Α λες; δεν το ξέρω. Πάντως αυτό που έχει τώρα είναι νορμαλ και δεν φαίνονται για πλαστικά.
Άντε καλά
Spoiler
Α λες; δεν το ξέρω. Πάντως αυτό που έχει τώρα είναι νορμαλ και δεν φαίνονται για πλαστικά.
Άντε καλά
Θες να μείνουμε στην μαγειρική μου; Με συγκινείς

Συμφωνώ βέβαια!
Ποια ειναι;
Δεν ξερω αν έκοψε το νήμα ζωής του άνδρα της αλλα σίγουρα μιλάμε για κάποια που ανεμελαξεπλένει το αιματοβαμμένο μαχαίρι...Naida έγραψε: 10 Απρ 2021, 23:21Έχει κόψει, το νήμα της ζωής ενός επίδοξου βιαστή. Του ανδρός της.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Απρ 2021, 22:16 Χμμμ, θα προτιμούσα να κόβει κάτι με το μαχαίρι αντί να το πλένει.
ksk έγραψε: 11 Απρ 2021, 15:22Δεν ξερω αν έκοψε το νήμα ζωής του άνδρα της αλλα σίγουρα μιλάμε για κάποια που ανεμελαξεπλένει το αιματοβαμμένο μαχαίρι...Naida έγραψε: 10 Απρ 2021, 23:21Έχει κόψει, το νήμα της ζωής ενός επίδοξου βιαστή. Του ανδρός της.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Απρ 2021, 22:16 Χμμμ, θα προτιμούσα να κόβει κάτι με το μαχαίρι αντί να το πλένει.

Ναι διότι προπαγανδίζει και περνάει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι μόνο βυζιά, κωλος και πλύσιμο πιάτων!ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:04 Σεξιστική και πατριαρχική είναι όλη η κοινωνία μας. Το ααβατάρ μας πείραξε;
Αι γυναίκαι έχουμε βυζιά. Τι να κάμωμεν τώρα; τίποτα.Ju-87 έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:23Ναι διότι προπαγανδίζει και περνάει υποσυνείδητα το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι μόνο βυζιά, κωλος και πλύσιμο πιάτων!ΑΝΤΙ-ΔΕΞΙΑ έγραψε: 11 Απρ 2021, 16:04 Σεξιστική και πατριαρχική είναι όλη η κοινωνία μας. Το ααβατάρ μας πείραξε;![]()
Όταν προβάλλονται τέτοιες εικόνες με βυζιά προωθείται η κουλτούρα του βιασμου που θέλει η γυναίκα να είναι απλό κομμάτι κρέας προς τέρψη των διεστραμμένων ορεξεων του ανδρός![]()
Πάλι καλά που δεν δείχνει και καμιά γυναίκα να θηλάζει διότι αυτό θα προωθούσε την κουλτούρα ότι η γυναίκα οφείλει να τεκνοποιει και να κάνει παιδιά!![]()
Τουλάχιστον γράψε καπ σαιζ, πυτισσα
Μα αφού το μέγεθος δεν μετράει λένε
Είστε σεξιστης, κύριε!
That' s right Mr M.