lafkiotis έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:19
sys3x έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:12
lafkiotis έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:03
Oυτε πουστης, ουτε κωλοι. Δεν υπαρχουν χρηματα πια. Τι να κανουμε δηλαδη? Να τιναξουμε τα λεφτοδεντρα επειδη δε σας αρεσει?
Οταν σας λεγανε να καθησετε στα σπιτια σας, βγαινατε εξω να υποστηριξετε δολοφονους και γυφτους. Ε, εφτασε λοιπον η στιγμη της αποπληρωμης των επιλογων σας.
Αν ειχε η χωρα χρημα και δυνατη οικονομια, θα μπορουσε να βοηθησει. Αλλα 40 χρονια πασοκ, γεμισε το δημοσιο με τους καθε τεμπελο-καταραχιαδες. Επιλογες ειναι αυτες.
Σε μένα απευθύνεσαι ότι δεν καθόμουν στο σπίτι μου και έβγαινα έξω να στηρίξω δολοφόνους;
Από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
(ρωτάω γιατί απέκλεισες ήδη τους κώλους)
Άλλη μια φορά, τελευταία, γιατί δεν έχει ιδιαίτερο Neumann να επιμένω καθώς είναι ήδη ξεκάθαρο τουλάχιστον για εμένα ότι εσύ μάλλον δεν θα χρειαστεί να πας να ζητήσεις δάνειο από την τράπεζα άμεσα, τελευταία, αν δεν απαντήσεις και αυτήν την φορά νομίζω ότι πλέον δεν θα είναι ξεκάθαρο μόνον για εμένα αλλά για οποιονδήποτε άλλο καλόπιστο αναγνώστη, λεπόν:
Εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα χρειαστεί να πας να ζητήσεις τέτοιο δάνειο για μας το παίζεις πούστης με αλλουνού κώλο;
Οχι δε χρειαζομαι να παρω δανειο. Δεν υπαρχει καποιος λογος.
Και ουτε ντροπη ειναι να παρεις και δανειο στη τελικη, οταν υπαρχει δυσκολια. Δε καταλαβαινω και το υφακι σου δηλαδη.
Ούτε κι εγώ δεν θα χρειαστεί να πάρω δάνειο, αλλά δεν θεώρησα απαραίτητο να το παίξω πούστης με αλλουνού κώλο όπως εσύ, ούτε επίσης γνωρίζω σε τι ακριβώς οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο καθένας μας για να του πω και τι να κάνει.
Αυτά όσον αφορά το ύφος.
Ενδιαφέρον έχουν και τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, που έγραψες, σα να έχουμε πρώτη φορά δεξιά ένα πράμα, σα να μην κυβέρνησε ποτέ η ΝΔ και τώρα που κυβερνάει για πρώτη φορά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ντροπή λοιπόν σίγουρα δεν είναι να πα να πάρει ο οποιοσδήποτε ένα δάνειο από την τράπεζα, ντροπή κατά την γνώμη μου είναι να λες εσύ που δεν έχεις τέτοια ανάγκη να του λες και τι να κάνει και ότι οι επιλογές άλλων, που μάλιστα δεν είναι απλά επιλογές αλλά νόμοι του κράτους, ήταν δικές του επιλογές, στο είπα με μια συγκεκριμένη έκφραση που χρησιμοποιούμε και μάλλον πρώτη φορά την ακούς στη ζωή σου γι' αυτό παραξηγήθηκες φαίνεται, πούστης με ξένο κώλο, έτσι το λέμε στο χωριό, και στην τελική δε σε είπα και ομοφυλόφιλο, πούστη σε είπα.