!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτάκια εκτός ορίων
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Freelancer
Re: Μποτάκια εκτός ορίων
χαχαχα τι εγραφα πιο πανω....ο ενας βριζει-κατηγορει τον αλλο εδω μεσα.Πχορουμ το ορθοδοξο.
- Freelancer
Αλλαξτε το καθικια με μποτακια
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eπισης το ίδιο έχω πράξει και αντίστροφα.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:40Έχεις ξεκάθαρα επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά προς τους αριστερούς και γλείφτικη προς τους δεξιούς. Εγώ σου έβαλα ταμπέλα;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:26Ίσως να δοκίμαζες μια άλλη τακτική.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:01
Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;
Ξεκαθαρίζεις πως όχι τι εννοείς; Είναι καλύτερος ο εξαρχίδης με τα εμμετικά που γράφει;
Έλα σε ξέρουμε κι εσένα δεξιόμουτρο. Δεν πείθεις κανέναν.
Μπορεί να βοηθήσει.
Είναι εύκολο να μου φοράς ταμπέλα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω κι εγώ μια. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ ούτε έχω διαβάσει κάτι δικό σου.
Better luck next time.
Το ενδεχόμενο να κρίνω εγώ τι είναι καλό ή όχι ανάλογα με τις δικές μου αρχές και αξίες δε περνάει από κανενός το μυαλό?
Δλδ πρέπει να είμαι η δεξιός η αριστερός. Πρέπει να ταιριαζω σε κάποια από τις φόρμες σας?
Βάλτε όσες ταμπέλες θέλετε. Εσύ με λες δεξιό. Ο dtri με αποκάλεσε τις προάλλες αριστερό.
Τελικά είμαι μάλλον ο φούρνος του Χότζα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μα όλο αυτό που λες είναι υπερβολή που βγάζει μάτι ως προς την προκατάληψη.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:44Eπισης το ίδιο έχω πράξει και αντίστροφα.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:40Έχεις ξεκάθαρα επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά προς τους αριστερούς και γλείφτικη προς τους δεξιούς. Εγώ σου έβαλα ταμπέλα;George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:26
Ίσως να δοκίμαζες μια άλλη τακτική.
Μπορεί να βοηθήσει.
Είναι εύκολο να μου φοράς ταμπέλα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να σου βάλω κι εγώ μια. Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε ποτέ ούτε έχω διαβάσει κάτι δικό σου.
Better luck next time.
Το ενδεχόμενο να κρίνω εγώ τι είναι καλό ή όχι ανάλογα με τις δικές μου αρχές και αξίες δε περνάει από κανενός το μυαλό?
Δλδ πρέπει να είμαι η δεξιός η αριστερός. Πρέπει να ταιριαζω σε κάποια από τις φόρμες σας?
Βάλτε όσες ταμπέλες θέλετε. Εσύ με λες δεξιό. Ο dtri με αποκάλεσε τις προάλλες αριστερό.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Νταξει. Είμαι δεξιος για όσους είναι αριστερότερα από κάποια γραπτά μου και αριστερός για όσους είναι δεξιότερα από κάποια άλλα.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:46Μα όλο αυτό που λες είναι υπερβολή που βγάζει μάτι ως προς την προκατάληψη.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:44Eπισης το ίδιο έχω πράξει και αντίστροφα.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:40
Έχεις ξεκάθαρα επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά προς τους αριστερούς και γλείφτικη προς τους δεξιούς. Εγώ σου έβαλα ταμπέλα;
Κάποιες μέρες φέρω τη μία ταμπέλα και άλλες την άλλη. Ανάλογα με το τι θα διαβάσει κανεις.
Συνεχίστε...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καλά με συγχωρείς σε παρεξήγησα.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:49Νταξει. Είμαι δεξιος για όσους είναι αριστερότερα από κάποια γραπτά μου και αριστερός για όσους είναι δεξιότερα από κάποια άλλα.John Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:46Μα όλο αυτό που λες είναι υπερβολή που βγάζει μάτι ως προς την προκατάληψη.George_V έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:44
Eπισης το ίδιο έχω πράξει και αντίστροφα.
Κάποιες μέρες φέρω τη μία ταμπέλα και άλλες την άλλη. Ανάλογα με το τι θα διαβάσει κανεις.
Συνεχίστε...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Υπάρχει κάτι που δεν έχουν αντιληφθεί μερικοί - το σχόλιο του Μπούμπυ εδράζεται στη μαρξιστική κοσμοθεώρηση,θα μπορούσε κανείς να την πει και κοσμική θρησκεία.
Εφ όσον αυτή η κοσμοθεώρηση έχει κύρος στην Ελλάδα ακόμη,δεν μπορεί να το πει κάποιος εξωφρενικό.Εξωφρενικό είναι με την κοινή λογική που όμως διαφέρει από την κοσμοθεώρηση του σεβάσμιου κόμματος.
Σύμφωνα λοιπόν με την κοσμοθεώρηση αυτή η πρόοδος της ανθρωπότητος συντελείται με διαδοχικά βήματα που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς τρόπους παραγωγής που έχουν επικεφαλής διαφορετικές κοινωνικές τάξεις.Εάν ένας τρόπος παραγωγής δεν μπορεί να προχωρήσει πιο πολύ την πρόοδο της ανθρωπότητος έρχεται η ώρα να αντικατασταθεί από έναν άλλο ανώτερο.Υπεύθυνη δεν για το μπλοκάρισμα της προόδου είναι η άρχουσα τάξη του εκάστοτε σχηματισμού.
Με βάση αυτή τη θεωρία είναι φυσικό να κατηγορεί κάποιος τον καπιταλισμό επειδή δεν έχει βρει ακόμη το φάρμακο για τον καρκίνο και να υποδεικνύει ότι ότι πρέπει να τον αντικαταστήσει ο ανώτερος σοσιαλιστικός τρόπος παραγωγής για να βρεθεί και το φάρμακο του καρκίνου.
Το ότι η ΕΣΣΔ σε 70 χρόνια που υπήρχε δεν βρήκε κανένα φάρμακο δεν αλλάζει κάτι διότι εδώ είπαμε ότι πρόκειται μάλλον περί θρησκείας που αδιαφορεί για τη διάψευση των προφητειών της.
Εφ όσον αυτή η κοσμοθεώρηση έχει κύρος στην Ελλάδα ακόμη,δεν μπορεί να το πει κάποιος εξωφρενικό.Εξωφρενικό είναι με την κοινή λογική που όμως διαφέρει από την κοσμοθεώρηση του σεβάσμιου κόμματος.
Σύμφωνα λοιπόν με την κοσμοθεώρηση αυτή η πρόοδος της ανθρωπότητος συντελείται με διαδοχικά βήματα που αντιστοιχούν σε διαφορετικούς τρόπους παραγωγής που έχουν επικεφαλής διαφορετικές κοινωνικές τάξεις.Εάν ένας τρόπος παραγωγής δεν μπορεί να προχωρήσει πιο πολύ την πρόοδο της ανθρωπότητος έρχεται η ώρα να αντικατασταθεί από έναν άλλο ανώτερο.Υπεύθυνη δεν για το μπλοκάρισμα της προόδου είναι η άρχουσα τάξη του εκάστοτε σχηματισμού.
Με βάση αυτή τη θεωρία είναι φυσικό να κατηγορεί κάποιος τον καπιταλισμό επειδή δεν έχει βρει ακόμη το φάρμακο για τον καρκίνο και να υποδεικνύει ότι ότι πρέπει να τον αντικαταστήσει ο ανώτερος σοσιαλιστικός τρόπος παραγωγής για να βρεθεί και το φάρμακο του καρκίνου.
Το ότι η ΕΣΣΔ σε 70 χρόνια που υπήρχε δεν βρήκε κανένα φάρμακο δεν αλλάζει κάτι διότι εδώ είπαμε ότι πρόκειται μάλλον περί θρησκείας που αδιαφορεί για τη διάψευση των προφητειών της.
Θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερες έρευνες.
Αντί για όπλα ας πούμε.
Αντί για όπλα ας πούμε.
- ΜπλεΜπουμπυς
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:42Δε νομίζω ότι νοιάζεται κανείς ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σε ανάλογο ύφος. Το αρχικό σου ποστ κράζουν όπως το έκραξα κι εγώ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:18 H γνωστη κοπτοραπτικη της γνωστης κλικας της Πειραιως...."Ξεχασε" ο νηματοθετης να παραθεσει το ΑΡΧΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ σχολιο (και επομενα ) του Dwaren.Γνωστη η τακτικη σας .
Ο Μπουμπης ποτε ΔΕΝ ξεκινησε πρωτος προσωπικη αντιπαραθεση αλλα οταν σας απαντανε σε αναλογο υφος κλαιγεστε.
Φερθητε σαν αντρες.
Υγ...καμια διαμαρτυρια απο την κλικα για τον γνωστο ασφαλιτη του πχορουμ που μονο υβριζει εδω μεσα οσους θεωρει αριστερους,αναρχικους ,κομμουνιστες κτλ.
Απο το δεν νομιζω υβριστη μεχρι την πραγματικοτητα απεχεις ετη φωτος.
Κανεις δεν δινει αξια στην γνωστη κλικα του Μαξιμου και της Πειραιως η οποια στην πραγματικοτητα ειναι 2-3 πολυωνυμα.
Και τουλαχιστον 1 απο αυτα εισαι και εσυ.Εχει πλακα που νομιζεις οτι δεν γινεται αντιληπτο.Σοβαρεψου.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
νατο το ξεφτιλισμένο αρχιδάκι πάλι.άλλαξε και λεξιλόγιο ρε βλάκα τουλάχιστον.μου ρίχνεις με 10 προφίλ τα ίδια μπινελίκιαJohn Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:01 Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;
Ξεκαθαρίζεις πως όχι τι εννοείς; Είναι καλύτερος ο εξαρχίδης με τα εμμετικά που γράφει;
- Dwarven Blacksmith
Εδώ είναι που κάνεις λάθος, είμαι και τα 3 από αυτά. Αν και δεν έχω ιδέα τι είναι στην Πειραιως, δουλεύω remote.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 22:59Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:42Δε νομίζω ότι νοιάζεται κανείς ιδιαίτερα για τις απαντήσεις σε ανάλογο ύφος. Το αρχικό σου ποστ κράζουν όπως το έκραξα κι εγώ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 25 Οκτ 2021, 17:18 H γνωστη κοπτοραπτικη της γνωστης κλικας της Πειραιως...."Ξεχασε" ο νηματοθετης να παραθεσει το ΑΡΧΙΚΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ σχολιο (και επομενα ) του Dwaren.Γνωστη η τακτικη σας .
Ο Μπουμπης ποτε ΔΕΝ ξεκινησε πρωτος προσωπικη αντιπαραθεση αλλα οταν σας απαντανε σε αναλογο υφος κλαιγεστε.
Φερθητε σαν αντρες.
Υγ...καμια διαμαρτυρια απο την κλικα για τον γνωστο ασφαλιτη του πχορουμ που μονο υβριζει εδω μεσα οσους θεωρει αριστερους,αναρχικους ,κομμουνιστες κτλ.
Απο το δεν νομιζω υβριστη μεχρι την πραγματικοτητα απεχεις ετη φωτος.
Κανεις δεν δινει αξια στην γνωστη κλικα του Μαξιμου και της Πειραιως η οποια στην πραγματικοτητα ειναι 2-3 πολυωνυμα.
Και τουλαχιστον 1 απο αυτα εισαι και εσυ.Εχει πλακα που νομιζεις οτι δεν γινεται αντιληπτο.Σοβαρεψου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
nowhere έγραψε: 25 Οκτ 2021, 23:42νατο το ξεφτιλισμένο αρχιδάκι πάλι.άλλαξε και λεξιλόγιο ρε βλάκα τουλάχιστον.μου ρίχνεις με 10 προφίλ τα ίδια μπινελίκιαJohn Dear έγραψε: 25 Οκτ 2021, 19:01 Το σίχαμα που του απαντάς και βρίζει όλον τον κόσμο θεωρείς ότι είναι καλύτερος από τα μποτάκια του ΚΚΕ;
Ποιος είναι;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Γιάννης
Συγγνώμη, έλειπα για λόγους υγείας και έχασα κάποια επεισόδια.
Τι παίχτηκε ρε παιδιά και γίνεστε μαλλιά κουβάρια; μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, απλά και χωρίς πολλά λόγια; ευχαριστώ.
Τι παίχτηκε ρε παιδιά και γίνεστε μαλλιά κουβάρια; μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, απλά και χωρίς πολλά λόγια; ευχαριστώ.