!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντικυνηγετικές Τσουλάρες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Last Veteran
Re: Αντικυνηγετικές Τσουλάρες
@Ασεβαστε, όχι φιλαράκι δεν με έχει ο κυνηγός διότι εγώ δεν είμαι ούτε λαγός, ούτε μπεκάτσα, εξήγησα πριν γιατί. Τροφοσυλλεκτες κυνηγοί κεφαλών με γνώσεις που είχα 13 χρόνων, μόνο αέρα στις μπάλες μπορούν να μου κάνουν. Που την έχετε δει και predators yautja χαχαχα. Τουλάχιστον αυτοί για να αποκτήσουν κύρος στη φυλή τους πρέπει να σκάσουν μύτη με κρανίο βασίλισσας xenomorph, εσείς για καμιά τσίχλα, τρυγόνι καλοί είστε.
Το online gaming θα στο ξαναπώ μπας και το καταλάβεις, είναι απείρως πιο κοινωνικό διότι παίζεις με 3–4 φίλους μιλώντας όλη τη ώρα και κάποια στιγμή το σχολάτε και μαζευεστε στο σπίτι κάποιου και περνάτε την ώρα σας. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ με την παρέα μου.
Το online gaming θα στο ξαναπώ μπας και το καταλάβεις, είναι απείρως πιο κοινωνικό διότι παίζεις με 3–4 φίλους μιλώντας όλη τη ώρα και κάποια στιγμή το σχολάτε και μαζευεστε στο σπίτι κάποιου και περνάτε την ώρα σας. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ με την παρέα μου.
Bετεράνε και λοιπά κομμάντα των πληκτρολογίων πείτε στη μαμάκα σας να σας φτιάξει το κακάο σας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Συζητάμε αν το κυνήγι είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το online gaming , πάμε ρε PHORUMARA, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ!!!!!!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Υδράργυρος
Χιλιες φορες το ονλαιν γκειμινκ. Ας κανουν λογκ ιν και ας ξεκαβλωσουν οσο θελουνεenterprise-psi έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:47 Συζητάμε αν το κυνήγι είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το online gaming , πάμε ρε PHORUMARA, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ!!!!!!
- Μαυροβασίλης
χρυσές εποχές πχορομάρας, γκεημερς βς κυνηγοί όχι απλά ποιό είναι καλύτερο αλλά ποιός την έχει μεγαλύτερη
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Last Veteran
Αγις έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:44 Bετεράνε και λοιπά κομμάντα των πληκτρολογίων πείτε στη μαμάκα σας να σας φτιάξει το κακάο σας .
Yautja και σεις; Μην μου σκόνταψεις πρόσεχε.
Πιες κάνα χαμομήλι μπάρμπα. Με μέλι έτσι;
Δεν κοροϊδεύω κανένα, κάθε ένας που έχει ένα δίκαννο δεν σημαίνει ότι είναι κυνηγός.Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:24Φαίνονται καθαρά τα σκάγια. Μη μας κοροϊδεύεις Χαινη.Chainis έγραψε: 05 Απρ 2018, 11:04Αν κυνηγούσες θα ήξερες ότι αυτές οι τρύπες στις πινακίδες δεν είναι από κυνηγετικά σκάγια αλλά από μονόβολα όπλα, πιστόλια ή καλάσνικοφ που τέτοια έχει άφθονα στην Κρήτη και δεν τα έχουν για κυνήγι βέβαια.
Το πλαστικό σαπίζει; Ο συγκεντρωτήρας σαπίζει; Μιλάμε για χιλιάδες φουσέκια στο χώμα καθημερινώς.
Και όχι φίλτατε, τα σκάγια είναι τοξικά, δεν γουστάρω να πέφτουν στον κήπο μου (ναι, πολλές φορές μετά από κοντινά στο σπίτι μου σμπαρα ακουω δεκάδες τσικι τσικι από σκάγια που πέφτουν στη λοντζα μου).
Είναι βαρέα μέταλλα. Και όχι, η φύση γύρω μου ΔΕΝ διαθέτει τέτοια μέταλλα στο υπέδαφος της, αν διέθετε θα είχα μολυβδιαση και ένα απλο γράμμα α θα έμοιαζε με κινέζικο ιδεόγραμμα. Με τη λογική σου δεν τρέχει και τίποτα με τα πυρηνικά ατυχήματα. Μέταλλο το ουράνιο, από γη πάρθηκε, στη γη επιστρέφει.
Σου λέω για φωτιές και μου λες να σου παραθέσω τι κακά έχουν κάνει. Σου λέω ότι χτυπάνε κύκνους, νυχτερίδες "για σημάδι". Αν αντιληφθούν δε και κάνα δεντράκι που έχει βάλει κάποιος το ξεριζωνουν κιόλας.
Το πλαστικό όχι δεν σαπίζει, για την ακρίβεια αποσυντίθεται πολύ αργά.
Για να πάθεις μολυβδίαση θα πρέπει για μεγάλο διάστημα να παίρνει ο οργανισμός μόλυβδο, επομένως δεν κινδυνεύεις από λίγα σκάγια στην αυλή σου που δεν θα τα καταπιείς.
Οι φωτιές από κυνηγούς είναι ανύπαρκτες γιατί το κυνήγι επιτρέπεται από το τέλος καλοκαιριού μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Οι μέρες σας είναι μετρημένες, σπισιστές.
So hab ich dich schon unbedingt
- Last Veteran
Έλα ρε χαινη τώρα. Ξέρω μόνο 2 χωριανους μου που τους έπιασαν και πήγε σου και σωπα η δουλειά.Chainis έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:10
Οι φωτιές από κυνηγούς είναι ανύπαρκτες γιατί το κυνήγι επιτρέπεται από το τέλος καλοκαιριού μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Αλλον έναν από διπλανό χωριό (αυτός πλήρωσε) και πόσοι ακόμα που δεν ξέρω.
Με ζακυνθινο μιλας, ξέρω από φωτιές και γιατί μπαίνουν. Μιλάμε για συνολικά 150–250 φωτιές κάθε καλοκαίρι. Ένα 5 με 10% είναι από κυνηγούς.
- Last Veteran
Α, και δεν είναι gamers vs κυνηγοί το νήμα όπως είπε κάποιος. Οι μισοί gamers φίλοι μου είναι και κυνηγοί.
Κοίτα, αν πάνε και κυνηγάνε παράνομα το καλοκαίρι που αναπαράγονται τα θηράματα θέλουν μάντρωμα βάζουν δε βάζουν φωτιές.Last Veteran έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:22Έλα ρε χαινη τώρα. Ξέρω μόνο 2 χωριανους μου που τους έπιασαν και πήγε σου και σωπα η δουλειά.Chainis έγραψε: 05 Απρ 2018, 13:10
Αλλον έναν από διπλανό χωριό (αυτός πλήρωσε) και πόσοι ακόμα που δεν ξέρω.
Με ζακυνθινο μιλας, ξέρω από φωτιές και γιατί μπαίνουν. Μιλάμε για συνολικά 150–250 φωτιές κάθε καλοκαίρι. Ένα 5 με 10% είναι από κυνηγούς.
Από την άλλη, οι φωτιές που λες μπήκαν κατά την ώρα του κυνηγιού ή αυτοί που τις έβαζαν σκόπιμα έτυχε να είναι και κυνηγοί;
Είναι διαφορετικό το ένα απ' το άλλο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Gamers vs Κυνηγών? Πςςςς, τα άλιεν εναντίον των Κυνηγών ήταν καλύτερα.enterprise-psi έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:47 Συζητάμε αν το κυνήγι είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το online gaming , πάμε ρε PHORUMARA, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ!!!!!!

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
επι συριζοπασοκ ξεφυτρωσαν κάθε είδους σουργελα
ή τσουλαρες όπως οι ιδιοι λενε
ή τσουλαρες όπως οι ιδιοι λενε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
epic topic is epic.enterprise-psi έγραψε: 05 Απρ 2018, 12:47 Συζητάμε αν το κυνήγι είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το online gaming , πάμε ρε PHORUMARA, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΧΟΡΟΥΜ!!!!!!
δεν ειναι και γαμω τα "σε εχω, στο ταδε terrain με τα ταδε οπλα;" ουτε 8 χρονα "ο σπαιντερμαν νικαει το σουπερμαν" δεν εχουν τοσο πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ορέστης 35
Γουσταρω τη σκηνη που ο Βεγγος λεει ωραια καραμπινα στον κυνηγο, να τη δω λιγο, και τον εκτελει.Juno έγραψε: 04 Απρ 2018, 23:16 Σαν γυναίκα, προσπαθώ να καταλάβω πώς είναι οι γυναίκες που αυτο-ονομάζονται έτσι, τι πίνουν και τι περιέχει ο εγκέφαλός τους.
Άντε το "αντικυνηγετικές". Είναι vegans, κανείς δεν είναι τέλειος. Το άλλο;