Μιλάμε για καταστασεις τραγικές που τα πορνοκάναλα τις κρύβουν. Μόνο στα Τρίκαλα υπάρχουν 8 διασωληνωμένοι εκτος ΜΕΘ. Οποιος έχει μέσο και κονέ (πχ ο αρχιεπίσκοπος στο αγρίνιο) η είναι μικρός σε ηλικία μπορεί να βρει καμιά θέση σε ΜΕΘ και να ζήσει. Οι άλλοι στη μοίρα τους. Χθες πέθανε διασωληνωμένος εκτος ΜΕΘ τρικαλινός εμβολιασμένος. Και καθημερινά πεθαίνουν 3-4 πλεον εδώ.Davidian έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:47Το ωραίο είναι ότι έχουν μείνει ακαλυπτοι νομικα οι παθολογοι, οι οποίοι συμφωνα με τον κο Παπαδημητρίου έχουν την απόλυτη ευθυνη για τη μη διακομιδή των ασθενών τους σε ΜΕΘ.Arisvilla έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:41 Στην κυβέρνηση συνεχίζουν την ίδια τακτική να μην παίρνουν κανένα μέτρο ούτε καν τα ανέξοδα πχ μάσκα παντού και τηλεεργασία και να προχωρούν μόνο με τα εμβόλια που οι ίδιοι παραδέχονται πλεον οτι μετά το τρίμηνο δεν κάνουν και πολλά πράγματα. Και συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο του στυλ το μόνο όπλο είναι το εμβόλιο κτλ. Δεν μας απαντάνε βέβαια γιατί ενώ έχουμε το 1/4 των κρουσμάτων της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Τσεχίας κτλ έχουμε σχεδόν τους διπλάσιους νεκρούς από αυτούς. Και μην αρχίσουν πάλι τα μποτ για ανεμβολίαστους κτλ γιατί η Τσεχία έχει λιγότερους εμβολιασμένους από εμάς. Βέβαια το ερώτημα είναι ρητορικό αφού έχουμε 180 διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ. Και ο αρχιψέκας Κούλης χωρίς ντροπή έλεγε προχθές οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα στις διασωληνώσεις εκτος ΜΕΘ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50
- nik_killthemall
Δεκαρα δεν δινω, τη προηγουμενη βδομαδα σκεφτομουν να κλεισω και ραντεβου ! Δεν ειμαι ζομπι ουτε της μιας ουτε της αλλης ποδοσφαιρικης ομαδας.GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:39u are nextnik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:38 Σωστο και δραστικο μετρο ! Το ηλικιακο οριο που εκνευριζει τον σταβ.
90% των μεθ στους ανω των 50 ετων.
Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ υποχρεωτικοτητα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ απο την 1 Γεν 2021 ΕΠΡΕΠΕ να εχει εφαρμοστει με προστιμο 1000 ευρω / βδομαδα ! Ωστε να εξασφαλιζεται πως ο εμβολιασμος καποιου :
- δεν θα γινει χωρις αποτελεσμα για το συστημα υγειας, αρα ΘΑ ΕΧΕΙ οφελος για να το κανει και
- δεν θα γινει επειδη ειναι πιο κοροϊδο απο καποιον που προκαλει εξ ορισμου μεγαλυτερη βλαβη και παραμενει ανεμβολιαστος
Ξερω ενα σκασμο νεους ανθρωπους που δεν ηθελαν να εμβολιαστουν, αλλα εμβολιαστηκαν και το ανταλλαγμα ηταν καταρρευση του συστηματος υγειας που πληρωνουν και 100 νεκροι / ημερα, απλα και μονο επειδη ο κουλης χαϊδευε τα ανεμβολιαστα ηλικιωμενα αρχιδια της εκλογικης του πελατειας !
Ολοι αυτοι εμβολιαστηκαν με ανταλλαγμα αυτη τη στιγμη να ΜΗΝ εχουν συστημα υγειας ! Αν αυτο αλλαξει ΝΑΙ να παω να εμβολιαστω και εγω.
Σε προσπαθεια που τηρει τους κανόνες που θετει ο κορονοϊος, μέσα να μπω κι εγώ !
Σε προσπαθεια του κωλου με ψευτο-ηθικη και ψευτο-αλληλεγγυη και με κανονες που θετει ο πολιτικη διαχειριση κομματος και κατα τους οποιους θα εμβολιαζονται ανηλικα και νεοι στη θεση του ανεμβολιαστου ηλικωμενου αρχιδιου, με αποτελεσμα ο νεος αυτη τη στιγμη να μην εχει συστημα υγειας, οχι θα ειμαι απεξω, γιατι ειτε εμβολιαστω ειτε οχι, αν νοσησω βαρια θα πεθανω ησυχα ησυχα εκτος νοσοκομειου, γιατι αυτο θα εχει κατεδαφιστει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 04 Δεκ 2021, 20:09, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κατά τα φαινόμενα, ένα ένα πέφτουν τα αντιεμβολιαστικά κάστρα και οι λέφτεροι Έλληνες θα αρχίσουν να στήνουν ταμπούρια, όπως τις ένδοξες εποχές που η Δάφνη είχε αυτοανακηρυχθεί σε "αποπυρηνικοποιημένη ζώνη".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα σας χρειαστεί για να υπομείνετε τον κοινωνικό στιγματισμό, τις προγραφές και τις εκτοπίσεις, πριν την τελική λύσηΑρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:52 Μα δεν χρειαζεται κανενας ηρωισμος για να μην κανει καποιος ενα σκουπιδοεμβολιο καθε 3 μηνες.
.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν υπαρχει ηλικιακη υποχρεωτικοτητα,σκετη υποχρεωτικοτητα ειναι.Απλα επρεπε να ξεκινησουν απο τους γερους για να γινει πιο ευπεπτοnik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:55Δεκαρα δεν δινω, τη προηγουμενη βδομαδα σκεφτομουν να κλεισω και ραντεβου ! Δεν ειμαι ζομπι ουτε της μιας ουτε της αλλης ποδοσφαιρικης ομαδας.GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:39u are nextnik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:38 Σωστο και δραστικο μετρο ! Το ηλικιακο οριο που εκνευριζει τον σταβ.
90% των μεθ στους ανω των 50 ετων.
Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ υποχρεωτικοτητα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ απο την 1 Γεν 2021 ΕΠΡΕΠΕ να εχει εφαρμοστει ! Ωστε να εξασφαλιζεται πως ο εμβολιασμος καποιου :
- δεν θα γινει χωρις αποτελεσμα για το συστημα υγειας, αρα ΘΑ ΕΧΕΙ οφελος για να το κανει και
- δεν θα γινει επειδη ειναι πιο κοροϊδο απο καποιον που προκαλει εξ ορισμου μεγαλυτερη βλαβη και παραμενει ανεμβολιαστος
Ξερω ενα σκασμο νεους ανθρωπους που δεν ηθελαν να εμβολιαστουν, αλλα εμβολιαστηκαν και το ανταλλαγμα ηταν καταρρευση του συστηματος υγειας που πληρωνουν και 100 νεκροι / ημερα, απλα και μονο επειδη ο κουλης χαϊδευε τα ανεμβολιαστα ηλικιωμενα αρχιδια της εκλογικης του πελατειας !
Ολοι αυτοι εμβολιαστηκαν με ανταλλαγμα αυτη τη στιγμη να ΜΗΝ εχουν συστημα υγειας ! Αν αυτο αλλαξει ΝΑΙ να παω να εμβολιαστω και εγω.
Σε προσπαθεια που τηρει τους κανόνες που θετει ο κορονοϊος, μέσα να μπω κι εγώ !
Σε προσπαθεια του κωλου με ψευτο-ηθικη και ψευτο-αλληλεγγυη που εμβολιαζονται ανηλικα και νεοι στη θεση του ανεμβολιαστου ηλικωμενου αρχιδιου, με αποτελεσμα ο νεος αυτη τη στιγμη να μην εχει συστημα υγειας, οχι θα ειμαι απεξω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:57Θα σας χρειαστεί για να υπομείνετε τον κοινωνικό στιγματισμό, τις προγραφές και τις εκτοπίσεις, πριν την τελική λύσηΑρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:52 Μα δεν χρειαζεται κανενας ηρωισμος για να μην κανει καποιος ενα σκουπιδοεμβολιο καθε 3 μηνες.
.
Δεν μασαω απο τετοια, γυφτοι με κυβερνανε, για ενα κατοσταρικακι τους εχω, θα τους το δωσω μετα απο 3 χρονια αφου πρωτα το τζογαρω κιολας.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και κάθε μέρα μην σου πω...Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:39taliban έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:38 Για όλους πρέπει να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και κυρίως να υποστηριχθεί ώστε να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα απ όλους.
Αλλά με τόσους ψέκες και εκ του θεού απεσταλμένες... πρατίνες ( χαιδευτικό εκ του ιερού ποιμνίου) δεν το βλέπω σύντομα.
Θα εισακουστει η ευχη σου, θα κανεις ομως μπολι και καθε 2 μηνες αν χρειαστει;![]()
.
Καμία άλλη μαλακία θα γράψεις ;
GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:58
Δεν υπαρχει ηλικιακη υποχρεωτικοτητα,σκετη υποχρεωτικοτητα ειναι.Απλα επρεπε να ξεκινησουν απο τους γερους για να γινει πιο ευπεπτο
Ειναι οπως οι ανω των 6 μηνες προστασιας εγιναν σκετοι 6 μετα 4 και μετα 3.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 04 Δεκ 2021, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλο μπολι λοιπον.
.
Τώρα είναι πολύ αργά για να γίνει εύπεπτο το οτιδήποτε. Το πολύ το "κύριε ελέησον" το βαρέθηκαν και οι παπάδες. Όποιος γουστάρει ας συνεχίσει να ψέλνει.GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:58
Δεν υπαρχει ηλικιακη υποχρεωτικοτητα,σκετη υποχρεωτικοτητα ειναι.Απλα επρεπε να ξεκινησουν απο τους γερους για να γινει πιο ευπεπτο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:03Τώρα είναι πολύ αργά για να γίνει εύπεπτο το οτιδήποτε. Το πολύ το "κύριε ελέησον" το βαρέθηκαν και οι παπάδες. Όποιος γουστάρει ας συνεχίσει να ψέλνει.GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:58
Προσοχη μονο μηπως σε λιγο καιρο ψελνουν και οι εμβολιασμενοι.
.
Δεν πάει κανείς από γούστο να κάνει εμβόλιο, να έχει τις όποιες παρενέργειες και να χάνει κάποιες ώρες από τη ζωή του περιμένοντας στην ουρά. Απλά στην παρούσα κατάσταση μπαίνουν στη ζυγαριά τα προβλήματα υγείας που έχει ο καθένας, ο τρόπος ζωής, οι άνθρωποι που ζουν στο ίδιο σπίτι και οι εναλλακτικές λύσεις. Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό, η γνώμη των γιατρών που ξέρουμε και μας ξέρουν. Γιατί τα κάνετε όλα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός;Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:39 Θα εισακουστει η ευχη σου, θα κανεις ομως μπολι και καθε 2 μηνες αν χρειαστει;![]()
Πολύ τον έχω αγαπήσει τον Φαρσαλινόvagabondo έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:55 Η ελευθερία του καθ' ενός, σταματάει εκεί ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.
Τί κρίμα, ήθελα να στο πω
Μούγκα γι αυτά που λένε όλοι αυτοί οι χρυσοί άνθρωποι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 04 Δεκ 2021, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 123 Απαντήσεις