Ώπα, εδώ θέλω να παρέμβω. Μετά το νήμα όπου έβαλε τα πόδια της η Γαλή, το θείτσα δε μπορεί να σταθεί. Πόσο μάλλον από σένα που είσαι 150 χρονών. Εγώ μπορώ να το πω αν και δεν το πιστεύω πλέον
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Uppercut
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Re: «Καταπέλτης» ο Δ.Κούβελας: «Ζούμε σε ένα τελείως διεστραμμένο περιβάλλον - Δεν έγινε καμία μελέτη για την 3η δόση»
Τωρα που συνασπίστηκε ο Κουβελας με το νινί και τον Τσιτουρίδη δεν τον σταματάει τιποτα
-
likosmokeses
Fixed... We love it...Η παρουσία ενός «γκουρού της χρεοκοπίας» στο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό ενός πανεπιστημιακού ιδρύματος καταρρακώνει το κύρος ολόκληρου του ιδρύματος. Δεν είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά τον ίδιο ή το Τμήμα της Οικονομικής Επιστήμης, είναι η φήμη ολόκληρης της Ασοεε που τίθεται υπό αμφισβήτηση.
υ.γ. Συμφωνούμε με βαλκυρία. Είναι ένας τρόπος να μείνουν κενές οι μισές και βάλε έδρες στα ελλ. πανεπιστήμια ώστε να μειωθεί το κόστος της μισθοδοσίας
Αν νομιζεις αυτο ειναι το θεμα δεν εχεις καταλαβει τιποταΓΑΛΗ έγραψε: 21 Σεπ 2021, 01:10Τι εννοείς Γιάγκο;pikey25 έγραψε: 21 Σεπ 2021, 00:47 00:00 - 00:01 τα πετσωμενα δουλευουν υπερωριες, να διαδιδουν τα non paper του Μαξιμου
ΑΠΟΨΗ
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, 00:01
Η συνενοχή των ΑΕΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, 00:00
Γιατί χρειάζεται η 3η δόση
Ότι ο Κούβελας ΔΕΝ θα κάνει την τρίτη δόση;
![]()
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Αυτό το πουτσοκέφαλο με μουστάκι, δεν μπορεί να χωνέψει το πανελλαδικό ξεφτιλισμα στο οποίο υπέβαλε ο ίδιος τον εαυτό του, όταν προφήτευε εμβόλια για το 2023
Αυτοί είστε ψεκες
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Uppercut έγραψε: 21 Σεπ 2021, 01:11Ώπα, εδώ θέλω να παρέμβω. Μετά το νήμα όπου έβαλε τα πόδια της η Γαλή, το θείτσα δε μπορεί να σταθεί. Πόσο μάλλον από σένα που είσαι 150 χρονών. Εγώ μπορώ να το πω αν και δεν το πιστεύω πλέον![]()
To θειτσα δεν παει σε ηλικια αλλα στα ατομα γυναικειου φιλου που θελουν να ανακατευονται παντου και να δινουν συμβουλες χωρις να ξερουν καλα καλα περι τινος προκειται.
.
Δικαιωση του Κουβελα καθως απορριφθηκε σχεδον ομοφωνα (ψηφοι 16-2) η χρηση της τριτης δοσης απο τον FDA στις ΗΠΑ κι αυτο παρα τις πιεσεις Μπαιντεν για να εγκριθει.
Στην Ελλαδα η κυβερνηση Κουλη απο χτες την προωθει και επισημα σε συγκεκριμενες ομαδες του πληθυσμου παρα το γεγονος οτι δεν εχει εγκριση στην ΕΕ, απορριφθηκε στις ΗΠΑ, ο ΠΟΥ συνιστα να μην χρησιμοποιειται και δεν διαθετει καν συνοδευτικη μελετη (πιχι απο την Pfizer).
Mε λιγα λογια απο χτες οι Ελληνες και με τη βουλα ειναι πειραματοζωα.

.
Στην Ελλαδα η κυβερνηση Κουλη απο χτες την προωθει και επισημα σε συγκεκριμενες ομαδες του πληθυσμου παρα το γεγονος οτι δεν εχει εγκριση στην ΕΕ, απορριφθηκε στις ΗΠΑ, ο ΠΟΥ συνιστα να μην χρησιμοποιειται και δεν διαθετει καν συνοδευτικη μελετη (πιχι απο την Pfizer).
Mε λιγα λογια απο χτες οι Ελληνες και με τη βουλα ειναι πειραματοζωα.

.
Ναι, δεν είναι καλός προφήτης.elchav έγραψε: 21 Σεπ 2021, 01:41
Αυτό το πουτσοκέφαλο με μουστάκι, δεν μπορεί να χωνέψει το πανελλαδικό ξεφτιλισμα στο οποίο υπέβαλε ο ίδιος τον εαυτό του, όταν προφήτευε εμβόλια για το 2023
Αυτοί είστε ψεκες
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ενω ο Συψας...
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε καλά τώρα.elchav έγραψε: 21 Σεπ 2021, 01:41
Αυτοί είστε ψεκες
Η τρίτη δόση προορίζεται για καρκινοπαθείς και λοιπές ειδικές ομάδες.
Σταματήστε το σκούξιμο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 21 Σεπ 2021, 08:16Ε καλά τώρα.elchav έγραψε: 21 Σεπ 2021, 01:41
Αυτοί είστε ψεκες
Η τρίτη δόση προορίζεται για καρκινοπαθείς και λοιπές ειδικές ομάδες.
Σταματήστε το σκούξιμο.
Κανεις λαθος, με το καλημερα επιασαν τους ανω των 60.
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... riti-dosi/
.
Δε του ζητήσαμε προφητεία, up to date του ζητήσαμε να είναι με τον κλάδο του όντας καθηγητής
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.
πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2021, 14:59Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.
Συμφωνω αρκει στο ολα ανοιχτα να προσθεσουμε και την επαναφορα των υγειονομικων στα νοσοκομεια.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όχι διότι είναι ακατάλληλοι για αυτή τη δουλειά και το ακατάλληλοι δεν πάει στο κατά πόσον είναι αποτελεσματικά τα εμβόλια αλλά στο ότι αμφισβητούν ουσιαστικά τα πορίσματα των μεγαλύτερων οργανισμών Αμερικής και Ευρώπης που λένε ότι δεν βλάπτουν.Αρίστος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:14πατησιωτης έγραψε: 21 Σεπ 2021, 14:59Εσύ αν δεν θέλεις μην κάνεις.Όποιος θέλει θα κάνει.Έχω κατ επανάληψη γράψει ότι η μόνη λύση είναι εθελοντικός εμβολιασμός και όλα ανοιχτά.Δε νομίζω ότι οι αντιεμβολιαστές ζητάνε κάτι άλλο.
Συμφωνω αρκει στο ολα ανοιχτα να προσθεσουμε και την επαναφορα των υγειονομικων στα νοσοκομεια.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 228 Απαντήσεις
- 4674 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-