Κάτι τέτοιο.talaipwros έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:15συνομιλικος περιπου ο λινο, αρα για να καψουρευτει, εκει στα 30ερχομαι θα ειναι το προσωπο
Δεν σχολιάζω τα περί ομηλικίας.
Εγω δεν φόρεσα ποδιά, μια φορά.
Κάτι τέτοιο.talaipwros έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:15συνομιλικος περιπου ο λινο, αρα για να καψουρευτει, εκει στα 30ερχομαι θα ειναι το προσωπο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αν και δεν νοιώθω άνετα στην ιδέα να αναπαράγεστε οι αντικομουνιστές φιλελέδες, καλή τύχη.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Όχι άλλα ήμουν έτοιμος να ψάξω. Απλα έτυχε και κοίταξα το φόρουμ πρώτα και είδα τις απαντήσεις σαςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:22Πες αληθεια. Εφτασες μεχρι την 132455636238 σελιδα στο google?Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:19
Γαμιέστε και οι τρεις![]()
Ή μάλλον όχι, γαμιέστε οι 2. Ο Νάνος θα υποστεί τιμωρία νανέλαιου.
Εν καιρώ θα δοθεί η εξήγηση. Πάντως το νανέλαιο ειναι υπαρκτό και οχι hoax σαν το παραπάνω που προς στιγμήν κατάπια αμάσητο.
Και πως το προμηθευεσαι; Βαζεις νανους στην πρεσσα και τους βγαζεις το λαδι;;Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:34Εν καιρώ θα δοθεί η εξήγηση. Πάντως το νανέλαιο ειναι υπαρκτό και οχι hoax σαν το παραπάνω που προς στιγμήν κατάπια αμάσητο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
παίρνεις ένα τηλ την εταιρία που φτιάχνει τα νανογιλέκα και τους ρωτάς αν φτιάχνουν και λάδιJohn Brown Gun Club έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:37Και πως το προμηθευεσαι; Βαζεις νανους στην πρεσσα και τους βγαζεις το λαδι;;Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:34Εν καιρώ θα δοθεί η εξήγηση. Πάντως το νανέλαιο ειναι υπαρκτό και οχι hoax σαν το παραπάνω που προς στιγμήν κατάπια αμάσητο.
απο νανους;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
από το ίδιο υλικό που φτιάχνουν τα νανογιλέκα
Είσαι ρομαντικός κατά βάθος, γι' αυτό παρέκαμψε τις άμυνες σου η ιστορία.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:19 Γαμιέστε και οι τρεις![]()
Νομίζω καρφώθηκες εκεί που έδωσες ονοματεπώνυμα. Πολύ λεπτομέρεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:42Είσαι ρομαντικός κατά βάθος, γι' αυτό παρέκαμψε τις άμυνες σου η ιστορία.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:19 Γαμιέστε και οι τρεις![]()
Όπως κι εγώ φυσικά.
Για κόντεξτ πάντως πάντα αναρωτιόμουν πως βγήκε αυτή η φράση, μάλιστα με μπέρδευε ότι τη συντομεύουν στο "την έχω δαγκώσει", το οποίο το λένε και για όταν κάνει κρύο (αν και στο αρσενικό γένος συνήθως). Ο μυστηριώδης κρίκος που συνέδεε αυτές τις εκφράσεις, η ανθρώπινη ιστορία πίσω από το λεκτικό σχήμα πάντα μου διεύφυγε, μα πίστευα ότι το κλειδί είναι η κυριολεκτική της σημασία. Με τα χρόνια οι υποθέσεις μου έγιναν ιστορίες που άκουσα από κάποιο ξεχασμένο φίλο του πατέρα μου, οι διάλογοι που έπλαθα στο μυαλό μου έγιναν αναμνήσεις και...ωχ, το κάνω πάλι![]()
Είσαι κοντά, αλλά όχι ακριβώς. Το κάνεις να ακούγεται βάρβαρο.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Δεκ 2021, 01:37 Και πως το προμηθευεσαι; Βαζεις νανους στην πρεσσα και τους βγαζεις το λαδι;;