Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Για γυναικοκτονίες πάντως δεν σε έχω δει να εκφράζεσαι με τόσο μένος, ούτε για πογκρόμ μεταναστών.
Θα έλεγε κανείς πως αγαπάς τις γάτες περισσότερο από τους ανθρώπους.
Για να ηρεμήσεις λίγο, έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι η γάτα ήταν αριστερή, οπότε άραξε.
Δεν υπάρχουν γυναικοκτονίες, ανθρωποκτονίες είναι. Για φόνους ανθρώπων δεν χρειάζεται να πω πολλά, νομίζω όλοι θέλουν σκληρή τιμωρία του δράστη εκτός ίσως από τους παρασκευοπουλικούς. Κάποιοι όμως θεωρούν ότι τα ζώα είναι κατώτερα και δεν τρέχει κάτι να τα σκοτώνεις. Αυτό εμπεριέχει ένα στοιχείο ψυχοπάθειας, δεν αμφιβάλλω καθόλου γι' αυτό.
Υποθέτω είσαι βίγκαν, σωστά;
Όχι, είμαι κατά του βιγκανισμού γιατί είναι αφύσικος. Άλλο να σκοτώνεις για να φας και να επιβιώσεις και άλλο για πλάκα. Ειδικά μάλιστα κάποιο ζώο που θεωρείται από την κοινωνία μας ζώο συντροφιάς.
Φυσικά είμαι αντίθετος και με το κυνήγι εκτός από περιπτώσεις υπερπληθυσμού.
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 12:37
Ax, ναι. Το διεστραμμένο καθίκι φύτρωσε, δεν πήρε παραδείγματα από τριγύρω, άλλωστε ποτέ αυτή η λαμπρή πόλη δεν έχει απασχολήσει το παναλλήνιο με εγκλήματα κατά των ζώων.
Άνοιξε κι εσύ νήμα του στιλ "εγκλήματα Πατρινών", "οι φίλοι μας οι Πατρινοί" κλπ, να συνοδεύσεις αυτά του The rebel.
Ο βιασμός ισόβια. 10 χρόνια για γάτα είναι περίπου ΟΚ.
Ο φόνος είναι πιο σοβαρό αδίκημα, ο βιασμός σου επιτρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου.
Ζούμε σε πολιτισμό που τα νοήμονα όντα εκτιμώνται πολύ περισσότερο από τα μη νοήμονα. Αν θες να πάς κάπου που να τα εξισώνει, ελεύθερα να μεταναστεύσεις στην Ινδία, αν και εκεί πάλι δυσαρεστημένος θα είσαι.
Τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη δηλαδή; Ή μήπως είσαι υπέρ του ρατσισμού ευφυίας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 29 Ιούλ 2021, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο φόνος είναι πιο σοβαρό αδίκημα, ο βιασμός σου επιτρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου.
Ζούμε σε πολιτισμό που τα νοήμονα όντα εκτιμώνται πολύ περισσότερο από τα μη νοήμονα. Αν θες να πάς κάπου που να τα εξισώνει, ελεύθερα να μεταναστεύσεις στην Ινδία, αν και εκεί πάλι δυσαρεστημένος θα είσαι.
Από ποιους γίνεται η συγκεκριμένη εκτίμηση;
Νομικός πολιτισμός, θρησκείες, φιλοσοφία, ιδεολογίες, καθημερινή πρακτική, με εκπλήσσει που ρωτάς.
Δεν υπάρχουν γυναικοκτονίες, ανθρωποκτονίες είναι. Για φόνους ανθρώπων δεν χρειάζεται να πω πολλά, νομίζω όλοι θέλουν σκληρή τιμωρία του δράστη εκτός ίσως από τους παρασκευοπουλικούς. Κάποιοι όμως θεωρούν ότι τα ζώα είναι κατώτερα και δεν τρέχει κάτι να τα σκοτώνεις. Αυτό εμπεριέχει ένα στοιχείο ψυχοπάθειας, δεν αμφιβάλλω καθόλου γι' αυτό.
Υποθέτω είσαι βίγκαν, σωστά;
Όχι, είμαι κατά του βιγκανισμού γιατί είναι αφύσικος. Άλλο να σκοτώνεις για να φας και να επιβιώσεις και άλλο για πλάκα. Ειδικά μάλιστα κάποιο ζώο που θεωρείται από την κοινωνία μας ζώο συντροφιάς.
Αααα, όταν λες ότι η άποψη ότι τα ζώα είναι κατώτερα και δεν τρέχει κάτι να τα σκοτώνεις εμπεριέχει ψυχοπάθεια, δεν εννοείς να τα σκοτώνεις για να τα φας. Χμμμ, κάπου χάνει η διάγνωση της ψυχική ασθένειας, δεν το βρίσκεις;
Green Dragon έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 12:29
Και γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι κατώτερη εκείνης της γάτας; Επειδή έτσι μας 'συμφέρει'; Είναι γραμμένο στ' αστέρια;
Οι λύκοι θεωρούν την ζωή των λύκων πιο σημαντική από την ανθρώπινη, οι τίγρεις των τίγρεων, οι αρουραίοι των αρουραίων κι άνθρωποι των ανθρώπων. Μοναδική εξαίρεση γάτες που μας έχουν συνδέσει με έτοιμο φαγητό και σκύλοι που είναι διεστραμμένοι.
Τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη δηλαδή; Ή μήπως είσαι υπέρ του ρατσισμού ευφυίας;
Δε νομίζεις ότι υπάρχει λόγος που οι αντισπισιστές θεωρούνται ψεκασμένοι από όλους ανεξαιρέτως;
Και γιατί η ανθρώπινη ζωή είναι κατώτερη εκείνης της γάτας; Επειδή έτσι μας 'συμφέρει'; Είναι γραμμένο στ' αστέρια;
Οι λύκοι θεωρούν την ζωή των λύκων πιο σημαντική από την ανθρώπινη, οι τίγρεις των τίγρεων, οι αρουραίοι των αρουραίων κι άνθρωποι των ανθρώπων. Μοναδική εξαίρεση γάτες που μας έχουν συνδέσει με έτοιμο φαγητό και σκύλοι που είναι διεστραμμένοι.
Οι λύκοι θεωρούν;;;; Για δες που κάνουν και αφηρημένες σκέψεις τα λυκάκια.
Αααα, όταν λες ότι η άποψη ότι τα ζώα είναι κατώτερα και δεν τρέχει κάτι να τα σκοτώνεις εμπεριέχει ψυχοπάθεια, δεν εννοείς να τα σκοτώνεις για να τα φας. Χμμμ, κάπου χάνει η διάγνωση της ψυχική ασθένειας, δεν το βρίσκεις;
Λέω αυτό που ισχύει, το να σκοτώνεις για πλάκα είναι ψυχοπάθεια, πως να το κάνουμε. Τώρα αν αυτό επεκτείνεται και στα ζώα είναι αντικείμενο συζήτησης, για εμένα στις περισσότερες περιπτώσεις ναι (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω ψυχοπαθείς τους κυνηγούς και έχω επιχειρήματα αλλά θα πλατιάσουμε).
Να του γαμήσουν την μάνα του πούστη, να φτύσει τ' άντερά του από το στόμα.
Για γυναικοκτονίες πάντως δεν σε έχω δει να εκφράζεσαι με τόσο μένος, ούτε για πογκρόμ μεταναστών.
Θα έλεγε κανείς πως αγαπάς τις γάτες περισσότερο από τους ανθρώπους.
Για να ηρεμήσεις λίγο, έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι η γάτα ήταν αριστερή, οπότε άραξε.
Συνηθως απο οτι βλεπουμε τελευταια τα εγκληματα κατα γυναικων προερχονται στην πλειοψηφια τους απο αριστερους οπως ο αριστεριστης Φιλιππιδης, ο συριζοσυνδικαλιστης μπατσος, ο αντιφα αριστεριστης της Φολεγανδρου.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Καλά σε νήμα που αφορά παρανοϊκούς Πατρινούς, σε πανελλήνια πρωτοπορία, βγαίνεις να κακολογίσεις την ωραία Ηλεία;
Το νήμα δεν αφορά τους Πατρινούς συλλήβδην. Παντού υπάρχουν διεστραμμένα καθίκια. Τράβα τώρα να χέσεις πίσω από κανα πουρνάρι. Και να μαζέψεις το κωλόχαρτο.
Ax, ναι. Το διεστραμμένο καθίκι φύτρωσε, δεν πήρε παραδείγματα από τριγύρω, άλλωστε ποτέ αυτή η λαμπρή πόλη δεν έχει απασχολήσει το παναλλήνιο με εγκλήματα κατά των ζώων.
Ασφαλώς και ναι. Αυτό που αδυνατείς να αντιληφθείς είναι, πως δεν μπορείς να βάζεις σ'έναν ντορβά, τους ανθρώπους μιας πόλης, επειδή έχεις εμφανείς εμμονές και πρωτόγονης μορφής, ηλιθιότητα. Αν θες να ''χοντρύνω'' την αντιπαράθεση, σφύρα. Δεν μου είναι κόπος. Ίσα- ίσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Ιούλ 2021, 12:57
Οι λύκοι θεωρούν;;;; Για δες που κάνουν και αφηρημένες σκέψεις τα λυκάκια.
Αν επιτεθείς σε έναν λύκο θα σου επιτεθεί η αγέλη του. Αν σου επιτεθεί ένας λύκος, πάλι θα σου επιτεθεί η αγέλη του. Τι ρήμα θα χρησιμοποιούσες; Τι είναι αφηρημένες σκέψεις; Οι σκέψεις που ξεχνούν συνέχεια ανοιχτό το θερμοσίφωνο;