Όλοι ιντριγκάρονται από μια γυναίκα με δερμάτινα που ξέρει να ιππεύει.
αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε πολλά άλλα
πχ βιντεάκια στο youtube όπου ερασιτέχνες οργανοπαίχτες ανεβάζουν κιθαριστικά cover τραγουδιών
ο μέσος άντρας πιάνει μερικές χιλιάδες προβολές (εκτός από τους γνωστούς youtubers του χώρου), η μέση γυναίκα μπορεί να φτάσει και το εκατομμύριο και βέβαια στα σχόλια γίνεται χαμός, λες και είναι διαγωνισμός γαμπρού από κάτω
Θες να πεις πως ο απώτερος στόχος σας δεν είναι να αναπαραχθείτε;
Πώς να αναπαραχθούμε; γράφοντας πίπες σε μία γκόμενα που ζει στην άλλη άκρη του πλανήτη και που δεν πρόκειται να διαβάσει ποτέ και που δεν νοιάζεται παρά μόνο για τα λάικς;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
αυτό το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει σε πολλά άλλα
πχ βιντεάκια στο youtube όπου ερασιτέχνες οργανοπαίχτες ανεβάζουν κιθαριστικά cover τραγουδιών
ο μέσος άντρας πιάνει μερικές χιλιάδες προβολές (εκτός από τους γνωστούς youtubers του χώρου), η μέση γυναίκα μπορεί να φτάσει και το εκατομμύριο και βέβαια στα σχόλια γίνεται χαμός, λες και είναι διαγωνισμός γαμπρού από κάτω
Το φαινόμενο "Γεια σου κόκλα" είναι παγκόσμιο δυστυχώς.
Ουρές αυνάνων που απέκτησαν πρόσβαση στο ίντερνετ.
Ρε Νυχτόβιε, για να καταλάβω. Θεωρείς ατενσιοχορισμό τα γούστα της κοπέλας, γιατί; Τόσοι ποστάρουν φωτό στα μίντια, ίδιου περιεχομένου και εκεί δεν παίζει θέμα. Το ότι υπάρχουν και οι ''γιάσου κόκλα'', δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μπει η καύλα των Κυριών στην ντουλάπα, για να μην ερεθίζει τα έκπληκτα ματάκια ηλιθίων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:51
Ρε Νυχτόβιε, για να καταλάβω. Θεωρείς ατενσιοχορισμό τα γούστα της κοπέλας, γιατί; Τόσοι ποστάρουν φωτό στα μίντια, ίδιου περιεχομένου και εκεί δεν παίζει θέμα. Το ότι υπάρχουν και οι ''γιάσου κόκλα'', δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μπει η καύλα των Κυριών στην ντουλάπα, για να μην ερεθίζει τα έκπληκτα ματάκια ηλιθίων.
Ναι, το θεωρώ. Δείχνει πιο πολύ τον ευατό της παρά τα μέρη που πήγε.
nyxtovios έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:17
Αυτό είναι απλά ατενσιοχορισμος.
Αν δεν υπήρχαν μίντια και ίντερνετ πιθανότατα δεν θα έφευγε από το χωριό της στην Ολλανδία.
Μπράβο το βρήκες. Βέβαια τα έκανε και πριν 20 χρόνια που δεν υπήρχε Internet 2.0 , αλλά οκ
Είναι 33 χρονών αλλά τα έκανε και πριν 20 χρόνια.
ΟΚ
Νταξει μπέρδεψα τις ζουρλές, αυτή σαν γεωλόγος ήταν σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου.
Εύκολα ξεχωρίζεις την ατεντιον χορ , και αυτή δεν είναι .
ΠΧ αυτή είναι
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Πασιφάη έγραψε: 26 Μάιος 2021, 11:51
Ναι, το θεωρώ. Δείχνει πιο πολύ τον ευατό της παρά τα μέρη που πήγε.
Αλήθεια; Έχω δει εγώ μηχανόβιους της Κυριακής που ποστάρουν στο φατσομπούκι την περιβολή τους και στήνονται με σελφοκόνταρο,για να βγει καλλίτερη η μάπα τους. Μπας και τσιμπήσουν γκομενάκια που γουστάρουν easy riders ,αλλά έχουν το voltaren στην κωλότσεπη για εντριβή. Άσε που πάνε καμιά 20αρια χλμ μακρυά για κοκορέτσια και νομίζουν πως άγγιξε North Kape, το παπουτσάκι τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison