Σενέκας έγραψε: 14 Μάιος 2021, 18:02 Είναι τόσο μεγάλη επένδυση όσο λένε; Για τι ποσά μιλάμε;
Είναι τεράστια. Πρέπει να πάτε στην Καλιφόρνια ή και στο Ισραήλ να δείτε τι γίνεται. Το 2017 οι ειδικοί εκτιμούσαν ότι σε όλο τον κόσμο οι επενδύσεις στην κάνναβη τα επόμενα χρόνια θα αγγίξουν τα 250 δισ. ευρώ. Η Ελλάδα, αν είχε προχωρήσει το πρότζεκτ, θα τολμούσα να πω ότι θα μπορούσε να τα πάρει όλα. Τώρα, σύμφωνα με την έκθεση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του 2019, εκτιμώ ότι η επένδυση θα φτάσει άμεσα με τις υπάρχουσες αιτήσεις τα 2 δισ. ευρώ.
Με τα νουδουλικά στην εξουσία η πατρίς έχασε μέσα από τα χέρια της 248 δις ευρώ, ρεμάλια.
Λεφτά υπήρχαν.
Καλά. Κάνε ένα τσιγαράκι τώρα να χαλαρώσεις όση ώρα ο Άδωνις γυαλίζει τα παπούτσια του Καρανίκα.
να γυρίζει όμως και στους υπόλοιπους της παράταξης
Δεν είναι πρέζα γιατί είσαι τέζα
κατσαρομάλλα μικρή Τερέζα
Τριάντα πόντους το τσιγαριλίκι
και ζαλισμένη σε τρων' οι λύκοι
Πάνω σε ξόβεργα σπουργίτι
είναι η μοίρα του ανθρώπου
με κολλημένα ποδαράκια
πεταγματάκια επιτόπου
Κάτω η χούντα - Κάτω η φούντα
Κατουρημένοι χοντροί παπάδες
με εντομοκτόνα αυτοκτονιάς
το νέο έπος της Αλβανίας
Είναι χημεία - Είναι πορνεία
χωρίς το σώμα να συμμετέχει
Οι νταβατζήδες στα θεωρεία
και εμείς στο λάκκο με τα θηρία
'Εχει καταλάβει την καρδιά σου το χασίσι
και δεν έχει χώρο τη δικιά μου ν' ακουμπήσει
Κοφ' τη γαμημένη τη στριφτοχειροτεχνία
κι έλα τοίχο τοίχο στης αυλής μου τη γωνία
Στο ουράνιο δέντρο στο ιπτάμενο χαλάκι
έλα ν' ανεβούμε φασολάκι - φασολάκι
Σου 'χω φτιάξει σούπα με μολότωφ με απ' όλα
μες στην κατσαρόλα του Καρόλου ξερόλα
Στύψε την γροθιά σου να την πιούμε άσπρο πάτο
Κάνε το καπάκι.
Μ' έχει πάρει από κάτω
Μικρή Ινδιάνα χορευταρού μου
Μανιταράκι μου Μανιτού μου
Βαστάω τσίλιες μπρος στη σκηνή σου
Βάλ' τον νταλκά μου στην προσευχή σου
Φέρε να πιούμε, να καταπιούμε
δεν γίνεται όλοι να την ακούμε
κάποιος θα πρέπει να τα φυλάει
να τους την λέει να τους μετράει
Εύγε στη Δημοκρατία που ακούει και τη γνώμη ανθρώπων από διάφορες ιδεολογίες.Σε μία δημοκρατική εφημερίδα ακόμα και όσοι διαφωνούν ιδεολογικά με τους ιδιοκτήτες της εφημερίδας πρέπει να έχουν βήμα λόγου.
Κυβερνητικός σύμβουλος που προωθουσε νομοσχέδιο, βρίσκει εργασία μετά τις εκλογές σε εταιρεία με δραστηριότητα στο νομοσχέδιο που προωθουσε και από αυτή τη θέση συμβουλεύει τον επόμενο υπουργό.
Otto Weininger έγραψε: 15 Μάιος 2021, 10:28
Το πρόβλημά σας ποιο είναι ακριβώς; Ότι ο Γεωργιάδης αναγνώρισε το λάθος του σε ο,τι αφορά την επένδυση στην κάνναβη; Ή ότι κάλεσε τον Καρανίκα;
Μήπως έπρεπε να κάνει ο,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα τραίνα;
Ή μήπως δικαιολόγησε όλα όσα πρεσβεύει ο Καρανίκας;
Εβγαλε την συνέντευξη η γνωστή και μη εξαιρετέα Δημοκρατία και από κάτω χοροπηδατε σαν μαϊμούδες. Και καλά οι ζαιαυγίτες. Οι υπόλοιποι;
Τo πρόβλημα είναι όχι ότι αναγνώρισε το λάθος του αλλά κορόιδευε για μικροπολιτική τους πολίτες ότι φαρμακευτική κάνναβη=μπάφους.Καλά έλεγε ο Πορτοσάλτε ότι οι δεξιοί ψηφοφόροι είναι γίδια.
Το νομοσχεδιο καρανικα ηταν ενα καθαρα δεξιο νομοσχεδιο. Μεγαλοχωραφαδες και επιχειρηματιες αγροτες με συμβολαια με φαρμακευτικες εταιριες παραγουν μια φαρμακευτικη πρωτη υλη. Στην καλιφορνια και το ισραηλ δεξιοι περασανε τετοια νονοσχεδια.
Αυτοι που φωναζανε πραγματικα με τον καρανικα ηταν οι μπαφιαρηδες. Οτι δεν εκανε τιποτα και δεν αλλαξε τιποτα για αυτους
Το μείζον στην πολιτική δεν είναι να μένεις σταθερός σε μια θέση, το μείζον είναι να μένεις σταθερός στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και να είσαι έτοιμος και να αλλάξεις θέση, εάν συνειδητοποιείς ότι έτσι θα το εξυπηρετήσεις καλύτερα.
Το μανιφέστο του κωλοτουμπισμού.
Το μειζον στην πολιτική ομως ειναι να είσαι διορατικός, ώστε να μπορείς να υπερασπίζεσαι το δημόσιο συμφέρον χωρίς να αλλάζεις θέση σύμφωνα με τις επιταγές της καρεκλοθηρίας σου.Αυτη ειναι η ειδοποιός διαφορα μεταξυ του καλού πολιτικου και του δημαγωγού καιροσκόπου, η κωλοτούμπα. Ειτε δεν προέβλεψες πως πρέπει να την κάνεις και έχεις περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα, ειτε το προέβλεψες και ελεγες εν γνώσει σου ψέματα, άρα είσαι απατεώνας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Otto Weininger έγραψε: 15 Μάιος 2021, 10:28
Το πρόβλημά σας ποιο είναι ακριβώς; Ότι ο Γεωργιάδης αναγνώρισε το λάθος του σε ο,τι αφορά την επένδυση στην κάνναβη; Ή ότι κάλεσε τον Καρανίκα;
Μήπως έπρεπε να κάνει ο,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα τραίνα;
Ή μήπως δικαιολόγησε όλα όσα πρεσβεύει ο Καρανίκας;
Εβγαλε την συνέντευξη η γνωστή και μη εξαιρετέα Δημοκρατία και από κάτω χοροπηδατε σαν μαϊμούδες. Και καλά οι ζαιαυγίτες. Οι υπόλοιποι;
εγώ δε στέκομαι στη διαχρονική και αδιαμφισβήτητη γελοιότητα του κ. Μπουμπούκου αλλά στη συγκινητική ανάνηψη του κ. Καρανίκα, την αναβαθμισμένη επανένταξη του στον ΙΤ και την ανομολόγητη πλην σαφή καυλάντα για το λελεδισμό (φυσικά χαιρετίζω)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου