Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτό το ερώτημα έχει μία αρρώστια μέσα του, ρε Χάο...
Γιατί να ξέρεις κάτι τέτοιο ντε και καλά;
Γιατί είμαι αρχιμπουρδελιάρης. Ποια είναι η αρρώστια που λες; (...)
Το να θεωρείς περίεργο που δεν ξέρεις τους οίκους ανοχής μίας περιοχής.
Είναι κάπως ...άρρωστο.
Πραγματικά όμως!
Δεν υπάρχει η λέξη κάπως στη νοσολογία ρε φίλε. Τι να κάνουμε τώρα; Αν ξέρεις λες τι αρρώστια είναι και σε έγκειται το νοσηρό της υπόθεσης. Αλλιώς αυτό το κάπως και τα τοιαύτα... να και μένα κάπως άρρωστο μου φαίνεται το κόμπλεξ που έχετε με το σεξ.
Γιατί είμαι αρχιμπουρδελιάρης. Ποια είναι η αρρώστια που λες; (...)
Είναι κάπως ...άρρωστο.
Πραγματικά όμως!
Δεν υπάρχει η λέξη κάπως στη νοσολογία ρε φίλε. Τι να κάνουμε τώρα; Αν ξέρεις λες τι αρρώστια είναι και σε έγκειται το νοσηρό της υπόθεσης. Αλλιώς αυτό το κάπως και τα τοιαύτα... να και μένα κάπως άρρωστο μου φαίνεται το κόμπλεξ που έχετε με το σεξ.
Μη με παρεξηγείς, Χάο. Δεν εννοώ ή υπονοώ ότι είσαι άρρωστος.
Όταν λέμε "αυτή η φράση έχει μία αρρώστεια μέσα της" εννοούμε μεταφορικά ότι υπάρχει μία περίεργη, παράδοξη, σκοτεινή πλευρά.
Είναι κάπως ...άρρωστο.
Πραγματικά όμως!
Μη με παρεξηγείς, Χάο. Δεν εννοώ ή υπονοώ ότι είσαι άρρωστος.
Όταν λέμε "αυτή η φράση έχει μία αρρώστεια μέσα της" εννοούμε μεταφορικά ότι υπάρχει μία περίεργη, παράδοξη, σκοτεινή πλευρά.
Δεν σε παρεξηγώ ρε μλκ Σιγά κι αν με πεις άρρωστο θα παρεξηγηθώ με σένα (και δυο-τρεις άλλους εδώ μέσα); Έχω ταχθεί με ποιους είμαι και από ποιους τα δέχομαι όλα.
Αλλά δεν βρίσκω κάτι άρρωστο και σκοτεινό.Εκτός αν είσαι σε φάση στοχασμού και δεν έχω κανένα σήμα ή χάρτη να ακολουθήσω. Αλλιώς έτσι μόνο του δεν το δέχομαι. Ξέρεις κιόλας ότι την έχω δει αντάρτικα χρόνια τώρα με το σημειολογικό.