!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στρατηγοι απείλησαν τη Γαλλικη Κυβέρνηση με "πραξικοπημα"

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Στρατηγοι απείλησαν τη Γαλλικη Κυβέρνηση με "πραξικοπημα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

OANNHSEA έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:48
Prepon έγραψε: 30 Απρ 2021, 11:49 Εδώ κοιτάτε ρε παιδιά.

Πάει να ανaτιναχθει η Ευρώπη και οι αριστεροί συνεχίζουν τη δουλίτσα τους σαν να μην τρέχει τίποτα

Ούτε συγγνώμη, ούτε αναθεώρηση , ούτε τίποτα.
Μην νομίζεις, το νερό κυλά στο αυλάκι...
Κάποτε, εκεί στα 2000, το τότε δίκτυο είχε βγάλει αφίσες που έγραφαν "καλοδεχούμενοι όλοι οι μετανάστες". Σήμερα κανείς δεν τολμά να το γράψει αυτό - ούτε καν οι αριστεροί!!!
Κάποτε εκεί στα 2010 όταν έγραφες "έξω οι μετανάστες" ήσουν φασίστας και χρυσαυγίτης!!!
Σήμερα αυτοί που στο περιθώριο είναι οι αριστεροί που γράφουν αηδίες για τους λαθρομετανάστες και γενικά για το μεταναστευτικό...

Θυμηθήτε κάτι άλλο:
Το 2000 περίπου Ο Λεπέν βγήκε δεύτερος στον πρώτο κύκλο για την προεδρία στη Γαλλία.
Αμέσως κινήθηκαν διαδηλώσεις με σύνθημα "Ντρέπομαι"...
Σήμερα Η Λεπέν με πιο ακροδεξιές θέσεις από του πατέρα της, παίζει στα ίσα τον Μακρόν και δεν μπορούν καν οι αριστεροί της Γαλλίας να αρθρώσουν λόγο!!!

.
Τότε τα αποτελέσματα των λάθρο δεν ήταν ακόμη ορατά.

Μπορούσες δλδ να υποθέσεις ότι ο Χ είναι τόσο ηλίθιος που δεν μπορεί να δει τις συνέπειες αυτών που υποστηρίζει.
Τι να κάνουμε ρε συ, υπάρχουν και οι βλάκες, δεν μπορείς να το αρνηθείς αυτό.

Σήμερα το άλλοθι του βλάκα έχει τελειώσει.

Όποιος συνεχίζει τα ίδια και τα ίδια δεν είναι επειδή είναι μειωμένης αντίληψης αλλά ξεκάθαρα έχει πρόθεση.

Προφανώς μιλάμε πλέον για πληρωμένους ή κακούς ανθρώπους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 30 Απρ 2021, 12:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Απρ 2021, 09:24
Μαυροβασίλης έγραψε: 30 Απρ 2021, 01:51 δεν φελάν οι πουρκουάδες, πιο πολλά θάρρητα έχω στη Ρασιντά για κεμπαμπ ρημουβαλ

#elchav
Εμενα μου αρεσει το κεμπαμπ. Προτιμω φασιστ ρημουβαλ
Καλα που δεν ζεις στη Γαλλια δηλαδη.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:44 Απαντώ σε σχόλιό σου για κοντά 50.000 σιχ στη Β. Ιταλία και μου απαντάς αν ξέρω πόσοι είναι εκεί; Εσύ έδωσες τον αριθμό.
Ναι όντως - κάνω κάτι τέτοια για να δω εάν ο ομιλητής κοιτάει να δει εάν έχω δίκιο...
Λοιπόν οι σιχ στην Ιταλία ξεπερνούν τους 150.000!!! Μπορεί και να ξεπερνούν αρκετά αυτό το νούμερο όμως - δεν έχουμε επίσημα στοιχεία...
Παρόλα αυτά οι σιχ έχουν τη μικρότερη (κατά ποσοστό μέγεθος του πληθυσμού τους) εγκληματικότητα από όλους τους άλλους μετανάστες!!!
Εάν χρειάζεται λοιπόν η Ευρώπη μετανάστες (που δεν χρειάζεται - αυτές είναι γελοιότητες), γιατί να μην πάρουμε σιχ ή ινδουϊστές οι οποίοι έχουν ελάχιστη ροπή προς την εγκληματικότητα και να πάρουμε π.χ. Αφγανούς που είναι πρώτοι στην εγκληματικότητα;

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Prepon έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:54 Όποιος συνεχίζει τα ίδια και τα ίδια δεν είναι επειδή είναι μειωμένης αντίληψης αλλά ξεκάθαρα έχει πρόθεση.

Προφανώς μιλάμε πλέον για πληρωμένους ή κακούς ανθρώπους
Α μπα - μην νομίζεις... Πολιτική τύφλωση λέγεται αυτό.
Είναι τόσο κολλημένοι με την ιδεολογία τους που και να τους σφάξουν τη μάνα μπροστά στα μάτια τους οι λαθρομετανάστες, αυτοί θα σχίζουν πάντα τις κιλότες τους υπέρ των λαθρομεταναστών και να προσπαθούν να αθωώσουν ακόμα και τους λαθρομετανάστες που έσφαξαν τη μάνα τους!!!

.
Άβαταρ μέλους
Prepon

OANNHSEA έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:54
Εάν χρειάζεται λοιπόν η Ευρώπη μετανάστες (που δεν χρειάζεται - αυτές είναι γελοιότητες), γιατί να μην πάρουμε σιχ ή ινδουϊστές οι οποίοι έχουν ελάχιστη ροπή προς την εγκληματικότητα και να πάρουμε π.χ. Αφγανούς που είναι πρώτοι στην εγκληματικότητα;

.
Έτσι

Μετά ας τους ρωτήσουμε μέχρι πόσους μπορούμε να υποδεχτούμε.

Φυσικά, όπως πάντα θα μας απαντήσουν ποιητική αδεία

Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:44 Απαντώ σε σχόλιό σου για κοντά 50.000 σιχ στη Β. Ιταλία και μου απαντάς αν ξέρω πόσοι είναι εκεί; Εσύ έδωσες τον αριθμό.
Ναι όντως - κάνω κάτι τέτοια για να δω εάν ο ομιλητής κοιτάει να δει εάν έχω δίκιο...
Λοιπόν οι σιχ στην Ιταλία ξεπερνούν τους 150.000!!! Μπορεί και να ξεπερνούν αρκετά αυτό το νούμερο όμως - δεν έχουμε επίσημα στοιχεία...
Παρόλα αυτά οι σιχ έχουν τη μικρότερη (κατά ποσοστό μέγεθος του πληθυσμού τους) εγκληματικότητα από όλους τους άλλους μετανάστες!!!

.
Όλοι οι Ινδοί της Ιταλίας παίζει να μην υπερβαίνουν τις 200.000 αλλά οι Σιχ ξεπερνούν τις 150.000

ΟΚ, πιστευτό...
Άβαταρ μέλους
Prepon

Α ωραία, ας κάτσουμε να ασχοληθούμε αν οι Σιχ τελειώνουν σε ζυγό ή σε μονό αριθμό.

Και γαμω ..
Άβαταρ μέλους
Maspoli

OANNHSEA έγραψε: 30 Απρ 2021, 12:48
Prepon έγραψε: 30 Απρ 2021, 11:49 Εδώ κοιτάτε ρε παιδιά.

Πάει να ανaτιναχθει η Ευρώπη και οι αριστεροί συνεχίζουν τη δουλίτσα τους σαν να μην τρέχει τίποτα

Ούτε συγγνώμη, ούτε αναθεώρηση , ούτε τίποτα.
Μην νομίζεις, το νερό κυλά στο αυλάκι...
Κάποτε, εκεί στα 2000, το τότε δίκτυο είχε βγάλει αφίσες που έγραφαν "καλοδεχούμενοι όλοι οι μετανάστες". Σήμερα κανείς δεν τολμά να το γράψει αυτό - ούτε καν οι αριστεροί!!!
Κάποτε εκεί στα 2010 όταν έγραφες "έξω οι μετανάστες" ήσουν φασίστας και χρυσαυγίτης!!!
Σήμερα αυτοί που στο περιθώριο είναι οι αριστεροί που γράφουν αηδίες για τους λαθρομετανάστες και γενικά για το μεταναστευτικό...

Θυμηθήτε κάτι άλλο:
Το 2000 περίπου Ο Λεπέν βγήκε δεύτερος στον πρώτο κύκλο για την προεδρία στη Γαλλία.
Αμέσως κινήθηκαν διαδηλώσεις με σύνθημα "Ντρέπομαι"...
Σήμερα Η Λεπέν με πιο ακροδεξιές θέσεις από του πατέρα της, παίζει στα ίσα τον Μακρόν και δεν μπορούν καν οι αριστεροί της Γαλλίας να αρθρώσουν λόγο!!!

.
Το 2000 δεν είχαμε pride.
Το 2021 έχουμε από pride ως σύμφωνα κοινωνικής συμβίωσης. Ωσονουπω γάμοι και υιοθεσίες από ομοφυλα.
Κατά το σκεπτικό καποιων, σίγουρα θα υπάρχει συσχέτιση μεταξύ αυτής της εξέλιξης και της ανόδου της αντιμεταναστευτικης ατζέντας.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:02

.
Όλοι οι Ινδοί της Ιταλίας παίζει να μην υπερβαίνουν τις 200.000 αλλά οι Σιχ ξεπερνούν τις 150.000

ΟΚ, πιστευτό...
Δυστυχώς για εσένα είναι αλήθεια!!! Όσο και εάν δεν μπορείς να το δεχτείς!!!
Ο βορράς της Ιταλίας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους σιχ - με τους άλλους λαθρομετανάστες έχουν θέματα!!!
Ακόμα και οι ακροδεξιοί του βορρά δεν αναφέρουν καν τους σιχ - τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πάντα αναφέρουν!!!
Ακόμα και επερώτηση έχει τεθεί στο κοινοβούλιο πριν από 7 χρόνια γιατί επιτρέπουν στους λαθρομετανάστες να έρχονται από την Αφρική, και δεν παίρνουν περισσότερους σιχ!!!

.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Ασ'το ρε Μασπολι,δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
Ολα εχουν κανει το κυκλο τους εδω και χρονια.
Δεν αντεχει η Ευρωπη αλλους μουσουλμανους,οσο και να χτυπιεσαι κατω,το ξερεις και ο ιδιος οτι λες μαλακιες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:10 Ασ'το ρε Μασπολι,δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
Δεν αντεχει η Ευρωπη αλλους μουσουλμανους,οσο και να χτυπιεσαι κατω,το ξερεις και ο ιδιος οτι λες μαλακιες.
Πιστεύω ότι ξέρεις πως η θρησκεία είναι ο φερετζές. Το πραγματικό θέμα όσων κουνούν το πατσαβούρι για τον "ισλαμιστικό κινδυνο" είναι η μετανάστευση.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Thor έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:10 Ασ'το ρε Μασπολι,δεν εχει νοημα αυτο που κανεις.
Εγώ πάντως γελάω με τις μαλακίες που λέει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Maspoli έγραψε: 30 Απρ 2021, 13:15
Πιστεύω ότι ξέρεις πως η θρησκεία είναι ο φερετζές. Το πραγματικό θέμα όσων κουνούν το πατσαβούρι για τον "ισλαμιστικό κινδυνο" είναι η μετανάστευση.
Δεν μας είπες , το δικό σου πραγματικό θέμα ποιο ειναι; :wink
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Prepon

99% ασχολείται με/σε ΜΚΟ
Άβαταρ μέλους
Prepon

Δεν θέλω να με κλέβουν = μετανάστες
Δεν θέλω να με κλέβουν και να με δέρνουν = μουσουλμάνοι μετανάστες

Προσωπικά δεν θέλω κανέναν που μπαίνεις τη χώρα μου με τσαμπουκα ή κρυφά , σε κάθε περίπτωση ακάλεστος.

Δεν θέλω πολύ περισσότερο ο ακάλεστος να είναι και μουσουλμανος από πάνω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”