Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Παρέθεσε μου μια μισή αλήθεια μου για το θέμα. Αφού είμαι ο ορισμός, δε θα δυσκολευτείς.
Για το θέμα αυτό δεν είναι, αλλά είπες οτι ο Μητσωτός δεν κατηγόρησε το Σύριζα για το Μάτι.
Τον κατηγόρησε, πώς να το κάνουμε.
Φυσικά και τον κατηγόρησε. Όχι για την φωτιά όμως ή για το ότι δεν την έσβησε έγκαιρα. Είναι πολυεπίπεδο θέμα.
Να λοιπόν η μισή αλήθεια.
Ο Χρυσοαρχίδης πήγε και είπε οτι ο σύριζα έκαψε 100 άτομα. Ως πρωθυπουργός (και μάλιστα κορυφαίος) της νουδού. Προσωπική επιλογή του άλλου ηλίθιου, του Μητσοτάκη.
Παρέθεσε μου μια μισή αλήθεια μου για το θέμα. Αφού είμαι ο ορισμός, δε θα δυσκολευτείς.
Στο εβαλα στο εμβολιο update για το εμφραγμα του μυοκαρδιου
Κοίτα πρώτα να καταλαβαίνεις τι λέμε και τι συζητάμε, καθώς και τι ανεβάζεις και μετά έχει απαίτηση να γίνεις συνομιλητής σε επιστημονικό θέμα που αφορά την υγεία.
Συζηταμε οτι πετατε αετο.
Ας συζητησουμε για το τραπεζακι του Τερρυ, ΙΚΕΑ πρεπει να ειναι.
Στο παρον θεμα ο οττο δεν εχει πει καμια μιση αληθεια. Για την ωρα.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε ! Ξέρεις τη φάση
Μέχρι στιγμής εντοπίσαμε δύο τρομερά λάθη.
Α είναι ψεκ.
Β είδα ένα πεντάλεπτο.
Δε λέω, τρομερά λάθη, θα μπορούσε ήδη να κλειδωθεί το νήμα.
Σύνοψις λαθών μέχρι στιγμής.
Α είναι ψεκ
Β είδα ένα πεντάλεπτο
Γ ο αρχιτέτχοιος πέθανε από καρκίνο τελικά όχι από κορώνα
Δ είναι πολλά τα λάθη
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16
Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Μετά θα τα πιάσουμε ένα ένα όσα σημειώσαμε.
Έβαλα τυχαία ένα σημείο και το πρώτο που άκουσα ήταν το παράπονο που δεν καλέσαμε τον αρχιψεκ Ιωαννίδη, του μια γριπούλα είναι, να ηγηθεί της επιτροπής.
Αλλά αφού το βρωμερό αστικό καθεστώς σας έχει να κυκλοφορείτε ελεύθερους, αυτά θα παθαίνουμε.
Τι παθαίνετε; Και τι εννοείς ελεύθερους; Θέτεις ζήτημα στην κοινωνία;
Εν τω μεταξύ ούτε ένας δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο λάθος. Μόνο κακαρίσματα σαν τις κότες. Τουλάχιστον προκύπτει και ένα καλό. Σας βλέπουμε κάποιοι και λέμε ευτυχώς που δεν βγήκαμε έτσι.
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16
Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Μετά θα τα πιάσουμε ένα ένα όσα σημειώσαμε.
Έβαλα τυχαία ένα σημείο και το πρώτο που άκουσα ήταν το παράπονο που δεν καλέσαμε τον αρχιψεκ Ιωαννίδη, του μια γριπούλα είναι, να ηγηθεί της επιτροπής.
Αλλά αφού το βρωμερό αστικό καθεστώς σας έχει να κυκλοφορείτε ελεύθερους, αυτά θα παθαίνουμε.
Τι παθαίνετε; Και τι εννοείς ελεύθερους; Θέτεις ζήτημα στην κοινωνία;
Εν τω μεταξύ ούτε ένας δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο λάθος. Μόνο κακαρίσματα σαν τις κότες. Τουλάχιστον προκύπτει και ένα καλό. Σας βλέπουμε κάποιοι και λέμε ευτυχώς που δεν βγήκαμε έτσι.
Προκαταρκτικη ερευνα θα κανει η εισαγγελια για να δει αν στοιχειοθετειται αδικημα.
Αν η ερευνα βρει οτι στοιχειοθετειται αδικημα τοτε θα ακολουθηθει η γνωστη διαδικασια.
Ο εισαγγελέας ποιός ήταν?
Αυτος που ειχε υπηρεσια εκεινη τη μερα.
Πώς δεν είπες "να, αυτός"?
Ο ίδιος ο Κούβελας λέει οτι δεν τον έχει καλέσει εισαγγελέας. Αλλά ας το πάμε λογικά. Εσύ λές οτι θα καθόταν και θα έδινε συνεντεύξεις αν τον είχε καλέσει εισαγγελέας γι' αυτό για το οποίο μιλάει στις συνεντεύξεις? Είναι δυνατόν? Τόσο στ' αρχίδια του είναι και δε φοβάται μη μπλέξει?
Οριστε, να μην κουραζεται και ο εισαγγελεας, ας παει να βρει αν πεθανε με κορωνοιο ή οχι, μπορει βρηκατε φεικ νιουζ ρε σαταναδες
Ναι δεν ειχε κορωνοιο ο ανθρωπος.
Καρκινο στο κεφαλι ειχε.
Ποτε δεν ειχε κορωνοιο.
Πηγη ?
Περαν του οτι ο μακαριστος ηταν συντοπιτης του και συμμαθητης του θειου μου οποτε εχω γενικη πληροφορηση εκ των εσω παρε και κανα δυο αρθρα.
Θες να βαλω και αλλα?
Ο Μητροπολίτης είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τον Ιούλιο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, ενώ χθες το βράδυ χρειάστηκε να εισαχθεί εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.