Sid Vicious έγραψε: 28 Νοέμ 2021, 06:39
Απο αυτα που εβαλες με διαφορα νουμερο 1 οι Blondie, στις αλλες δυο επιλογες εβαλα elevators και hp lovecraft, αν υπηρχαν πιο πολλες επιλογες θα εβαζα και ultimate spinach και moving sidewalks. Αυτα και συνεχιζω τον πατσα μου, σε τι τελεια πολη ζω!
ΥΓ. Που ειναι οι Gandalf, οι Ramones, οι NY Dolls, οι Μodern Lovers;
Ramones = παράλειψη !
NY Dolls = παράλειψη !
25 επιλογές δίνει η ψηφοφορία και,για να είμαι ειλικρινής,τρόλλαρα και λίγο,για να δω τι ψάρια πιάνουν οι συνφορουμίτες.
Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι μιλάμε για ένα 80 με 90% από άσχετους,που ζητάνε να βάλω ...Red Hot Chili Peppers !! Ήμαρτον !
Επίσης,υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τους Jefferson Airplane/Mothers of Invention !!
Με την ίδια λογική θα μπορούσα να βάλω άπειρα άλλα,Moby Grape,Paul Butterfield Blues Band,Allman Brothers,It's A Beautiful Day,Mountain,Little Feat,Television,Beau Brummels,Blue Cheer (παράλειψη !),Silver Apples,Suicide... και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Φυσικά,είσαι από τους ελάχιστους που ξέρουν τα ονόματα που παρέθεσα,εσύ και 2-3 ακόμα.
Και τέλος,η σκηνή του CBGB δεν με συναρπάζει,ποτέ δεν μου άρεσε,πέραν των Blondie/Ramones,που έκαναν κάτι εντελώς διαφορετικό από τους υπόλοιπους.
Velvet Underground δεν μου αρέσουν καθόλου.