Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:33Όχι φίλη, εμένα μ αρέσουν τα αρκουδοτομαρα και οι άνευ μυϊκού τόνου. Ένας μεγάλος, μεγάλος αρκουδος.Καραμελίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:32Και αξιοπρεπής μυϊκός τόνος. Και να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος στη σωματική τριχοφυϊα, μια και το επιτρέπει πλέον η τεχνολογία, τα αρκουδοτόμαρα είναι μόνο για μπροστά στο τζάκι.Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 11:13 Δεν αρέσουν σε όλες οι μετροσεξουαλ αλλά σίγουρα αρέσουν σε όλες άντρες που τηρούν τα βασικά. Καθαριότητα, περιποιημένα ρούχα και να μην είναι τα μούσια τους σαν γυαλόχαρτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι metrosexual ελκύουν πλέον τις γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Οι metrosexual ελκύουν πλέον τις γυναίκες
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
+ μούσια. Και πιο μεγάλες πλάτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:37Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:33Όχι φίλη, εμένα μ αρέσουν τα αρκουδοτομαρα και οι άνευ μυϊκού τόνου. Ένας μεγάλος, μεγάλος αρκουδος.Καραμελίτσα έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:32
Και αξιοπρεπής μυϊκός τόνος. Και να υπάρχει ένας στοιχειώδης έλεγχος στη σωματική τριχοφυϊα, μια και το επιτρέπει πλέον η τεχνολογία, τα αρκουδοτόμαρα είναι μόνο για μπροστά στο τζάκι.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
You got it.Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:41+ μούσια. Και πιο μεγάλες πλάτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:37Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:33
Όχι φίλη, εμένα μ αρέσουν τα αρκουδοτομαρα και οι άνευ μυϊκού τόνου. Ένας μεγάλος, μεγάλος αρκουδος.
![]()
Αλλά είμαι παντρεμένος.
Μωρέ και εγώ σε σχέση, αλλά λέμε τώρα σε μια άλλη περίπτωση τι θα ήθελα.BigChiefWahoo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:50You got it.
Αλλά είμαι παντρεμένος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
Δεν έχω μούσια βέβαια.Αλλά κάτι πλατάρες,να !Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:53
Μωρέ και εγώ σε σχέση, αλλά λέμε τώρα σε μια άλλη περίπτωση τι θα ήθελα.
Τα μούσια είναι προαπαιτουμενοBigChiefWahoo έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:56Δεν έχω μούσια βέβαια.Αλλά κάτι πλατάρες,να !Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:53
Μωρέ και εγώ σε σχέση, αλλά λέμε τώρα σε μια άλλη περίπτωση τι θα ήθελα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- BigChiefWahoo
Παλιά οι γυναίκες θέλανε
τον άντρα τους λεβέντη,
Τώρα τον θέλουνε ντιντή,
να τον φωνάζουν τρέντυ!
τον άντρα τους λεβέντη,
Τώρα τον θέλουνε ντιντή,
να τον φωνάζουν τρέντυ!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άρα, όχι παραπάνω από μία (1).Γκουερινο 4 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:27Τα δόντια είναι για τις αδερφέςsys3x έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 15:53Τα δόντια τα πλένεις πάνω από μία (1) φορά την ημέρα;Γκουερινο 4 έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 12:46
Το μπάνιο είναι για τις αδερφές
Τελευταία εργάσιμη του μήνα ρίχνω λίγο αγιασμό πάνω μου
Ρωτάω γιατί θέλω να δω κάτι.
foscilis.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να γίνετε ελευθερίστριες και όχι regressives. Γιατί εσείς θα κληρονομήσετε τον κόσμο που έρχεται (αν στο μεταξύ δεν έχουμε εξαλειφθεί από τον ιό)Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:03Εννοείται! Και αυτο είναι που πρέπει να περνάει σαν μήνυμα. Όχι ότι εξυπηρετεί την μόδα και την αισθητική των άλλων. Αρκετά με τα πρότυπα ομορφιάς που καταπιέζουν και σχηματοποιουν την σύγχρονη γυναίκα. Θα γίνουμε όλες ελεύθερες.AlienWay έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:01 Naida αν η γυναίκα αισθάνεται καλά με τον εαυτό της ως άβαφη, αξύριστη κλπ, αυτό είναι που μετράει.
Αλλά δεν πρέπει να έχει την απαίτηση να είναι ποθητή σε όλους.
Το ίδιο ισχύει και για τις αντριδοι...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και ο σκεμπές να είναι κατανεμημένος κυκλικά και όχι όλος μπροστά, σαν ελέφαντα σε τοκετόNaida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:41+ μούσια. Και πιο μεγάλες πλάτες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:37Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:33
Όχι φίλη, εμένα μ αρέσουν τα αρκουδοτομαρα και οι άνευ μυϊκού τόνου. Ένας μεγάλος, μεγάλος αρκουδος.
![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ευτυχώς, τύποι, στην Θεσσαλονίκη θ' αργήσει να έρθει αυτή η μόδα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Naida έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 16:41
+ μούσια. Και πιο μεγάλες πλάτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 28 Νοέμ 2021, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 168 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 35 Απαντήσεις