Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Απαιτείται η παρακολούθηση κάποιου εκπαιδευτικού ή μεταπτυχιακού προγράμματος για την εγγραφή στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών;
Για να γίνει κάποιος Ενεργειακός Επιθεωρητής και να ενταχθεί μόνιμα στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
Δίκιο έχεις από το 2017 ο Σύριζα κατάργησε τις εξετάσεις.
Οι Συριζαίοι μηχανικοί (ο πάτος σε κάθε επάγγελμα) δεν θα μπορούσαν να περάσουν τις εξετάσεις.
Συριζαίος έγραψε: 12 Αύγ 2018, 20:30
O Mηχανικος του phorum ότι ποιο γλειωδη έχω συναντήσει
Του έκοψε τις μίζες και τα δωράκια η κυβέρνηση γι αυτό κλαίγεται συνέχεια
Με Σύριζα να πω ότι πληρώνω λιγότερα στο ασφαλιστικό ταμείο.
Με Σύριζα να πω ότι πληρώνω λιγότερα στο ασφαλιστικό ταμείο.
Και πες του πως δεν θα ψηφίσεις σύριζα, να τον πεθάνεις 2 φορές! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Αύγ 2018, 17:39
Εγώ εχω τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός, και από το έτος μου ξέρω ακριβώς 0 άτομα που εργάζονται στην Ελλάδα ως τέτοιοι.
Η αλήθεια είναι ότι ο Σύριζα έδειξε κάποια στοιχεία κοινωνικής πολιτικής όσον αφορά τους Μηχανικούς για αυτό και τον προτιμώ από τη Νέα Δημοκρατία. Μειώθηκαν οι ασφαλιστικές εισφορές και αποσυνδέθηκε η επαγγελματική ιδιότητα από την ασφαλιστική. Κατά τα άλλα όμως συνέχισε τη μνημονιακή πολιτική που εξαθλίωσε τους Πολιτικούς Μηχανικούς στην Ελλάδα. Κατάρρευση Οικοδομικής δραστηριότητας, δραστικός περιορισμός Δημοσίων Εργων, κατάργηση ελάχιστων αμοιβών Μηχανικών κ.τ.λ. Για αυτό ούτε και Σύριζα θα ψηφίσω.
Δεν είναι παρασιτικό. Τόσες πόλεις εκτρώματα έφτιαξε με πρώτη την Αθήνα. Κάνεις κρα να δεις κάτι ωραίο αρχιτεκτονικά, τα πάρκα ας μην τα αναφέρω καθόλου. Μπετόκουτα, μπετόκουτα, μπετόκουτα.