Σαφώς και έχει διαφορά. Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα σαρκαστικό τουίτ για τους νεκρούς του κόβιντ από τους νδκράτες, αντίστοιχο με αυτά που έγραφαν οι ζαίοι άρρωστοι για το Μάτι.Υδράργυρος έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:12Σίγουρα οι συριζαίοι ήταν σα χαμένοι, σίγουρα είχαν φάει ένα τεράστιο πακέτο, δεν ξέρανε που να κρυφτούν.Πασιφάη έγραψε: 15 Απρ 2021, 13:08
Κι εσύ πού ξέρεις τί έκανε την επόμενα μέρα της ανείπωτης αυτής τραγωδίας; Είχες το πρόγραμμά του; Επειδή δεν το έδειξαν τα καναλια;
Εγώ θυμάμαι έναν Πρωθυπουργο να είναι στο καβούκι του και να μην ξέρει τι του γίνεται. Ποιά ευθύνη να πάρει ρε παιδί μου. Χεσμένος.
Και για να'χουμε καλό ρώτημα, εσύ πόσους νεκρούς πιστεύεις πως θα είχαμε αν ο Τσίπρας είχε τα ηνία του τοπου; Κάνω μιαν ερώτηση που ειλικρινά δεν θα ήθελα να την κάνω, απλά δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο συνεννόησης.
Αλλά χτες πέθανε ένα Μάτι και σήμερα το πρωί ο Κούλης παίζει τένις ανέμελα. Έχει διαφορά
Αναφορικά με τη σύγκριση τι να πω;
Οι υποστηρικτές των συγκεντρώσεων εν μέσω πανδημίας μόνον με εμπρηστές που δημιουργούν περισσότερες εστίες από τις ήδη υπάρχουσες, μπορούν να συγκριθούν.
Σε τέτοιο ανεύθυνο βαθμό, που κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτό ακριβώς επιδιώκουν.
Την καταστροφή.
Είναι εμφανής η σχεδόν σαδιστική χαρά και η πανηγυρική διάθεση με την οποία αναφέρονται στους θανάτους οι εθνοζαίοι.