αυτό εννοούσα αλλά δεν το έπιασες.Χαοτικός έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:23Ρε να γαμήσετε μπορείτε;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:20οχι. Αντίθετα έχουμε πνευμόνι και ενέργεια να βγάζουμε νοκ αουτ τον "αντίπαλο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ MRNA
Let them make the first mistake. We make the last move.
Θα παραμεινω στο κοντρολ γκρουπ για το καλο της ανθρωποτητας.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πειραιώτης είναι το νακιμού και μας το παίζει καρντάσι;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Otto Weininger
VIP big odds για 2 μήνεςGoBack έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:27Θα παραμεινω στο κοντρολ γκρουπ για το καλο της ανθρωποτητας.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
- Otto Weininger
α δε ξέρω, εγώ ανέφερα το Πασαλιμάνι επείδη εκείνη την μπυραρία την έχουμε κάνει στέκι.sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:28Πειραιώτης είναι το νακιμού και μας το παίζει καρντάσι;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
- hellegennes
Αποταμίευση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:13 Εσείς οι ανεμβολιαστοι που γυμναζοσασταν τώρα που φάγατε πορτα στα γυμναστήρια τι θα καμετε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δε βλέπω να βγαίνετε απ'το λαγούμι όμως.hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:30Αποταμίευση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:13 Εσείς οι ανεμβολιαστοι που γυμναζοσασταν τώρα που φάγατε πορτα στα γυμναστήρια τι θα καμετε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ε το νιμού.Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:29α δε ξέρω, εγώ ανέφερα το Πασαλιμάνι επείδη εκείνη την μπυραρία την έχουμε κάνει στέκι.sys3x έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:28Πειραιώτης είναι το νακιμού και μας το παίζει καρντάσι;Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26
ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τύπε, χτυπιόσουν σε σιδεράδικο;hellegennes έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:30Αποταμίευση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:13 Εσείς οι ανεμβολιαστοι που γυμναζοσασταν τώρα που φάγατε πορτα στα γυμναστήρια τι θα καμετε;
Μην αγχώνεσαι, στο μπακάλικο έχεις πολλά πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για γυμναστική. Από τους τενεκέδες με λάδι και τυρί, μέχρι τα ψυγεία και το stand με τα κρουασάν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
Δικέ μου, εννοείς αυτή τη γαματη με τις ωραίες ποικιλίες λουκάνικα που είναι στον πεζοδρομο; φοβερό μαγαζί, έχω να πάω βέβαια από προ λοκνταουν
- Otto Weininger
ε ναι λοιπόν αυτή εννοώ. Προ πανδημίας ήταν μόνιμο στέκι με τον κουμπάρο μου και τον αδερφό του. Κάθε Σάββατο ανελλιπώς. Μέσα στο 2021 δυστυχώς δεν πήγαμε παρά 2-3 φορές με πιο πρόσφατη την περασμένη Παρασκευή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:35Otto Weininger έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 23:26ποτέ δεν είναι αργά όντως. Όπως και για το εμβόλιο. Στείλε ΑΜΚΑ να σου κλείσω ραντεβού και μετά θα πάμε στην μπυραρία στο Πασαλιμάνι να το γιορτάσουμε. Κερνάω. Και δώρο VIP big odds για ένα μήνα.
Δικέ μου, εννοείς αυτή τη γαματη με τις ωραίες ποικιλίες λουκάνικα που είναι στον πεζοδρομο; φοβερό μαγαζί, έχω να πάω βέβαια από προ λοκνταουν
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
τικ τακ τικ τακ
- Sid Vicious
Αυξηση της λιμπιντο μετα το εμβολιο, εφηβεια ξανα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars