Ναι τέτοιο.έργο_μακέτο έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:29διασκευή της Ιλιάδας με άντρες σε ρόλους γυναικείων θεώνNaida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:24Τώρα δεν θέλω να παίξω καμία. Εκεί μοναχοί τους να κάνουν μια ο ένας την Αθηνά μια ο άλλος την Αφροδίτη.
ένα χαστούκι στην ετεροκανονικότητα
η κάτι τέτοιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικείες φωνές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Γυναικείες φωνές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι πρέπει να κάνω για να σ'έχω;Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:31ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΆΖΕΙ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:28Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:24
Τώρα δεν θέλω να παίξω καμία. Εκεί μοναχοί τους να κάνουν μια ο ένας την Αθηνά μια ο άλλος την Αφροδίτη.
εγώ σε θέλω πάντως.
Να κάνεις πρόβα με τον σεσεξ τώρα.
Να μου δίνες τον ρόλο της Αθηνάς. Τώρα τον έδωσες στον σεσεξ. Και εχω και προφορά στα αρχαία. Αλλά δεν ήθελες. Καλά να πάθεις. Είναι και μουσάτος.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:32Τι πρέπει να κάνω για να σ'έχω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είπε θα ξυρίσει το μούσι για να παίξει την Αθηνά.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:36Να μου δίνες τον ρόλο της Αθηνάς. Τώρα τον έδωσες στον σεσεξ. Και εχω και προφορά στα αρχαία. Αλλά δεν ήθελες. Καλά να πάθεις. Είναι και μουσάτος.
Ναι σιγά την θυσία.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:42Είπε θα ξυρίσει το μούσι για να παίξει την Αθηνά.Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:36Να μου δίνες τον ρόλο της Αθηνάς. Τώρα τον έδωσες στον σεσεξ. Και εχω και προφορά στα αρχαία. Αλλά δεν ήθελες. Καλά να πάθεις. Είναι και μουσάτος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η θυσία δεν θα ολοκληρωθεί πάντως αν δε σε φάμε, αυτό ξέχασα να το αναφέρω Πόρφυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μην αναφέρεσαι σε αυτά προτού η άδολη κορασίδα πέσει στα χέρια μας.
sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:45 Η θυσία δεν θα ολοκληρωθεί πάντως αν δε σε φάμε, αυτό ξέχασα να το αναφέρω Πόρφυ.
Από ότι μου λένε δεν τρώγομαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:49 Μην αναφέρεσαι σε αυτά προτού η άδολη κορασίδα πέσει στα χέρια μας.
Άρα και θα τις παίξετε μόνοι σας και νηστικοί θα μείνετε.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε κοίτα πως μπορεί ν' αποκτήσει κανείς δημοσιότητα
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο συσεξ θα σε φάει. Εγώ πίνω μόνο το αίμα σου και καλώ τις αρχαίες υποχθόνιες θεότητες. Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση να είσαι παρθένα. Η θυσία απαιτεί παρθένα. Είσαι παρθένα;Naida έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:59sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:45 Η θυσία δεν θα ολοκληρωθεί πάντως αν δε σε φάμε, αυτό ξέχασα να το αναφέρω Πόρφυ.Από ότι μου λένε δεν τρώγομαι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 16:49 Μην αναφέρεσαι σε αυτά προτού η άδολη κορασίδα πέσει στα χέρια μας.
Άρα και θα τις παίξετε μόνοι σας και νηστικοί θα μείνετε.
[img]https://i.postimg.cc/Y9Bqsjyn/Acro ... .gif[/img]
Unknown language.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 17:14
Ο συσεξ θα σε φάει. Εγώ πίνω μόνο το αίμα σου και καλώ τις αρχαίες υποχθόνιες θεότητες. Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση να είσαι παρθένα. Η θυσία απαιτεί παρθένα. Είσαι παρθένα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μαζί θα την φάμε και θα πούμε και ένα τραγούδι, αλλιώς η Αθηνά δεν έρχεται, άλλως τε μου το είπε ξεκάθαρα: μην τα περιμένετε όλα από εμένα, κουνήστε λίγο και τα πωπουδάκια σας παλιόπαιδα.
Αυτό το τελευταίο δεν θα το αφήσω έτσι βέβαια, κάτσε να δεις τι θα πάθει όταν ψήσω και το άλλο το πουτανάκι την Άφρο.
Αυτό το τελευταίο δεν θα το αφήσω έτσι βέβαια, κάτσε να δεις τι θα πάθει όταν ψήσω και το άλλο το πουτανάκι την Άφρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
ε καλά αμά δε γίνεται θα τσιμπήσω λίγο.sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2021, 18:08 μαζί θα την φάμε και θα πούμε και ένα τραγούδι, αλλιώς η Αθηνά δεν έρχεται, άλλως τε μου το είπε ξεκάθαρα: μην τα περιμένετε όλα από εμένα, κουνήστε λίγο και τα πωπουδάκια σας παλιόπαιδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 18 Απαντήσεις