Ναι. Η μαλακία είναι πως μόλις βγάζεις δικά σου λεφτά, είσαι αιχμάλωτος αυτών των χρημάτων και δεν επιλέγεις μετά, ακολουθείς τον τρόπο που σ΄αναγκάζει να συνεχίσεις να τα βγάζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμική Πατριαρχία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πχορουμική Πατριαρχία
Ordem e Progresso.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολύ καλό και σωστόCavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:49Ναι. Η μαλακία είναι πως μόλις βγάζεις δικά σου λεφτά, είσαι αιχμάλωτος αυτών των χρημάτων και δεν επιλέγεις μετά, ακολουθείς τον τρόπο που σ΄αναγκάζει να συνεχίσεις να τα βγάζεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ένας λόγος παραπάνω.Cavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:35Tα μπαρμπέρικα είναι όχι μόνο Τούρκοι, αλλά κι Άραβες που συνεργάζονται με Τούρκους. Μερίδιο έχει και η Hezbollah. Πάντως, Τούρκοι είναι μέσα μαφιόζοι. Είναι πλυντήρια χρήματος. Έχω πολλές γνωριμίες και ξέρω πρόσωπα, φυσικά δεν έχω κανένα σοβαρό στοιχείο υπολογίσιμο, αλλά προτμώ να μη βάζω το παιδί μου σε τόσο τοξικά μέρη. Είναι η πιο αηδιαστική κουλτούρα, βλαχοτούρκικη-deutsch μαγκιά. Πολύ χωριό.sys3x έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:31Τότε είσαι ξεκάθαρα αναγκασμένος να αρχίσεις τα πάρε δώσε με την τουρκ μαφία.Cavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 15:15 Όχι, έχω βρει μια κομμώτρια, η γυναίκα δηαδή την βρήκε, και το πάμε κει. Τα κουρεία τα έχει η τουρκική μαφία για ξέπλυμα, οπότε δεν πάω στους πούστηδες.
Εγώ, στις διακοπές μου τουλάχιστον, αλισβερίσια - παρέα κάνω σχεδόν αποκλειστικά με τέτοιους.
.
.
Είδες πως σε τσιμπίσα αμέσως?Cavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:30Η γυναίκα μου. Εγώ ήθελα να κουρεύω το παιδί ο ίδιος, αλλά ως τώρα δεν έπαιξε. Εγώ το συνοδεύω την κομμώτρια.Daje έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 10:16Στο κουρεμα του/των παιδιων ποιος αποφασιζει?Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:17 Σε αυτά είμαι πολύ free. Πατριάρχης είμαι σε άλλα θέματα. Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι, και δίνω το σύνθημα να φάμε, και εγώ επίσης λύνω την τράπεζα. Τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει η Γυναίκα, εκτός αν το ένστικτό μου λέει κάτι πολύ δυνατά, οπότε το κάνω. Συνήθως στα επενδυτικά και σε κρίσεις.
Σε κατι τετοιες λεπτομερεις κρινεται το ματς.
Εμένα ο παππούς μου μια μέρα όταν ήμουν μικρός με πήρε χωρίς να πει τίποτα και με επέστρεψε γουλί.
Είπε ότι έτσι είναι τα πραγματικά αρσενικά. Όχι σαν τους σημερινούς γυναικωτους.
Η μητέρα μου βέβαια τράβαγε τα μαλλιά της μόλις με είδε...
Και μετά σου λέει πατριαρχία my ass.
Ούτε να κουρευτουμε δεν μας αφήνουν πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 21 Ιούλ 2021, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οι πραγματικά ισχυρές γυναίκες αποδέχονται την πατριαρχία κι εκεί μέσα ραδιουργούν και εξουσιάζουν. Τα χαϊβάνια κάνουν διαδηλώσεις.Daje έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 16:07Είδες πως σε τσιμπίδα αμέσως?
Εμένα ο παππούς μου μια μέρα όταν ήμουν μικρός με πήρε χωρίς να πει τίποτα και με επέστρεψε γουλί.
Είπε ότι έτσι είναι τα πραγματικά αρσενικά. Όχι σαν τους σημερινούς γυναικωτους.
Ordem e Progresso.
- Καραμελίτσα
Καλά, αστειεύονται με τέτοια πράγματα;
Γιατί να μην ανοίξει τοτε νήμα, Φορουμικός Ναζισμός;
Z
ποιος με φώναξε
Άνοιξέ το.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 17:21 Καλά, αστειεύονται με τέτοια πράγματα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Κυρίως ακούω χωρίς να διακόπτω σε αυτές τις περιπτώσεις, έχω πολλά να μάθω ακόμα.
Ο άλλος έχασε ένα ξαδερφάκι του στους τελευταίους βομβαρδισμούς πχ, δεν είχα πολλά να του πω.
.
.
αυτός με φώναξε.Cavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 17:13Οι πραγματικά ισχυρές γυναίκες αποδέχονται την πατριαρχία κι εκεί μέσα ραδιουργούν και εξουσιάζουν. Τα χαϊβάνια κάνουν διαδηλώσεις.Daje έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 16:07Είδες πως σε τσιμπίδα αμέσως?Cavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:30 Η γυναίκα μου. Εγώ ήθελα να κουρεύω το παιδί ο ίδιος, αλλά ως τώρα δεν έπαιξε. Εγώ το συνοδεύω την κομμώτρια.
Που ακριβώς διέκρινες το αστείο, γλυκειά μου;Καραμελίτσα έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 17:21 Καλά, αστειεύονται με τέτοια πράγματα;
Μπορείς να κατακεραυνώσεις/καταδείξεις/κατακρίνεις/κατακρεουργήσεις με τη λεπίδα του ορθολογισμού σου, όλα τα πατριαρχικά δήγματα του χώρου και φυσικά να ανοίξεις όποιο θέμα γουστάρεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Και ποστCavaliere έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 17:13 Οι πραγματικά ισχυρές γυναίκες αποδέχονται την πατριαρχία κι εκεί μέσα ραδιουργούν και εξουσιάζουν. Τα χαϊβάνια κάνουν διαδηλώσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
-
- 16 Απαντήσεις