sorry, το ΚΔΩΑ το έχω ακούσει μόνο από ΠΚΣιτες της γεννιάς του πολυτεχνείου και συνειρμικά απάντησα
αν είδες το φως το αληθινό και πέρασες αλώβητος από την κομουνιστική λαίλαπα σου αξίζουν συγχαρητήρια
sorry, το ΚΔΩΑ το έχω ακούσει μόνο από ΠΚΣιτες της γεννιάς του πολυτεχνείου και συνειρμικά απάντησα
Σε ποια κατηγορια?
Εγώ γράφω την γνώμη μου (που τυγχάνει και γνώμη αρκετών άλλων) και εσύ και ο Λαυρέντης χρησιμοποιείτε εκφράσεις Τρούμπας.sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:07Προσωπικά μουσικά έχω επηρεαστεί περισσότερο από τον Βαντζέλης και ακόμη περισσότερο από τον Μ. Χ. και έχω μελετήσει επίσης και έχω ακούσει περισσότερο το έργο τους από του Μ. Θ., παρόλα αυτά νοιώθω και κυρίως δεν γράφω τέτοιες τεράστιες μαλακίες στα φόρα ή τις συζητάω με τους φίλους μου.Ιδιώνυμο έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:00Πάμε πάλι ...sys3x έγραψε: 09 Σεπ 2021, 16:51
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και εγώ τιστομπούτσο κάνουμε μέσα σε αυτό το γμμν το πχώρουμ, μετά θυμάμαι.
Καλός, χρυσός ο Θεοδωράκης αλλά ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με αρέζει περισσότερο και ο Χατζηδάκις και ο Παπαθανασίου.
Και τον υπόλοιπο πλανήτη περισσότερο τους αρέζει ο Βαγγέλας από τον Μίκη.
Αν έγραφε ποτέ κάτι τέτοιο ο Μίκης θα γινόταν και αυτός Βαγγέλας![]()
*Φαν φακτ, για το τζιγκλάκι των ειδήσεων ο Βαντζέλης πληρώθηκε σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, έναν τενεκέ λάδι τον οποίον του τον στείλανε στο εξωτερικό (Λοντίνο άμα δεν κάνω λάθος) που διέμενε εκείνη την περίοδο αρκετό καιρό μετά από τότε που το παραχώρησε στην ερτ.
To ΚΔΩΑ το άκουσες από ΠΣΚίτες;Lord Brum έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:14sorry, το ΚΔΩΑ το έχω ακούσει μόνο από ΠΚΣιτες της γεννιάς του πολυτεχνείου και συνειρμικά απάντησα
αν είδες το φως το αληθινό και πέρασες αλώβητος από την κομουνιστική λαίλαπα σου αξίζουν συγχαρητήρια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Με ένα πολύ γρήγορο γκουγκλάρισμα μάλλον έγραψα μεγάλη πατάτα.
κλείστε την τηλεόραση...
Το αλκοόλ και το τσιγάρο είναι πιο εύκολα διαθέσιμα από την πρέζα.
Οι Rotting Christ έχουν 203 reviews. 5ήμερο εθνικό πένθος όταν πεθάνει ο Σάκης ΤόληςNewModelArmy έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:15 Rate your music. Η Μεγαλυτερη παγκοσμιως online database για μουσικη οπου χρηστες βαθμολογουν και κανουν κριτικες σε αλμπουμ,σινγλς κλπ.
Vangelis https://rateyourmusic.com/artist/vangelis
Μικης https://rateyourmusic.com/artist/%CE%BC ... E%B7%CF%82
Δεν υπαρχει καν συγκριση.Συνολικα εχουν γινει 23 reviews για τα αλμπουμ του Θεοδωρακη.Περισσοτερα για το σαουντρακ του Ζορμπα.(συνολο 6 κριτικες.Απο την αλλη οι κριτικες για τα αλμπουμ του Παπαθανασιου παρα το οτι ειναι σχεδον τα μισα,ειναι πανω απο 200(βαρεθηκα να τις μετρησω).Για το soundtrack του blade runner μονο ειναι 88,τετραπλασιες απο το συνολο του Θεοδωρακη.
Δεν τιθεται θεμα για το ποιος ειναι πιο γνωστος διεθνως.Ο Vangelis πηγε νουμερο ενα στο billboard.O Θεοδωρακης περα απο τον υμνο του Γερμανου τουριστα ειναι αποκλειστικα για εσωτερικη καταναλωση.
Η ανορθογραφία δηλώνει τον όγκο της άγνοιας
Ε, τότε να μη μου λέει τίποτα ο Μπέρια αν κλίνω το "ψευδείς" λάθος, για να τονίζω το ψέμμα το κάνω.NoMoreLice έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:30Η ανορθογραφία δηλώνει τον όγκο της άγνοιας
Είναι ένα λογικό επιχείρημαΚαραμελίτσα έγραψε: 09 Σεπ 2021, 17:32Ε, τότε να μη μου λέει τίποτα ο Μπέρια αν κλίνω το "ψευδείς" λάθος, για να τονίζω το ψέμμα το κάνω.