Ακόμα χρησιμοποιούνται άσχετε πασόκε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:39 Μήπως αυτά τα πήγασος ήταν σαν το πόνυ; Λέω εγώ τώρα
Και αυτά, και τα sperwer:
Ακόμα χρησιμοποιούνται άσχετε πασόκε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:39 Μήπως αυτά τα πήγασος ήταν σαν το πόνυ; Λέω εγώ τώρα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Καλά αυτά της sagem είναι και επίσημα πια αρχαιολογία... Νομίζω οι Γάλλοι τα έχουν ήδη αποσύρει.. Θέλουν τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί ο φορέας για εκτόξευση, μικρή εμβέλεια τηλεχειρισμου και αυτονομίας, μικρή ταχύτητα και τέλος δυσκολία περισυλλογής τους αφού δεν προσγειωνονται αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτο.. Είχαμε και αρκετά πτητικά ατυχήματα με αυτά, δεν ξέρω αν τουλάχιστον τα μισά μπορούν να πετάξουν..
Βάλε εκρηκτικά κι έναν πυροκροτητή, κι έχεις λόιτερινγκ μιουνίσιον.Japetus έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:55Καλά αυτά της sagem είναι και επίσημα πια αρχαιολογία... Νομίζω οι Γάλλοι τα έχουν ήδη αποσύρει.. Θέλουν τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί ο φορέας για εκτόξευση, μικρή εμβέλεια τηλεχειρισμου και αυτονομίας, μικρή ταχύτητα και τέλος δυσκολία περισυλλογής τους αφού δεν προσγειωνονται αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτο.. Είχαμε και αρκετά πτητικά ατυχήματα με αυτά, δεν ξέρω αν τουλάχιστον τα μισά μπορούν να πετάξουν..
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Bro, έχουμε 2021, σταματήστε να ενημερώνεστε από το youtube...Kauldron έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:43Ακόμα χρησιμοποιούνται άσχετε πασόκε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Μάιος 2021, 08:39 Μήπως αυτά τα πήγασος ήταν σαν το πόνυ; Λέω εγώ τώρα
Και αυτά, και τα sperwer:
Kauldron έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:08Βάλε εκρηκτικά κι έναν πυροκροτητή, κι έχεις λόιτερινγκ μιουνίσιον.Japetus έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:55Καλά αυτά της sagem είναι και επίσημα πια αρχαιολογία... Νομίζω οι Γάλλοι τα έχουν ήδη αποσύρει.. Θέλουν τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί ο φορέας για εκτόξευση, μικρή εμβέλεια τηλεχειρισμου και αυτονομίας, μικρή ταχύτητα και τέλος δυσκολία περισυλλογής τους αφού δεν προσγειωνονται αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτο.. Είχαμε και αρκετά πτητικά ατυχήματα με αυτά, δεν ξέρω αν τουλάχιστον τα μισά μπορούν να πετάξουν..
προτιμοτερο να αγορασεις απο τα public 100 μικρα για καθε νησι να τα φορτωσεις με λιγα εκρηκτικα τα οποια να χρησιμοποιησεις σε περιπτωση αποβασης ως drone αυτοκτονιας... πιο φτηνα θα σου βγει και μπορει να τα χειριστει και ο τελευταιος πιτσιρικας φανταρος αυτονομαKauldron έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:08Βάλε εκρηκτικά κι έναν πυροκροτητή, κι έχεις λόιτερινγκ μιουνίσιον.Japetus έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:55Καλά αυτά της sagem είναι και επίσημα πια αρχαιολογία... Νομίζω οι Γάλλοι τα έχουν ήδη αποσύρει.. Θέλουν τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί ο φορέας για εκτόξευση, μικρή εμβέλεια τηλεχειρισμου και αυτονομίας, μικρή ταχύτητα και τέλος δυσκολία περισυλλογής τους αφού δεν προσγειωνονται αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτο.. Είχαμε και αρκετά πτητικά ατυχήματα με αυτά, δεν ξέρω αν τουλάχιστον τα μισά μπορούν να πετάξουν..
Έχει που να λειτουργούν με καύσιμο (βενζίνη)? σε τέτοια περίπτωση συνδέεις τον πυροκροτητή με τα καύσιμα και δε χρειάζεται να τα φορτώσεις και με επιπλέον φορτίο.nostromos έγραψε: 16 Μάιος 2021, 18:13προτιμοτερο να αγορασεις απο τα public 100 μικρα για καθε νησι να τα φορτωσεις με λιγα εκρηκτικα τα οποια να χρησιμοποιησεις σε περιπτωση αποβασης ως drone αυτοκτονιας... πιο φτηνα θα σου βγει και μπορει να τα χειριστει και ο τελευταιος πιτσιρικας φανταρος αυτονομαKauldron έγραψε: 16 Μάιος 2021, 13:08Βάλε εκρηκτικά κι έναν πυροκροτητή, κι έχεις λόιτερινγκ μιουνίσιον.Japetus έγραψε: 16 Μάιος 2021, 12:55
Καλά αυτά της sagem είναι και επίσημα πια αρχαιολογία... Νομίζω οι Γάλλοι τα έχουν ήδη αποσύρει.. Θέλουν τουλάχιστον μισάωρο για να ετοιμαστεί ο φορέας για εκτόξευση, μικρή εμβέλεια τηλεχειρισμου και αυτονομίας, μικρή ταχύτητα και τέλος δυσκολία περισυλλογής τους αφού δεν προσγειωνονται αλλά πέφτουν με αλεξίπτωτο.. Είχαμε και αρκετά πτητικά ατυχήματα με αυτά, δεν ξέρω αν τουλάχιστον τα μισά μπορούν να πετάξουν..
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nostromos έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:44 αν τα αναλαβουνε οι τεχνικοι του στρατου τα φτιαχνουνε οτι θελεις...
Είσαι καραβανάς, ή απλά Νδκράτης/Καρατζαφερής;nostromos έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:44 αν τα αναλαβουνε οι τεχνικοι του στρατου τα φτιαχνουνε οτι θελεις...
Πέστα ξανά να τα ακούσει κάνας Ελληνόψυχος μπας και ξυπνήσει. Ούτε σκάγια για καραμπίνες δεν μπορούν να φτιάξουν.Japetus έγραψε: 16 Μάιος 2021, 21:20 Χρησιμοποιουσαν -τουλάχιστον παλιότερα- συμβατικά τηλεκατευθυνομενα μοντέλα ελικόπτερα με βενζίνη.
Βέβαια οι χρήσεις σμηεα στο στρατό ήταν κυρίως για φωτογραφήσεις και αντε με τα πιο εξελιγμένα μοντέλα για υποκλοπές/ηπ. Στις διαβιβάσεις ανήκαν, ποτέ δεν έγινε σοβαρή πρόταση για όπλα σμηεα. Και για τα sagem που αναφέρθηκαν υπήρξε κάποια στιγμή ενδιαφέρον να φέρουν και οπλισμό, δεν ξέρω τί έγινε όμως..
Οι τουρκοι από την άλλη, έχουν οπλισμένα σμηεα, πιο οικονομικά, με δυνατότητα μαζικής παραγωγής και αντικατάστασης τους, ενώ και στο κομμάτι του ηλεκτρονικού πολέμου έχουν αμιγώς δικό τους στρατιωτικό δορυφόρο για τα λινκς.
Ντάξει δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Με συγχωρείς.
εσυ δεν εγραφες πριν 2 σελιδες για δραπανοκατσαβοδα και βομβες...? με την παρτη σου γελας...?Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:51nostromos έγραψε: 16 Μάιος 2021, 20:44 αν τα αναλαβουνε οι τεχνικοι του στρατου τα φτιαχνουνε οτι θελεις...![]()