Δεν με χαλαει...Με 16-24μπιτα flac ομως, οχι mp3
Για τον μπαχ δηλαδη η για jazz, οι slayer παιζουν ανετα σε mp3 192kbps
Δεν έχω καταφέρει να πετύχω υψηλή ποιότητα από κινητό παρά το διαφημισμένο D/A converter του κινητού και τα καλά ακουστικά. Ίσως δεν πολυταιριάζουν ωμικά.
Μέηκ ολ θηνγκς φλακ, αδελφέ μου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, 24-48 είναι υπέρ-αρκετά για όλους μας, μεγάλη η Χάρη Του.
Αν δεν έχεις πρόσβαση σε της προκοπής da και πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς την φορητή συσκευή πάρε ένα άηφον. Είχε βγάλει και η LG αλλά μπα.ST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:43Δεν έχω καταφέρει να πετύχω υψηλή ποιότητα από κινητό παρά το διαφημισμένο D/A converter του κινητού και τα καλά ακουστικά. Ίσως δεν πολυταιριάζουν ωμικά.
LG είναι. Όχι ότι δεν ακούγεται. Απλά δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζομαι. Άλλο μου λείπει βασικά με τα ακουστικά. Η σωστή τοποθέτηση των οργάνων εκτελεστών στο χώρο. Δεν είναι μπροστά σου πια. Μπαίνουν μέσα στο κεφάλι.sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:47 Αν δεν έχεις πρόσβαση σε της προκοπής da και πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς την φορητή συσκευή πάρε ένα άηφον. Είχε βγάλει και η LG αλλά μπα.

Oυτε εγω, για αυτο εγκατελειψα την προσπαθεια. Ομως τα flac παιζουν καλυτερα απ τα mp3, οποτε βαζω μονο τετοιαST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:43
Δεν έχω καταφέρει να πετύχω υψηλή ποιότητα από κινητό παρά το διαφημισμένο D/A converter του κινητού και τα καλά ακουστικά. Ίσως δεν πολυταιριάζουν ωμικά.
Ειναι, αλλα κατεβασα 24-192 και τα ειδα ολα...εεεε τα ακουσα ολα...sys3x έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 22:44
Μέηκ ολ θηνγκς φλακ, αδελφέ μου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, 24-48 είναι υπέρ-αρκετά για όλους μας, μεγάλη η Χάρη Του.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πως όμως; Είναι σίγουρο ότι έπαιξαν τα ηχεία/ακουστικά σου κάτι παραπάνω στα 192 από τα 48KHz και ακόμα κι αν έγινε αυτό ότι το άκουσαν τα αυτιά σου;Blackdog έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:05 Ειναι, αλλα κατεβασα 24-192 και τα ειδα ολα...εεεε τα ακουσα ολα...
Εστιάσαμε στα βρωμοπόδαρά μας, γι' αυτόJuno έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:07 Οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, οδοντικό νήμα, στοματικό διάλυμα.
Κανείς δεν τα είπε, βρωμύλοι.
Πολυ σωστη ερωτησηST48410 έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 23:09
Πως όμως; Είναι σίγουρο ότι έπαιξαν τα ηχεία/ακουστικά σου κάτι παραπάνω στα 192 από τα 48KHz και ακόμα κι αν έγινε αυτό ότι το άκουσαν τα αυτιά σου;