστας καραμανλής.
Cloud87

metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:54

δηλαδή με το πασοκ;
Θα σου πω κάτι που θεωρώ χαρακτηριστικό. Εχω ακούσει οτι η Θάτσερ (που ήταν δεξιά ως γνωστόν) είπε για τον Αντρέα: "Πότε μου δεν τον συμπάθησα αλλά δεν υπήρχε φορά που να τον συνάντησα και να μην προσπάθησε να αποσπάσει κάτι για την χώρα του". Ετσι είναι ένας ηγέτης.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εάν αυτοί που αναφέρονται στα μνημόνια ως καταστροφή ήταν εναντίον του 40χρονου υπερδανεισμου της χώρας και της ψηφοθηρικης εξαγοράς κοινωνικών ομάδων μέσω αυτών των χρημάτων, θα είχε την παραμικρή αξιοπιστία ένα τέτοιο νήμα.

Επειδή όμως οι ίδιοι είστε, αυτοί που τα φάγατε με αυτούς που φωνάζετε ότι σας σκοτώνουν τα μνημόνια σας γράφω στα παπάρια μου

Βρωμοπασοκοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:57

Θα σου πω κάτι που θεωρώ χαρακτηριστικό. Εχω ακούσει οτι η Θάτσερ (που ήταν δεξιά ως γνωστόν) είπε για τον Αντρέα: "Πότε μου δεν τον συμπάθησα αλλά δεν υπήρχε φορά που να τον συνάντησα και να μην προσπάθησε να αποσπάσει κάτι για την χώρα του". Ετσι είναι ένας ηγέτης.
βρε πες μου αυτά τα 40 χρόνια που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ποιος κυβερνούσε; ουσιαστικά το πασοκ.
μέχρι τον ανδρέα ΔΕΝ είχε προβλήματα η χώρα, πέταγε. από ανδρέα και μετά μόνο ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και ο σαμαράς κυβέρνησαν και δεν ήταν ΠΑΣΟΚ ή πασοκικής νοοτροπίας (κώστας καραμανλής).
ποιος ευθύνεται λοιπόν για την κατάντια της χώρας; το πασοκ και η νοοτροπία του που έχει κληρονομήσει ο συριζα, η μετενσάρκωσή του.
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Beria έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:03 Εάν αυτοί που αναφέρονται στα μνημόνια ως καταστροφή ήταν εναντίον του 40χρονου υπερδανεισμου της χώρας και της ψηφοθηρικης εξαγοράς κοινωνικών ομάδων μέσω αυτών των χρημάτων, θα είχε την παραμικρή αξιοπιστία ένα τέτοιο νήμα.

Επειδή όμως οι ίδιοι είστε, αυτοί που τα φάγατε με αυτούς που φωνάζετε ότι σας σκοτώνουν τα μνημόνια σας γράφω στα παπάρια μου

Βρωμοπασοκοι
άψογος.
Συριζαίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Συριζαίος »

H ιστορια γραφει οτι 21 Αυγουστου 2018 ο Τσιπρας εβγαλε την Ελλάδα απο τα μνημόνια και οτι ο μητσοτακης ξουριζοτανε!
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Συριζαίος έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:10 H ιστορια γραφει οτι 21 Αυγουστου 2018 ο Τσιπρας εβγαλε την Ελλάδα απο τα μνημόνια και οτι ο μητσοτακης ξουριζοτανε!
έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια για να τη βάλει σε μνημόνια χωρίς χρηματοδότηση.
και δε λέω ότι ο τσίπρας φταίει ιδιαίτερα σαν μεμονωμένο πρόσωπο, τα ίδια θα κανε και η νδ πάνω κάτω, γιατί η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστική.

ποιος ευθύνεται όμως για την κατάσταση αυτή; το ΠΑΣΟΚ και η νοοτροπία του. και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚ και έχει την ίδια νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αυτη η φωτο ανεβηκε στο twitter ως απαντηση στο σημερινο λογιδριο του Τσιπρα.

Εικόνα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Cloud87

metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:08
Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:57

βρε πες μου αυτά τα 40 χρόνια που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ποιος κυβερνούσε; ουσιαστικά το πασοκ.
μέχρι τον ανδρέα ΔΕΝ είχε προβλήματα η χώρα, πέταγε. από ανδρέα και μετά μόνο ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και ο σαμαράς κυβέρνησαν και δεν ήταν ΠΑΣΟΚ ή πασοκικής νοοτροπίας (κώστας καραμανλής).
ποιος ευθύνεται λοιπόν για την κατάντια της χώρας; το πασοκ και η νοοτροπία του που έχει κληρονομήσει ο συριζα, η μετενσάρκωσή του.
Κοίτα. Απ οτι ξέρω ο Αντρέας έκανε κάτι διαφορετικό. Αύξησε πολύ τους μισθούς και νομίζω ερχόταν λεφτά και από την Ευρώπη και η γεννιά του πατέρα μου πέρασε βασιλικά. Και επι Χούντας μου λέει οτι έπαιζαν λεφτό. Γενικά αλοίμονο σε εμάς. Και είναι και κάτι άλλο...αποκατέστησε τους αριστερούς που μέχρι τότε δεινοπαθούσαν. Οι μπάτσοι τους είχαν τι να πω έτσι για κανά χέ*ιμο να περνάει η ώρα. Καμιά φορά ούτε και αυτό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”