Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Scouser έγραψε: 10 Απρ 2021, 15:34
Αυτά κατά 99% είναι μαφιοζιλίκια.
Ενώ τα υπόλοιπα που έβαλες τι είναι;
Πες μας εσύ. Ήταν η Μαρφιν δουλειά της μαφίας;
Της Μαρφιν ΙΣΩΣ όχι. Δυστυχώς πέθανε και ο ιδιοκτήτης του υποκαταστήματος και δεν μπορεί να απολογηθεί για τα μέτρα ασφαλείας κλειστής τραπεζα.. θα δούμε όταν συλληφθούν οι δράστες.
Τα υπολείπα κατά την γνώμη μου παίζει να είναι δουλεια μαφίας. ( Συνεχίζω στο νήμα σου). Ποια άλλη περίπτωση σε κάνει να ανησυχείς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Η δολοφονία του Δηλιγιάννη, η εκτέλεση του Δραγούμη καθώς και η απόπειρα δολοφονίας του Βενιζέλου στο Μαρούσι το 1933 είχαν πραγματοποιηθεί από άτομα που τότε κινούνταν σε χώρους που σήμερα αποκαλούμε ''νύχτα'' ή ''οργανωμένο έγκλημα''.
runner έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 23:35
Η δολοφονία του Δηλιγιάννη, η εκτέλεση του Δραγούμη καθώς και η απόπειρα δολοφονίας του Βενιζέλου στο Μαρούσι το 1933 είχαν πραγματοποιηθεί από άτομα που τότε κινούνταν σε χώρους που σήμερα αποκαλούμε ''νύχτα'' ή ''οργανωμένο έγκλημα''.
Aitwlos έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:16
Ενώ τα υπόλοιπα που έβαλες τι είναι;
Της Μαρφιν ΙΣΩΣ όχι. Δυστυχώς πέθανε και ο ιδιοκτήτης του υποκαταστήματος και δεν μπορεί να απολογηθεί για τα μέτρα ασφαλείας κλειστής τραπεζα.. θα δούμε όταν συλληφθούν οι δράστες.
Τα υπολείπα κατά την γνώμη μου παίζει να είναι δουλεια μαφίας. ( Συνεχίζω στο νήμα σου). Ποια άλλη περίπτωση σε κάνει να ανησυχείς;
Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:05
Γουστάρεις να γίνεσαι χυδαίος ε;
Ίσως.Μιλα μου για χυδαιότητα χυδαίε χρηστη
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Scouser έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 19:05
Γουστάρεις να γίνεσαι χυδαίος ε;
Εξαρτάται το πώς ορίζεται ο χυδαίος. Στην τοπική της Νίκαιας μάθατε τι γινόταν τελικα;
Το καλοκαίρι του 23 στους Παξούς στη Λάκκα όπου έτυχε να κάνω διακοπές. Λίγο μετά το απόγευμα τύπος με καπέλο, τσαντάκι και διπλή μάσκα μπήκε σε ταβέρνα του λιμανιού και άδειασε γεμιστήρα σε άνδρα που έτρωγε με την οικογένειά του.
Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λέει το πρώτο ψέμα πάντως όλοι στο νησί είναι εξοικειωμένοι με την αλβανική μαφία και δεν υπήρξε αναστάτωση. Σίγουρα δεν ισχύουν όσα γράφουν για την μεταφορά του καθώς όσο κι αν σας ακουστεί γελοίο γνώριζα το άτομο που τον μετέφερε ως το Γάιο,που δούλευε σεζόν εκεί,με το προσωπικό του αυτοκίνητο ώστε να τον μεταφέρουν στην Ηγουμενίτσα. Ασθενοφόρο δεν θυμάμαι να είδα πουθενά. Καμία ώρα αργότερα σκασανε και τα δικά μας τα σαινια τα οποία για κάνα 3ημερο κάναν βόλτες με τις βάρκες του γύρω απτό νησί,λες κι ο δράστης δεν είχε φτάσει Ιταλία/Αλβανία ήδη και μη τον είδατε, για να νιώθουν και οι πλούσιοι Άγγλοι και λοιποί φραγκατοι ασφαλείς.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.