Ψήφισα το 2 χωρίς να με καλύπτει το "αιτιολογικό" που έβαλε ο νηματοθέτης (άσε που με χάλασε το "απωλέσει" (αντί "απολέσει")
Το 2 λοιπόν. Άλλωστε,με φάτσα κάρτα τη φάτσα μου (έστω και νεανική), όλοι οι φίλοι που τυχόν μπουν θα με αναγνωρίσουν...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Jolly Roger έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 01:04
γιατί να ντραπείς, καλέ;
καταλαβαίνω να θέλει να κρύψει κάποιος τη συμμετοχή του, πχ, σε φόρουμ που ποστάρουν βασανισμούς ζώων, ή σε άλλα που βρίζανε το νεκρό Γιακουμάκη (μη λέμε ονόματα),
αλλά εδώ στο πχωρουμάκι τι κάνουμε; το πολύ-πολύ να τσακωνόμαστε για τον εμφύλιο ή για τα εμβόλια.
τώρα βέβαια αν είσαι ο Γιαννόπουλος και ντύνεσαι Ραφαέλα για να γράψεις εδώ μέσα, λογικά να θες να μην το βγάλεις παραέξω.
Έχει μπει με νικ Ραφαέλα ο πούστης; ο τεράστιος ήθελα να πω.
Fixer66 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:28
Εμένα με στεναχωρεί που η κάθε αδερφή ανοίγει νήμα "Πως καθαρίζετε το κώλο σας;", "Πόσοι σας πήδηξαν χτές;" κτλπ. Διαβάζουν και παιδιά.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φορουμ μπαινω και καθως περπαταω για να παω στις πυλες επιβιβασης στην δουλεια Σας γραφω κιολας. Ή οταν πηγαινω τουαλετα μπορει να τσεκαρω και σιγουρα παλια οταν ειχα μεγαλα διαλειμματα και βαριομουν. Η κοντινη μου φιλη γνωριζει οτι ασχολουμαι με φορουμ, της λεω καμια φορα τι διαβαζω, το ιδιο και οι γονεις μου που με πρηζουν να το κοψω, σαν το τσιγαρο εχει καταντησει. Αλλα δεν θα ηθελα ποτε κανεις να μαθει σε ποιο φορουμ μπαινω, ποια ειμαι και τι μαλακιες γραφω. Θα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει. Εδω νιωθω ελευθερη να γραφω τις πραγματικες μου σκεψεις και ψυχοπλακωματα. Αν τα ελεγα και παραεξω θα με εστελναν ολοι στον ψυχιατρο.
Fixer66 έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 09:28
Εμένα με στεναχωρεί που η κάθε αδερφή ανοίγει νήμα "Πως καθαρίζετε το κώλο σας;", "Πόσοι σας πήδηξαν χτές;" κτλπ. Διαβάζουν και παιδιά.
Σάλτα μωρή τζιβιτζιλού.
Σοβαρά διαβάζουν και παιδιά.
Εγώ πολύ φοβούμαι οτι το φόρουμ θα κλείσει. Σύντομα. Και θα μείνουμε χωρίς ψωμί. Που θα εκθέτουμε μετά τις απόψεις μας;