Σοβαρός δεν ξέρω αν είμαι.
Έντιμος και τίμιος όμως είμαι σίγουρα.Και;
Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
αφού είσαι τίμιος λοιπόν πες το πιο πιθανό σενάριο.βούτηξε ένας ναζί έναν πακιστανό απο το τσούρμο που τον στραβοκοίταξε?waldorf έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:44 Σοβαρός δεν ξέρω αν είμαι.
Έντιμος και τίμιος όμως είμαι σίγουρα.Και;
Highlander έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:36Βλέπω έναν επιθετικό τύπο που πατάει στο στομάχι έναν άνθρωπο και υπάρχουν διάφοροι περαστικοί που του λένε να σταματήσει να τον πατάει γιατί θα σκάσει κι αυτός τους μιλάει επιθετικά και τους απειλεί.nowhere έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:32 δεν παλεύεται τόση ηλιθιότητα.βλέπουν ένα τύπο που κρατάει κάτω κάποιον ανάμεσα σε ένα τσούρμο πακιστανούς και τσιρίζουν ακροδεξιός ακροδεξιός.μιλάμε για ζωντανά μαρούλια
Επίσης το βίντεο δημοσιεύθηκε σε ακροδεξιά ξενοφοβικη ιστοσελίδα. Είναι και ηλίθιοι.
Πάνας έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:51Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
Εσύ τι θα έκανες, θα τον άφηνες να πάει παρακάτω να βρει το επόμενο θύμα;
Καταδρομική για την δημιουργία εντυπώσεων.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:56Highlander έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:36Βλέπω έναν επιθετικό τύπο που πατάει στο στομάχι έναν άνθρωπο και υπάρχουν διάφοροι περαστικοί που του λένε να σταματήσει να τον πατάει γιατί θα σκάσει κι αυτός τους μιλάει επιθετικά και τους απειλεί.nowhere έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:32 δεν παλεύεται τόση ηλιθιότητα.βλέπουν ένα τύπο που κρατάει κάτω κάποιον ανάμεσα σε ένα τσούρμο πακιστανούς και τσιρίζουν ακροδεξιός ακροδεξιός.μιλάμε για ζωντανά μαρούλια
Επίσης το βίντεο δημοσιεύθηκε σε ακροδεξιά ξενοφοβικη ιστοσελίδα. Είναι και ηλίθιοι.
.
Τί πιστεύεις δηλαδή ότι έγινε ρε μεγάλε ;;; ...![]()
.
δεν ρώτησα εσένα τρολάκι
Κάθε νορμάλ άνθρωπος εφόσον πηρε πίσω αυτό που του έκλεψαν θα καλούσε το πολύ την αστυνομία. Μόνο ψυχάκιας θα μπει στη διαδικασία να ακινητοποιήσει το κλεφτρόνι περιμένοντας την αστυνομία..ή κάποιο Μπίλυ.Πάνας έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:51Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
Σίγουρα δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει γίνει, όμως κάτι τέτοιο δεν γίνεται χωρίς λόγο. και να σου πω κάτι... δεν έχει σχέση ο τύπος με χρυσαυγίτες (skinhead) κλπ... για αριστερός άπλυτος μακρυμάλλης μοιάζει περισσότερο.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:56Πάνας έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:51Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
Δεν ξέρω , ίσως στη θέση του να έκανα το ίδιο. Επιφυλάσσομαι όμως.
Εεε;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 19:02.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
Ο Νόμος επιτρέπει την αυτοδικία.....
σε περίπτωση που ο άλλος σού έχει πάρει κάτι που σου ανήκει και προσπαθείς να το ξαναπάρεις πίσω.....
Ψάξτο.....
.
Στην Αμερική νομίζει ότι βρίσκεται.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 19:05Εεε;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Απρ 2021, 19:02.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.
Ο Νόμος επιτρέπει την αυτοδικία.....
σε περίπτωση που ο άλλος σού έχει πάρει κάτι που σου ανήκει και προσπαθείς να το ξαναπάρεις πίσω.....
Ψάξτο.....
.. Δεν επιτρέπεται καταχρηστική χρήση δικαιώματος, άρθρο του Συντάγματος , ψάξου κι εσύ λίγο.
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος, που θέλει να είναι χρήσιμος στη κοινωνία, όπου βλέπει παραβατική συμπεριφορά παρεμβαίνει. Ο κύριος λόγος που φτάσαμε εδώ είναι πως κοιτάει ο καθένας τη πάρτη του.mao mao έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:57Κάθε νορμάλ άνθρωπος εφόσον πηρε πίσω αυτό που του έκλεψαν θα καλούσε το πολύ την αστυνομία. Μόνο ψυχάκιας θα μπει στη διαδικασία να ακινητοποιήσει το κλεφτρόνι περιμένοντας την αστυνομία..ή κάποιο Μπίλυ.Πάνας έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:51Να ακινητοποιήσεις κάποιον που προέβη σε ληστεία και να περιμένεις την αστυνομία θεωρείται αυτοδικία; Δεν βλέπω να τον βαράει... τον έχει ακινητοποιήσει.Στύγιος έγραψε: 24 Απρ 2021, 18:42 Η αυτοδικία - I am the law- αλά δικαστής Ντρεντ,ποτέ δεν έχει καλά αποτελέσματα. Οφείλω να το επισημάνω.