!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θίχτηκε η Αυγή

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θίχτηκε η Αυγή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:50
mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:43 όλα τα πράγματα θέλουν το χώρο και το χρόνο τους. Είναι πολύ ωραίο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων να παίζονται οι εθνικοί ύμνοι. Αλλά την ώρα που είμαι με τη μορταδέλα στο χέρι στο σούπερ, ή όταν πίνω φρέντο με τους φίλους μου, δεν θέλω να μου βάλουν το ύμνο και να με αναγκάσουν να κάτσω ακίνητος.
Αυτή η κριτική είναι απολύτως σεβαστή.
Ερώτηση:
αν βάλει κάποιος στο αυτοκίνητο να παίζει ο εθνικός ύμνος και κόβει βόλτες στην Ομόνοια θα στέκονται όλοι σούζα κάθε 90 δευτερόλεπτα;
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

https://twitter.com/Zanet_Tsipa/status/ ... 3528496130

Για να μην πουμε για τον Βασιλοπουλο που συνεργαζεται με τους ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ Βελγους της Delhaize
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ποιόν χρήστη μου θυμίζουν...... ποιόν χρήστη....... :smt017

https://twitter.com/tou_diaolou/status/ ... 57963?s=20

https://twitter.com/Sotiropoulos/status ... 82789?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Zelda

Και καραμπινατη παραβιαση των Συνταγματικων Δικαιωματων των εργαζομενων το τραγουδι που επαιζε μεσα στα σουπερ-μαρκετ πριν αρχισει ο εθνικος υμνος.

Ακουγοταν το ''Στεναγμε μου'' του Αρη Σαμολαδα !!!

Αν το μαθει αυτο η επιθεωρηση εργασιας δεν θα περασει καθολου ομορφα αυτος ο κυριος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τα τραγούδια στο τζάμπο είναι πιο βασανιστικά πάντως κι ας μην στέκεσαι κλαρίνο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Το να παίζει ο εθνικός ύμνος είναι ένα πράγμα, το να ζητάνε από τους υπαλλήλους να βαρεσουν προσοχή εντελώς άλλο.

Αυτοί οι τουρκοβουλγαροι πεντακοσα χρόνια να κάτσουν εδώ δε θα καταλάβουν ποτέ την έννοια του μέτρου. Το πολύ πολύ να κάνουν κανένα μέτρο τατουάζ στον κωλο και μετά να είναι "ναι, τι; Θα μου την πεις που γουστάρω το μέτρο σαν Έλληνας που είμαι;"
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:24 Η πατριδοκαπηλεία πάει σύννεφο.
πατριδοκαπηλία επειδή μια ελληνική επιχείρηση έπαιξε τον ελληνικό εθνικό ύμνο τις παραμονές της 25ης Μαρτίου
εντάξει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Zelda

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Μαρ 2021, 22:47
πατριδοκαπηλία επειδή μια ελληνική επιχείρηση έπαιξε τον ελληνικό εθνικό ύμνο τις παραμονές της 25ης Μαρτίου
εντάξει
Ειδικα να παιζεται στην Ελλαδα ειναι ντροπη
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν είναι η μόνη μορφή εκμετάλλευσης του συναισθήματος ή της κοινωνικής συμμόρφωσης για την κονόμα.
Άλλο παράδειγμα είναι όπως έγραψα παραπάνω τα Χριστούγεννα που ξεκινούν με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.
Άλλο παράδειγμα είναι οι γιορτές καθολικών αγίων του έρωτα, τα καρναβάλια (χριστιανική Απόκρεω) της χρυσοθηρίας.

Ο επιχειρηματίας δεν διστάζει ποτέ του να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε σύμβολο για την κονόμα. Βασικά, αυτή είναι η ...δουλειά του: να εκμεταλλεύεται τις δικές σου αδυναμίες για να κονομά.
Σε αυτό το "πολιτισμικό" πλαίσιο αντιτίθεμαι. Στο να καταντά ο εθνικός ύμνος ή ο Χριστός διαφημιστικό σποτ προώθησης της πατάτας και του χαρτιού υγείας. Το οποίο παραδόξως δεν σας ξενίζει.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 26 Μαρ 2021, 22:39 Τα τραγούδια στο τζάμπο είναι πιο βασανιστικά πάντως κι ας μην στέκεσαι κλαρίνο.
Γνωρίζω σούπερ μάρκετ που παίζει μόνιμα ρεπερτόριο τριτοκλασάτου σκυλάδικου. Μόνιμα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 20:57
Όαση λογικής στο πιο παράλογο κράτος του κόσμου.
Κάτι τέτοια λέτε και το έχει πιστεψει ότι θα βγει
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Zelda έγραψε: 26 Μαρ 2021, 22:51
εντάξει
Ειδικα να παιζεται στην Ελλαδα ειναι ντροπη
γιατί;
Τζίμης Πανούσης
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:43
ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:26

Για το συγκεκριμένο θέμα που μιλάμε, δεν το πολυπιστεύω. 25% να έχει θέμα με τον εθνικό ύμνο; Είναι μια επέτειος σημαντική, το καταλαβαίνει ο καθένας και έπαιξαν τον εθνικό ύμνο, όχι χουντικά εμβατήρια ξερωγώ. Τον ίδιο ύμνο που ακούν αδιαμαρτύρητα στο γήπεδο ας πούμε. Ε, πάει πολύ.
όλα τα πράγματα θέλουν το χώρο και το χρόνο τους. Είναι πολύ ωραίο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων να παίζονται οι εθνικοί ύμνοι. Αλλά την ώρα που είμαι με τη μορταδέλα στο χέρι στο σούπερ, ή όταν πίνω φρέντο με τους φίλους μου, δεν θέλω να μου βάλουν το ύμνο και να με αναγκάσουν να κάτσω ακίνητος.
Κανείς δεν σε ανάγκασε να κάτσεις ακίνητος. :oops:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Gewponos90 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 23:10
mao mao έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:43
ST48410 έγραψε: 26 Μαρ 2021, 21:26

Για το συγκεκριμένο θέμα που μιλάμε, δεν το πολυπιστεύω. 25% να έχει θέμα με τον εθνικό ύμνο; Είναι μια επέτειος σημαντική, το καταλαβαίνει ο καθένας και έπαιξαν τον εθνικό ύμνο, όχι χουντικά εμβατήρια ξερωγώ. Τον ίδιο ύμνο που ακούν αδιαμαρτύρητα στο γήπεδο ας πούμε. Ε, πάει πολύ.
όλα τα πράγματα θέλουν το χώρο και το χρόνο τους. Είναι πολύ ωραίο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων να παίζονται οι εθνικοί ύμνοι. Αλλά την ώρα που είμαι με τη μορταδέλα στο χέρι στο σούπερ, ή όταν πίνω φρέντο με τους φίλους μου, δεν θέλω να μου βάλουν το ύμνο και να με αναγκάσουν να κάτσω ακίνητος.
Κανείς δεν σε ανάγκασε να κάτσεις ακίνητος. :oops:
θα το έκανα απο ευγένεια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

stavmanr έγραψε: 26 Μαρ 2021, 22:53
Δεν είναι η μόνη μορφή εκμετάλλευσης του συναισθήματος ή της κοινωνικής συμμόρφωσης για την κονόμα.
Άλλο παράδειγμα είναι όπως έγραψα παραπάνω τα Χριστούγεννα που ξεκινούν με τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.
Άλλο παράδειγμα είναι οι γιορτές καθολικών αγίων του έρωτα, τα καρναβάλια (χριστιανική Απόκρεω) της χρυσοθηρίας.

Ο επιχειρηματίας δεν διστάζει ποτέ του να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε σύμβολο για την κονόμα. Βασικά, αυτή είναι η ...δουλειά του: να εκμεταλλεύεται τις δικές σου αδυναμίες για να κονομά.
Σε αυτό το "πολιτισμικό" πλαίσιο αντιτίθεμαι. Στο να καταντά ο εθνικός ύμνος ή ο Χριστός διαφημιστικό σποτ προώθησης της πατάτας και του χαρτιού υγείας. Το οποίο παραδόξως δεν σας ξενίζει.
γιατί είναι εκμετάλλευση του συναισθήματος;
και γιατί πιστεύεις ότι το έκανε για τη κονόμα; λες και έχει ανάγκη από τεχνάσματα για να κονομήσει
ζούμε σε μια χώρα που άμα βάλεις τον εθνικό ύμνο να ακουστεί σε μέρες εθνικής εορτής, πέφτουν όλοι να σε κατασπαράξουν
πήχτε κομπλεξικοί απάτριδες
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”