Δεν το λένε επειδή δεν βρίσκουν δουλειά. Το λένε επειδή είστε κούτσουρα και σας επιβάλλουν σε θέσεις στην κοινωνία. Κούτσουρα όμως!Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:51ρε ζαίε πέρα από το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά στις καλές σχολές είναι από εύπορες οικογένειες , δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν τα φροντιστήρια κοστίζουν 2 με 3κ τον χρόνο, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα ιδιωτικά που αναγνωρίζονται. Ναι αναγνωρίζονται και καλώς αναγνωρίζονται όπως γίνεται σε όλο το κόσμο και αν οι απόφοιτη τους δεν έχουν μάθει αρκετά απλώς δεν θα βρουν δουλειά. Αλλά εκεί η ίδια κασέτα "αυτός μπήκε χωρίς εξετάσεις και πήρε πτυχίο με τα λεφτά του". Βέβαια αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ από σοβαρό φοιτητή που τελείωσε στην ώρα του, ήταν συνεπής και όντως σπούδασε. Κάτι παρτάλια του δημοκρατικού 5 μόνο το λένε γιατί ε κάποιος άλλος πρέπει να φραίει που είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να βρουν δουλειάHighlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:48Ποιας φινος φιλμς; Η σημερινή πραγματικότητα είναιΔημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:45
έχουμε 2021, καλο ειναι να πάψεις να βλέπεις ταινίες της φίνος φιλμς και να νομίζεις ότι είναι ντοκιμαντέρ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι νέοι μας δεν εγκλωβίζονται πλέον ......στα πανεπιστήμια!
Re: Οι νέοι μας δεν εγκλωβίζονται πλέον ......στα πανεπιστήμια!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00Όχι κάτω του 10 αλλά που το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν το όνομα τουςParrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:58Ποιός σου είπε ότι στα πανακριβα πανεπιστήμια μπαίνεις αν είσαι κάτω του 10;zteo έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:55 Μια κραυγαλεα αντιφαση των δεξιων ειναι οτι δεν θεωρουν ικανα τα παιδια που γραψαν κατω απο 10 να μπουν στα κρατικα πανεπιστημια και να γινουν επιστημονες αλλα θα τους θεωρησουν ικανους επιστημονες οταν αγορασουν τα πτυχια τους απο τα ιδιωτικα κολεγια.
Σωστό κι αυτό με την Παπαρήγα και την κόρη της όμως. Τι λέει κουκουέδες; Μια χαρά όλα με την Παπαρήγα την καλή;
- Highlander
Δεν ξέρω για το Χάρβαρντ αλλά από τραγικά αδύναμους μαθητές πλούσιων οικογενειών που είχα κάνει ιδιαιτερα ξέρω ότι πήγαν από διάφορα κολέγια στην Ελλάδα τυπου ντιρι έως Μονακό.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:01Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00Όχι κάτω του 10 αλλά που το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν το όνομα τουςParrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:58 Ποιός σου είπε ότι στα πανακριβα πανεπιστήμια μπαίνεις αν είσαι κάτω του 10;
Α, καθηγητής είσαι, έτσι εξηγείται..Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:03Δεν ξέρω για το Χάρβαρντ αλλά από τραγικά αδύναμους μαθητές πλούσιων οικογενειών που είχα κάνει ιδιαιτερα ξέρω ότι πήγαν από διάφορα κολέγια στην Ελλάδα τυπου ντιρι έως Μονακό.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:01Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00
Όχι κάτω του 10 αλλά που το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν το όνομα τους
- Highlander
Δεν είμαι καθηγητής, έκανα ιδιαίτερα μικρότερος.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:04Α, καθηγητής είσαι, έτσι εξηγείται..Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:03Δεν ξέρω για το Χάρβαρντ αλλά από τραγικά αδύναμους μαθητές πλούσιων οικογενειών που είχα κάνει ιδιαιτερα ξέρω ότι πήγαν από διάφορα κολέγια στην Ελλάδα τυπου ντιρι έως Μονακό.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:01
Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;
-
talaipwros
Μην μπερδευουμε πτυχια με σεμιναρια κλπ.Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:03Δεν ξέρω για το Χάρβαρντ αλλά από τραγικά αδύναμους μαθητές πλούσιων οικογενειών που είχα κάνει ιδιαιτερα ξέρω ότι πήγαν από διάφορα κολέγια στην Ελλάδα τυπου ντιρι έως Μονακό.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:01Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00
Όχι κάτω του 10 αλλά που το μόνο που ξέρουν είναι να γράφουν το όνομα τους
Πολλα λαμογια κανουν ενα course λιγων ημερών που ουτε καν αξιολογείται ξερω γω στην Οξφόρδη και μετα βαζουν στο βιογραφικο τους "απόφοιτος University of Oxford "
- Highlander
για κανονικες "σπουδές" μιλάω.talaipwros έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:06Μην μπερδευουμε πτυχια με σεμιναρια κλπ.Highlander έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:03Δεν ξέρω για το Χάρβαρντ αλλά από τραγικά αδύναμους μαθητές πλούσιων οικογενειών που είχα κάνει ιδιαιτερα ξέρω ότι πήγαν από διάφορα κολέγια στην Ελλάδα τυπου ντιρι έως Μονακό.Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:01
Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο Χάρβαρντ, ας πούμε;
Πολλα λαμογια κανουν ενα course λιγων ημερών που ουτε καν αξιολογείται ξερω γω στην Οξφόρδη και μετα βαζουν στο βιογραφικο τους "απόφοιτος University of Oxford "
- Λίνο Βεντούρα
Παιδιά, δεν έκλεισε τα πανεπιστήμια ο Μητσοτάκης. Οι υποψήφιοι έγραψαν κάτω από την βάση και δεν πέρασαν.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
talaipwros
Επισης πολλα λαμογια κανουν ενα σεμιναριο ή ειδαν μια διαλεξη ξέρω γω στο οικονομικό της Νομικής ( τυχαίο παράδειγμα) και μετα βάζουν στο προφιλ τους " σπουδασε στο Οικονομικό Νομικης"
κάντε και μια ένεση τώρα.
-
Εμπεδοκλής
Προφανώς και μπαίνεις ακόμη και αν δεν ξέρεις να μιλάς σωστά. Αρκεί να έχεις λεφτά, να είσαι γόνος κάποιου αρχηγού κράτους ή σεϊχη...Parrot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:58Ποιός σου είπε ότι στα πανακριβα πανεπιστήμια μπαίνεις αν είσαι κάτω του 10;zteo έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:55 Μια κραυγαλεα αντιφαση των δεξιων ειναι οτι δεν θεωρουν ικανα τα παιδια που γραψαν κατω απο 10 να μπουν στα κρατικα πανεπιστημια και να γινουν επιστημονες αλλα θα τους θεωρησουν ικανους επιστημονες οταν αγορασουν τα πτυχια τους απο τα ιδιωτικα κολεγια.
Θα ξεμείνουμε από δικηγόρους και φιλόλογους...Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:10 Παιδιά, δεν έκλεισε τα πανεπιστήμια ο Μητσοτάκης. Οι υποψήφιοι έγραψαν κάτω από την βάση και δεν πέρασαν.
Δεν είναι πανάκεια οι σπουδές..talaipwros έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:10 Επισης πολλα λαμογια κανουν ενα σεμιναριο ή ειδαν μια διαλεξη ξέρω γω στο οικονομικό της Νομικής ( τυχαίο παράδειγμα) και μετα βάζουν στο προφιλ τους " σπουδασε στο Οικονομικό Νομικης"
Α, δηλαδή εγώ, που δεν ήμουν καλός μαθητής και δεν πέρασα πουθενά, αν κερδίσω το τζόκερ θα μπορώ να πάω να σπουδάσω στο χάρβαρντ ή να περάσω τα τεστς εισαγωγής στο κέμπριτζ;Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:11 Προφανώς και μπαίνεις ακόμη και αν δεν ξέρεις να μιλάς σωστά. Αρκεί να έχεις λεφτά, να είσαι γόνος κάποιου αρχηγού κράτους ή σεϊχη...
-
Δημοκράτης
Άδικη κοινωνία φίλε, θα γειά όμως ο σύριζα κυβέρνηση και θα το αλλάξει, αν προλάβειΧαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00Δεν το λένε επειδή δεν βρίσκουν δουλειά. Το λένε επειδή είστε κούτσουρα και σας επιβάλλουν σε θέσεις στην κοινωνία. Κούτσουρα όμως!Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:51ρε ζαίε πέρα από το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά στις καλές σχολές είναι από εύπορες οικογένειες , δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν τα φροντιστήρια κοστίζουν 2 με 3κ τον χρόνο, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα ιδιωτικά που αναγνωρίζονται. Ναι αναγνωρίζονται και καλώς αναγνωρίζονται όπως γίνεται σε όλο το κόσμο και αν οι απόφοιτη τους δεν έχουν μάθει αρκετά απλώς δεν θα βρουν δουλειά. Αλλά εκεί η ίδια κασέτα "αυτός μπήκε χωρίς εξετάσεις και πήρε πτυχίο με τα λεφτά του". Βέβαια αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ από σοβαρό φοιτητή που τελείωσε στην ώρα του, ήταν συνεπής και όντως σπούδασε. Κάτι παρτάλια του δημοκρατικού 5 μόνο το λένε γιατί ε κάποιος άλλος πρέπει να φραίει που είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να βρουν δουλειά
Η κοινωνία δεν αλλάζει από τις κυβερνήσεις. Αλλάζει από τα κάτω. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απλώς θα βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση.Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:14Άδικη κοινωνία φίλε, θα γειά όμως ο σύριζα κυβέρνηση και θα το αλλάξει, αν προλάβειΧαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2021, 16:00Δεν το λένε επειδή δεν βρίσκουν δουλειά. Το λένε επειδή είστε κούτσουρα και σας επιβάλλουν σε θέσεις στην κοινωνία. Κούτσουρα όμως!Δημοκράτης έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:51
ρε ζαίε πέρα από το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά στις καλές σχολές είναι από εύπορες οικογένειες , δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν τα φροντιστήρια κοστίζουν 2 με 3κ τον χρόνο, μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τα ιδιωτικά που αναγνωρίζονται. Ναι αναγνωρίζονται και καλώς αναγνωρίζονται όπως γίνεται σε όλο το κόσμο και αν οι απόφοιτη τους δεν έχουν μάθει αρκετά απλώς δεν θα βρουν δουλειά. Αλλά εκεί η ίδια κασέτα "αυτός μπήκε χωρίς εξετάσεις και πήρε πτυχίο με τα λεφτά του". Βέβαια αυτό δεν το έχω ακούσει ποτέ από σοβαρό φοιτητή που τελείωσε στην ώρα του, ήταν συνεπής και όντως σπούδασε. Κάτι παρτάλια του δημοκρατικού 5 μόνο το λένε γιατί ε κάποιος άλλος πρέπει να φραίει που είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να βρουν δουλειά![]()
Να και και άλλο λοιπόν που δεν σας μαθαίνουν στα ιδιωτικά. Το πως εξελίσσεται η κοινωνία. (Έχει πολλά ονόματα και δεν μπορείτε να μάθετε τι γίνεται)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση