foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:02 εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
Ο λόγος που κι εμείς δεν πάμε πλέον σε μαγαζιά,τα ίδια και τα ίδια και κωλόφατσες τύπου Κούλη παντού.
foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:02 εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
Πας σε σκυλάδικα και ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΑΣ ;;;!!!
Α,μπράβο.Κάθονται και πιστεύουν κάτι μαλακίες ρε πστμ,τι'ν'τούτοι ρε
Μα για τον λόγο αυτό τρυπήθηκαν,επειδή είναι ΧΕΣΤΡΟΝΙΑ.Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:58
Έχει πλάκα πάντως, που πιο πολύ φοβούνται οι μπολ παρά οι αμπόλ.
άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
που να γινει και κανα ελληνοτουρκικος πολεμος, οι ψεκες θα φύγουν πρώτοι απο την χώρα ως φιλοτομαριστές.
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:03ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
που να γινει και κανα ελληνοτουρκικος πολεμος, οι ψεκες θα φύγουν πρώτοι απο την χώρα ως φιλοτομαριστές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και το λες αυτό σε έφεδρο υποσμηναγό που κλήθηκε και πήγε κατά σειρά εμπλοκή 10 μέρες στα γεγονότα των Ιμίων το 1996 , μετά σε 2 "Παρμενίωνες" και 1 "Φίλιππο".Κακομοίρη...Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
που να γινει και κανας ελληνοτουρκικος πολεμος, οι ψεκες θα φύγουν πρώτοι απο την χώρα ως φιλοτομαριστές που ειναι.
οι εμβολιασμενοι, ειδικά οι μικροτερες ηλικιες εμβοιλιάζονται περισσότερο για το γενικο καλο και μετά για τους ίδιους.
Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:09 οι ψεκεμβολιαστες είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν ακόμη και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02 που να γινει και κανας ελληνοτουρκικος πολεμος, οι ψεκες θα φύγουν πρώτοι απο την χώρα ως φιλοτομαριστές που ειναι.
και τι εγινε ρε φιλε, σιγα μη πάρεις και medal of honorΣτύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:39Και το λες αυτό σε έφεδρο υποσμηναγό που κλήθηκε και πήγε κατά σειρά εμπλοκή 10 μέρες στα γεγονότα των Ιμίων το 1996 , μετά σε 2 "Παρμενίωνες" και 1 "Φίλιππο".Κακομοίρη...Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
που να γινει και κανας ελληνοτουρκικος πολεμος, οι ψεκες θα φύγουν πρώτοι απο την χώρα ως φιλοτομαριστές που ειναι.
οι εμβολιασμενοι, ειδικά οι μικροτερες ηλικιες εμβοιλιάζονται περισσότερο για το γενικο καλο και μετά για τους ίδιους.
ποιος ειναι αυτος;
Δε ζήτησα, αλλά πήρα βαθμό τιμητικά κατ' απονομήν.Αν μπορείς να το αντιληφθείς και δεν είσαι γιωτόμπαλο.Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:47και τι εγινε ρε φιλε, σιγα μη πάρεις και medal of honorΣτύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:39Και το λες αυτό σε έφεδρο υποσμηναγό που κλήθηκε και πήγε κατά σειρά εμπλοκή 10 μέρες στα γεγονότα των Ιμίων το 1996 , μετά σε 2 "Παρμενίωνες" και 1 "Φίλιππο".Κακομοίρη...Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 22:02
άμα εισαι μάγκας κανε astrazeneca οπως εμεις, δεν πας ε; φοβασαι;
μακάρι και εγώ να ημουν αεροπορια ζωάρα θα εκανα.
Ένας που σου μοιάζει
Φοσίλη, γιατί υποφέρεις έτσι;foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:02 εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.