Για το Μουσείο...Ορέστης 35 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 14:57Ελληνισμος παντου.Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:17 Ωραίος ο μάγκας, πολύ σωστή δουλειά έκανε. Στις Φιλιππίνες μια δόση, το έχω ξαναναφέρει, με έναν κολλητό παίξαμε έναν κόκορα που έχασε, και ο φίλος μου νευρίασε και δώσαμε έναν σκασμό λεφτά να αγοράσουμε τον πετεινό να τον φάμε. Τον φάγαμε πάνω στο σκάφος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
luben retrolletarios
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Re: luben retrolletarios
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το συγκεκριμένο είναι έπος. Το ακούω τουλάχιστον 1-2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ορέστης 35
Σε ποιον απευθυνεται;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 12:34Το συγκεκριμένο είναι έπος. Το ακούω τουλάχιστον 1-2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
bump
Cavaliere
Cavaliere
-
Von Mackensen
Πολυαγαπημένο κανάλι. Δυστυχώς μέσα στις καραντίνες σταμάτησε να το ενημερώνει.
Πρέπει να βρω μια εκπομπή που είμαι καλεσμένος στη Νατάσα Ράγιου.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 11:39 Πρέπει να βρω μια εκπομπή που είμαι καλεσμένος στη Νατάσα Ράγιου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καλά, είναι δυναμόν;;!Cavaliere έγραψε: 29 Απρ 2021, 11:39 Πρέπει να βρω μια εκπομπή που είμαι καλεσμένος στη Νατάσα Ράγιου.
Και δεν το έχεις ποστάρει τόσα χρόνια!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ντρέπομαι, η αλήθεια είναι, αλλά Άγιες μέρες έχουμε, ομολογούμε τα εγκλήματα ημών.
Ordem e Progresso.
- Rocco Siffredi
Τι θέμα είχε η εκπομπή;
Θεϊκή εποχή τα 90 ΄ς αλλά, νομίζω, φταίει και το ότι ήμουνα εικοσάρης. Όταν είσαι εικοσάρης όλα τα θυμάσαι γαμάτα, επειδή πέρασες την πούστρα εφηβεία που σε γάμησε, απαλλάχτηκες από το σχολείο, εγώ είχα τελειώσει και τον στρατό, και σπούδαζα, ενώ γαμούσα αβέρτα, είχα αμάξι, έβγαζα λεφτά, δεν είχε αλκοτέστ, κάπνιζες παντού, ακόμα και στα νοσοκομεία, μπορούσες να λες ρατσιστικά και σεξιστικά ανέκδοτα χωρίς φόβο, δεν υπήρχε ο νεοπουριτανισμός του σήμερα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πως άντεχα το καλοκαίρι στην Έλλάδα χωρίς A/C. Πώς ταξίδευα με το πλοίο χωρίς καμπίνα, και πώς έβρισκα τα πάντα χωρίς άγχος άνευ navigator. Μιλάμε για ταξίδια σε όλη την Ευρώπη με αμάξι, χωρίς navigation , χωρίς κινητό. Πώς στην ευχή το κάναμε;
Ordem e Progresso.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτός δεν ήταν που είχε πει "αν δεν ήταν ο Αντρέας δεν θα μάς ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας"; Ή ήταν ένας άλλος κατσικάποιος, δεν θυμάμαι.
- Λίνο Βεντούρα
Άσχετο και εκτος θέματος, αλλά:Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:06Έχεις ένα δίκιο, διότι το γράφεις φωνητικά, όπως θα το προφέρει ο ρετρολετάριος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα στην Ελλάδα έτσι το λένε. Οπότε, μαζί σου.Nero έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:03ο retrolletarios κέρδισε το δικαίωμα να το γράφει όπως θέλει. Επιτελεί μεγάλο έργο
Δεν το λένε luben στην Ελλάδα, το λένε lumben. Άπλα οι Έλληνες είναι τόσο αγράμματοι που δεν μπορούν να μεταγράψουν ούτε έναν φθόγγο δίχως να τα κάνουν σκατά. Μου θέλανε και γκρηκλις τα βόδια.
Έχω δει συσκευασία για ελιές που γράφει πάνω thruba, τι να λέμε τώρα. Αυτά είναι αποτελέσματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, παρεμπιπτόντως.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 3493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 0 Απαντήσεις