Ωραία, τότε ας την καταργήσουμε την πυροσβεστική μην πληρώνουμε και τζάμπα φόρουςBandit59 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:18Ναι, γιατί ΘΑ ΖΩ!!!!!!! Θα την ξαναφτιάξω!!! Από τον τάφο δυστυχώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Ωρε τι μαλάκες είστε εσείς! Και την ανθρώπινη ζωή θυσιάζετε για την γαμημένη σας αντιπολίτευση! Τελικά ο χαρακτηρισμός ''ανθρώπινα σκουπίδια'', προσβάλλει τα σκουπίδια!Citroenakias έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:01Εσένα άμα καεί η περιουσία σου θα πεις δεν πειράζει θα μου τη δώσει πίσω ο Μητσοτάκης;Bandit59 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:52 Οι ηλίθιοι του πχορουμ θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι οκ σημαντική, ΑΛΛΑ εξ ίσου σημαντικό είναι και το μαντρί και το εξοχικό κλπ. Τι να σχολιάσεις σε αυτή τη μαλακία; Ας χάσουν σε καμμιά φωτιά κάποιον δικό τους και τα ξαναλέμε. Εχει γεμίσει το πχόρουμ ανθρώπινα σκουπίδια.. Κρίμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Πύρινος Όλεθρος 2021 - Μια πρώτη αποτίμηση
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Δεν έχουν όλες οι περιοχές άναρχη δόμηση και δεν είναι όλα αυθαίρετα.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ωραια ας εκκενωνουν τοτε καθε καλοκαιρι ολες τις επαρχιες της Ελλαδος για να εχουμε ενα αφηγημα οτι δεν ειχαμε νεκρους. Ο χωριατης που εμεινε πισω για να σωσει την περιουσια του γιατι νομιζεις οτι το εκανε; Επειδη βαζει το χρημα πανω απο την ζωη; Οχι αλλα επειδη ξερει οτι απο αυτη την περιουσια του, το βιος του, ζει και χωρις αυτο ειναι νεκρος.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα μπερδευτηκε ο ανθρωπος 71 εννοουσε, αν εκκενωθει η Ιστιαια, εκκενωνει το Μαξιμου απλα.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:44 Μολις ακουσα τον Χαρδαλια τον παπαρα και ειπε 17 πτητικα στην Ευβοια, δεν ανεφερε κανενα αλλο σε καμμια περιοχη. Τα 70+ μπορειτε να τα χωσετε στον κωλο σας.
Φταει η κλιματικη αλλαγη, φταινε οι εμπρησμοι και τετοια δε θα πιασουν, επρεπε να ειναι καλυτερα προετοιμασμενοι και να ζητησουν πιο γρηγορα βοηθεια και απο αλλες χωρες.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μα συμφώνησα σε αυτό.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:15Και τι εκανε το κρατος ρε συ για τις καταπατησεις; Ελα ρε συ Νανδρε, το κρατος φταιει και γιαυτο. Και οταν λεω κρατος δεν βαζω μεσα μονο τον Μητσοτακη αλλα ολους τους.Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:11Συμφωνώ μαζί σου και λυπάμαι για τον κοσμάκη που έχασε σπίτι και περιουσία.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:51
Το κρατος δηλαδη. Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για το μπαχαλο που ζουμε, φταιει το κρατος διαχρονικα, τελος.
Όμως οι μεγαλολεφτάδες γιατί καταπάτησαν ή αγόρασαν καταπατημένο δάσος και έχτισαν τις πανάκριβες βιλάρες τους;
Γιατί, ενώ σπατάλησαν τόσα λεφτά, τσιγκουνεύτηκαν να πάρουν μέτρα κατά της πυρκαγιάς;
Κανείς δεν έκανε την προνοητική σκέψη του κινδύνου για σπίτι μέσα στο δάσος; (έμαθα χτες ότι σπίτια μέσα στο δάσος δεν ασφαλίζονται)
Γιατί να τους λυπηθώ αυτούς;
.
Όμως τί έκανε ο καθένας από εμάς;
Ο γέρος μου, όταν τέλη του '60 έψαχνε να αγοράσει οικόπεδο, αδιαφόρησε για όσα ήταν μέσα σε δάσος.
Ο γέρος μου είχε προνοητικότητα, που οι περισσότεροι δεν είχαν.
.
Και καλα εκανε ο πατερας σου!Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:30Μα συμφώνησα σε αυτό.Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:15Και τι εκανε το κρατος ρε συ για τις καταπατησεις; Ελα ρε συ Νανδρε, το κρατος φταιει και γιαυτο. Και οταν λεω κρατος δεν βαζω μεσα μονο τον Μητσοτακη αλλα ολους τους.Nandros έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:11
Συμφωνώ μαζί σου και λυπάμαι για τον κοσμάκη που έχασε σπίτι και περιουσία.
Όμως οι μεγαλολεφτάδες γιατί καταπάτησαν ή αγόρασαν καταπατημένο δάσος και έχτισαν τις πανάκριβες βιλάρες τους;
Γιατί, ενώ σπατάλησαν τόσα λεφτά, τσιγκουνεύτηκαν να πάρουν μέτρα κατά της πυρκαγιάς;
Κανείς δεν έκανε την προνοητική σκέψη του κινδύνου για σπίτι μέσα στο δάσος; (έμαθα χτες ότι σπίτια μέσα στο δάσος δεν ασφαλίζονται)
Γιατί να τους λυπηθώ αυτούς;
.
Όμως τί έκανε ο καθένας από εμάς;
Ο γέρος μου, όταν τέλη του '60 έψαχνε να αγοράσει οικόπεδο, αδιαφόρησε για όσα ήταν μέσα σε δάσος.
Ο γέρος μου είχε προνοητικότητα, που οι περισσότεροι δεν είχαν.
.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Με το βιός βιώνει η κόρη,με τον νου η ακαμάτρα...Nostalgia έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:29 Ωραια ας εκκενωνουν τοτε καθε καλοκαιρι ολες τις επαρχιες της Ελλαδος για να εχουμε ενα αφηγημα οτι δεν ειχαμε νεκρους. Ο χωριατης που εμεινε πισω για να σωσει την περιουσια του γιατι νομιζεις οτι το εκανε; Επειδη βαζει το χρημα πανω απο την ζωη; Οχι αλλα επειδη ξερει οτι απο αυτη την περιουσια του, το βιος του, ζει και χωρις αυτο ειναι νεκρος.
Προφανώς ΟΧΙ. Αντιλαμβάνεσαι σε ποιούς αναφέρομαι. Παρέα ίσως να μην κάναμε, αλλά έχουμε κοινό χόμπι οπότε κάτι θα βρίσκαμε να πούμεwaldorf έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:24Δεν ξέρω αν περιλαμβάνεις και`μένα στους ηλίθιους (δεν θα είχα πρόβλημα γιατί μάλλον δεν θα κάναμε ποτέ παρέα),αλλά αν ανατρέξεις σε ΟΛΑ τα ποστ μου απ`αρχής πχώρουμ,πάντα θα βρίσκεις την επιμονή-εμμονή μου στην ανθρώπινη ζωή έναντι οποιουδήποτε υλικού αγαθού ή ντουβαριού.Bandit59 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:52 Οι ηλίθιοι του πχορουμ θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι οκ σημαντική, ΑΛΛΑ εξ ίσου σημαντικό είναι και το μαντρί και το εξοχικό κλπ. Τι να σχολιάσεις σε αυτή τη μαλακία; Ας χάσουν σε καμμιά φωτιά κάποιον δικό τους και τα ξαναλέμε. Εχει γεμίσει το πχόρουμ ανθρώπινα σκουπίδια.. Κρίμα.
Θεωρώ ότι η πρώτη αποτίμηση είναι η εξής:
Όταν μιλάνε για κλιματική αλλαγή (δεν ξέρω αν ισχύει και τόσο) και το φωνάζουνε πολλά χρόνια και μάλιστα πριν κάνα χρόνο καίνε ολόκληρη Αυστραλία και ολόκληρο Αμαζόνιο...
Τότε γιατί αφού γίνονται όλα αυτά δίνουν 1,7 εκ. στην πυροπροστασία και 20 εκ. στα ΜΜΕ...;
Για να μας μεταδίδουν τι ωραία καίγονται τα δάση και για να εμπεδώσουμε ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή;
Και μάλιστα ο μεγάλος περίπατος να στοιχίζει 2 εκ. δηλαδή πιο πολύ και από την πυρόσβεση, μωρέ μπράβο θα πρέπει να είναι πολύ προτιμότερος από πολλά δάση της χώρας.
Η αποτίμηση λοιπόν αρχίζει από αυτό το δεδομένο νομίζω.
Όταν μιλάνε για κλιματική αλλαγή (δεν ξέρω αν ισχύει και τόσο) και το φωνάζουνε πολλά χρόνια και μάλιστα πριν κάνα χρόνο καίνε ολόκληρη Αυστραλία και ολόκληρο Αμαζόνιο...
Τότε γιατί αφού γίνονται όλα αυτά δίνουν 1,7 εκ. στην πυροπροστασία και 20 εκ. στα ΜΜΕ...;
Για να μας μεταδίδουν τι ωραία καίγονται τα δάση και για να εμπεδώσουμε ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή;
Και μάλιστα ο μεγάλος περίπατος να στοιχίζει 2 εκ. δηλαδή πιο πολύ και από την πυρόσβεση, μωρέ μπράβο θα πρέπει να είναι πολύ προτιμότερος από πολλά δάση της χώρας.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τώρα σοβαρά πανηγυριζετε που καίγεται όλη η Ελλάδα με 0 μποφορ;Bandit59 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:52 Οι ηλίθιοι του πχορουμ θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι οκ σημαντική, ΑΛΛΑ εξ ίσου σημαντικό είναι και το μαντρί και το εξοχικό κλπ. Τι να σχολιάσεις σε αυτή τη μαλακία; Ας χάσουν σε καμμιά φωτιά κάποιον δικό τους και τα ξαναλέμε. Εχει γεμίσει το πχόρουμ ανθρώπινα σκουπίδια.. Κρίμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ποιός πανηγυρίζει; Λέω το αυτονόητο ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ'όλα. Διαφωνείς;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:38Τώρα σοβαρά πανηγυριζετε που καίγεται όλη η Ελλάδα με 0 μποφορ;Bandit59 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 14:52 Οι ηλίθιοι του πχορουμ θεωρούν ότι η ανθρώπινη ζωή είναι οκ σημαντική, ΑΛΛΑ εξ ίσου σημαντικό είναι και το μαντρί και το εξοχικό κλπ. Τι να σχολιάσεις σε αυτή τη μαλακία; Ας χάσουν σε καμμιά φωτιά κάποιον δικό τους και τα ξαναλέμε. Εχει γεμίσει το πχόρουμ ανθρώπινα σκουπίδια.. Κρίμα.
Οι κάτοικοι τόσα χρόνια ψηφίζουν για εκπροσώπους τους στο δήμο και στις περιφέρειες βύσματα, γύφτους, ρουσφετολόγους, απόστρατους και χρηματοδότες πανηγυριών. Από τη μια λυπάμαι για αυτούς που τους παίρνει η μπαλα, από την άλλη ας προσέξουν στις επόμενες εκλογές. Δεν είναι δυνατόν περιοχές με υψηλό ρίσκο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ να μην έχουν ζώνες ασφαλείας τουλάχιστον στις κατοικημένες περιοχές και να είναι γεμάτο στα σκουπίδια κάθε ρέμα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Με fake news δεν γίνεται δουλειά...Befaios έγραψε: 08 Αύγ 2021, 15:37 Θεωρώ ότι η πρώτη αποτίμηση είναι η εξής:
.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Mια κατοικος απο την Ζαχαρω Ηλιας τι θα ελεγε?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-