Θα συμφωνήσω εδώ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Να μην ξεχάσει ο λαός αυτούς που τον κατέστρεψαν και τον έσυραν στα μνημόνια.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- metaxoskolikas
ναι, γιατί ο συριζα κάνει κάτι διαφορετικό από νδ & πασοκCloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 16:49Κατά βάση συμφωνώ μαζί σου.Highlander έγραψε: 20 Αύγ 2018, 21:29 Μπορεί να καταφέρνουμε τελικά να βγούμε από τα μνημόνια μετά από 8 επώδυνα για όλους μας χρόνια, χάρη στην έξυπνη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα που μας γλίτωσε από τα χειρότερα που μας επιφύλασσαν κάποιοι και η χώρα να ανακάμπτει εκ νέου, αλλά ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει.
Δεν πρέπει να ξεχάσει ποιοι επί χρόνια κατέστρεφαν τη χώρα, την ξεζούμιζαν και τελικά την οδήγησαν στον οικονομικό όλεθρο, την οπισθοδρόμηση, την οικονομική εξαθλίωση.
Να μην το ξεχάσει και να φροντίσει να μην τους αφήσει με την ψήφο του να επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον και να επαναφέρουν την χώρα στην ίδια και ίσως χειρότερη κατάσταση.
γιατί ο συριζα είναι κάτι διαφορετικό από το πασοκ

μια χαρά το γνωρίζουμε ότι ήταν άθλια η διακυβέρνηση αυτών των χρόνων -και κυρίως του πασοκ-, αλλά γνωρίζουμε εξίσου καλά ότι ο συριζα είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πολιτική .
αυτό φαίνεται για παράδειγμα και από την πυρκαγιά στο μάτι. η ανυπαρξία αντιπυρικών μέτρων, η προστασία των αυθαιρέτων από τον πάντζα, η πλήρης αδιαφορία κλπ
Εχω την εντύπωση πως είναι κάτι διαφορετικό. Οι κύριοι που κινούσαν τα νήματα σε Νδσοκ μπορεί να άκουγαν σε κάποιο άλλο όνομα...δε ξέρω, Ρότσιλ, Σέφιρόθ, οτιδήποτε. Εγώ πάντα με την κεντροαριστερά ήμουν. Δεν τους μπορώ τους πλούσιους. Μου φέρνουν φαγούρα. Και σε περίπτωση γενικευμένης καταστροφής όποιος και αν είναι πάνω κάνει οτι μπορεί.metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:35ναι, γιατί ο συριζα κάνει κάτι διαφορετικό από νδ & πασοκCloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 16:49Κατά βάση συμφωνώ μαζί σου.Highlander έγραψε: 20 Αύγ 2018, 21:29 Μπορεί να καταφέρνουμε τελικά να βγούμε από τα μνημόνια μετά από 8 επώδυνα για όλους μας χρόνια, χάρη στην έξυπνη πολιτική του Αλέξη Τσίπρα που μας γλίτωσε από τα χειρότερα που μας επιφύλασσαν κάποιοι και η χώρα να ανακάμπτει εκ νέου, αλλά ο λαός δεν πρέπει να ξεχάσει.
Δεν πρέπει να ξεχάσει ποιοι επί χρόνια κατέστρεφαν τη χώρα, την ξεζούμιζαν και τελικά την οδήγησαν στον οικονομικό όλεθρο, την οπισθοδρόμηση, την οικονομική εξαθλίωση.
Να μην το ξεχάσει και να φροντίσει να μην τους αφήσει με την ψήφο του να επαναλάβουν τα ίδια στο μέλλον και να επαναφέρουν την χώρα στην ίδια και ίσως χειρότερη κατάσταση.
γιατί ο συριζα είναι κάτι διαφορετικό από το πασοκ
μια χαρά το γνωρίζουμε ότι ήταν άθλια η διακυβέρνηση αυτών των χρόνων -και κυρίως του πασοκ-, αλλά γνωρίζουμε εξίσου καλά ότι ο συριζα είναι απλώς μία μετενσάρκωση του ΠΑΣΟΚ που εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πολιτική .
αυτό φαίνεται για παράδειγμα και από την πυρκαγιά στο μάτι. η ανυπαρξία αντιπυρικών μέτρων, η προστασία των αυθαιρέτων από τον πάντζα, η πλήρης αδιαφορία κλπ
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- metaxoskolikas
Αν ήμουν γεννημένος σε εποχή Αντρέα μπορεί. Αλλά είμαι πιο μικρός.
- metaxoskolikas
η νοοτροπία του πασοκ και της κεντροαριστεράς ήταν η αιτία της κρίσης.Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:53Αν ήμουν γεννημένος σε εποχή Αντρέα μπορεί. Αλλά είμαι πιο μικρός.
τέτοια νοοτροπία κουβαλούσε και ο κώστας καραμανλής.
Θα σου πω κάτι που θεωρώ χαρακτηριστικό. Εχω ακούσει οτι η Θάτσερ (που ήταν δεξιά ως γνωστόν) είπε για τον Αντρέα: "Πότε μου δεν τον συμπάθησα αλλά δεν υπήρχε φορά που να τον συνάντησα και να μην προσπάθησε να αποσπάσει κάτι για την χώρα του". Ετσι είναι ένας ηγέτης.metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:54η νοοτροπία του πασοκ και της κεντροαριστεράς ήταν η αιτία της κρίσης.Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:53Αν ήμουν γεννημένος σε εποχή Αντρέα μπορεί. Αλλά είμαι πιο μικρός.
Εάν αυτοί που αναφέρονται στα μνημόνια ως καταστροφή ήταν εναντίον του 40χρονου υπερδανεισμου της χώρας και της ψηφοθηρικης εξαγοράς κοινωνικών ομάδων μέσω αυτών των χρημάτων, θα είχε την παραμικρή αξιοπιστία ένα τέτοιο νήμα.
Επειδή όμως οι ίδιοι είστε, αυτοί που τα φάγατε με αυτούς που φωνάζετε ότι σας σκοτώνουν τα μνημόνια σας γράφω στα παπάρια μου
Βρωμοπασοκοι
Επειδή όμως οι ίδιοι είστε, αυτοί που τα φάγατε με αυτούς που φωνάζετε ότι σας σκοτώνουν τα μνημόνια σας γράφω στα παπάρια μου
Βρωμοπασοκοι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- metaxoskolikas
βρε πες μου αυτά τα 40 χρόνια που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ποιος κυβερνούσε; ουσιαστικά το πασοκ.Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:57Θα σου πω κάτι που θεωρώ χαρακτηριστικό. Εχω ακούσει οτι η Θάτσερ (που ήταν δεξιά ως γνωστόν) είπε για τον Αντρέα: "Πότε μου δεν τον συμπάθησα αλλά δεν υπήρχε φορά που να τον συνάντησα και να μην προσπάθησε να αποσπάσει κάτι για την χώρα του". Ετσι είναι ένας ηγέτης.metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:54η νοοτροπία του πασοκ και της κεντροαριστεράς ήταν η αιτία της κρίσης.Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:53
Αν ήμουν γεννημένος σε εποχή Αντρέα μπορεί. Αλλά είμαι πιο μικρός.
μέχρι τον ανδρέα ΔΕΝ είχε προβλήματα η χώρα, πέταγε. από ανδρέα και μετά μόνο ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και ο σαμαράς κυβέρνησαν και δεν ήταν ΠΑΣΟΚ ή πασοκικής νοοτροπίας (κώστας καραμανλής).
ποιος ευθύνεται λοιπόν για την κατάντια της χώρας; το πασοκ και η νοοτροπία του που έχει κληρονομήσει ο συριζα, η μετενσάρκωσή του.
- metaxoskolikas
άψογος.Beria έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:03 Εάν αυτοί που αναφέρονται στα μνημόνια ως καταστροφή ήταν εναντίον του 40χρονου υπερδανεισμου της χώρας και της ψηφοθηρικης εξαγοράς κοινωνικών ομάδων μέσω αυτών των χρημάτων, θα είχε την παραμικρή αξιοπιστία ένα τέτοιο νήμα.
Βρωμοπασοκοι
-
Συριζαίος
H ιστορια γραφει οτι 21 Αυγουστου 2018 ο Τσιπρας εβγαλε την Ελλάδα απο τα μνημόνια και οτι ο μητσοτακης ξουριζοτανε!
- metaxoskolikas
έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια για να τη βάλει σε μνημόνια χωρίς χρηματοδότηση.Συριζαίος έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:10 H ιστορια γραφει οτι 21 Αυγουστου 2018 ο Τσιπρας εβγαλε την Ελλάδα απο τα μνημόνια και οτι ο μητσοτακης ξουριζοτανε!
και δε λέω ότι ο τσίπρας φταίει ιδιαίτερα σαν μεμονωμένο πρόσωπο, τα ίδια θα κανε και η νδ πάνω κάτω, γιατί η κατάσταση της χώρας είναι απελπιστική.
ποιος ευθύνεται όμως για την κατάσταση αυτή; το ΠΑΣΟΚ και η νοοτροπία του. και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΣΟΚ και έχει την ίδια νοοτροπία.
Αυτη η φωτο ανεβηκε στο twitter ως απαντηση στο σημερινο λογιδριο του Τσιπρα.

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κοίτα. Απ οτι ξέρω ο Αντρέας έκανε κάτι διαφορετικό. Αύξησε πολύ τους μισθούς και νομίζω ερχόταν λεφτά και από την Ευρώπη και η γεννιά του πατέρα μου πέρασε βασιλικά. Και επι Χούντας μου λέει οτι έπαιζαν λεφτό. Γενικά αλοίμονο σε εμάς. Και είναι και κάτι άλλο...αποκατέστησε τους αριστερούς που μέχρι τότε δεινοπαθούσαν. Οι μπάτσοι τους είχαν τι να πω έτσι για κανά χέ*ιμο να περνάει η ώρα. Καμιά φορά ούτε και αυτό.metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:08βρε πες μου αυτά τα 40 χρόνια που μας έφεραν σε αυτό το σημείο, ποιος κυβερνούσε; ουσιαστικά το πασοκ.Cloud87 έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:57Θα σου πω κάτι που θεωρώ χαρακτηριστικό. Εχω ακούσει οτι η Θάτσερ (που ήταν δεξιά ως γνωστόν) είπε για τον Αντρέα: "Πότε μου δεν τον συμπάθησα αλλά δεν υπήρχε φορά που να τον συνάντησα και να μην προσπάθησε να αποσπάσει κάτι για την χώρα του". Ετσι είναι ένας ηγέτης.metaxoskolikas έγραψε: 21 Αύγ 2018, 19:54
η νοοτροπία του πασοκ και της κεντροαριστεράς ήταν η αιτία της κρίσης.
μέχρι τον ανδρέα ΔΕΝ είχε προβλήματα η χώρα, πέταγε. από ανδρέα και μετά μόνο ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και ο σαμαράς κυβέρνησαν και δεν ήταν ΠΑΣΟΚ ή πασοκικής νοοτροπίας (κώστας καραμανλής).
ποιος ευθύνεται λοιπόν για την κατάντια της χώρας; το πασοκ και η νοοτροπία του που έχει κληρονομήσει ο συριζα, η μετενσάρκωσή του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 6 Απαντήσεις