Ξέρεις, οι σημαίες που έβαλε η νουδού δεν έχουν σταυρούς στο κοντάρι, κάτι τάπες έχουν.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:21 Τρελο πηξιμο στην μουνα της αριστερας.
Γατακια θα προσκυνατε την σημαια και τον σταυρο μας ωσπου να σβησει ο ηλιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιναφτοί ρε;
Re: Τιναφτοί ρε;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
nowhere έγραψε: 26 Μαρ 2021, 10:17 καμία παρέλαση δεν μπορεί να χτυπήσει σε γραφικότητα υστερικούς ποστεράδες που το παίζουν φύλακες της αισθητικής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον πρώτο στίχο δεν τον έχουν κατανοήσει όλοι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Περιμενω να δω την απαντηση σου στο αρχικο μηνυμα του νηματοθετη τοτε....Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:48Τί σχέση έχει αυτό που λέω μ' αυτό που λές?Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 15:33Μην γινεσαι μαλακας ρε συ, οχι σημερα, οχι για τετοιο θεμα, ο αλλος, η ψωναρα εχει θεμα με τα αρματα και τα αλογα και τις στρατιωτικες ενδυμασιες, δεν κολλαει στην αισθητικη του να πουμε, ξερεις τι ειναι να φορας ολη μερα testoni υποδηματα ακομα και στην τουλαετα και ξαφνικα στην τηλεοραση να αντικρυζεις αρβυλα; μην σου τυχει.
Μαλάκες γίνονται όσοι χειροκροτάνε τη νουδού και είναι δήθεν κατά της Αριστεράς, χωρίς να καταλαβαίνουν οτι η νουδού είναι η ΚΑΡΔΙΑ της Αριστεράς.
(και η χυσαποθήκη της).
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Θα προτιμούσα να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο η μπάντα του Στρατού.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:55Περιμενω να δω την απαντηση σου στο αρχικο μηνυμα του νηματοθετη τοτε....Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:48Τί σχέση έχει αυτό που λέω μ' αυτό που λές?Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 15:33
Μην γινεσαι μαλακας ρε συ, οχι σημερα, οχι για τετοιο θεμα, ο αλλος, η ψωναρα εχει θεμα με τα αρματα και τα αλογα και τις στρατιωτικες ενδυμασιες, δεν κολλαει στην αισθητικη του να πουμε, ξερεις τι ειναι να φορας ολη μερα testoni υποδηματα ακομα και στην τουλαετα και ξαφνικα στην τηλεοραση να αντικρυζεις αρβυλα; μην σου τυχει.
Μαλάκες γίνονται όσοι χειροκροτάνε τη νουδού και είναι δήθεν κατά της Αριστεράς, χωρίς να καταλαβαίνουν οτι η νουδού είναι η ΚΑΡΔΙΑ της Αριστεράς.
(και η χυσαποθήκη της).
Και επίσης εκείνη τη μαλακία που βγάλανε το "ας αρχίσουν οι χοροι":
https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-epeteio/
Τί σχέση έχει αυτό το πράγμα με την Επανάσταση? Μπορείς να μου πείς? Ειδικά η φετινή επέτειος θα 'πρεπε να έχει έντονα φιλοπόλεμο χαρακτήρα.
Θα 'πρεπε να έχει ένα πολεμικο εμβατήριο με αναπαραστάσεις από μάχες από την εποχή του 1821, μέχρι και αερομαχίες από το σημερινό Αιγαίο, και στο κλείσιμο, να δείχνει το Killmark που έχει το μιράζ μας (αυτό που είχε κάνει την κατάρριψη του Τσιτσεκλί). Οι Τούρκοι λένε οτι εμείς είμαστε "έθνος γυναικών", το ξέρεις αυτό? Με το να δείχνει χορωδιες με κοπελίτσες και μετροσέξουαλ, ενισχύεις την άποψή τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kαταλαβα χουντοβλαχος κι εσυ....Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:05Θα προτιμούσα να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο η μπάντα του Στρατού.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:55Περιμενω να δω την απαντηση σου στο αρχικο μηνυμα του νηματοθετη τοτε....Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:48
Τί σχέση έχει αυτό που λέω μ' αυτό που λές?
(και η χυσαποθήκη της).
Τί σχέση έχει αυτό το πράγμα με την Επανάσταση? Μπορείς να μου πείς? Ειδικά η φετινή επέτειος θα 'πρεπε να έχει έντονα φιλοπόλεμο χαρακτήρα.
Θα 'πρεπε να έχει ένα πολεμικο εμβατήριο με αναπαραστάσεις από μάχες από την εποχή του 1821, μέχρι και αερομαχίες από το σημερινό Αιγαίο, και στο κλείσιμο, να δείχνει το Killmark που έχει το μιράζ μας (αυτό που είχε κάνει την κατάρριψη του Τσιτσεκλί). Οι Τούρκοι λένε οτι εμείς είμαστε "έθνος γυναικών", το ξέρεις αυτό? Με το να δείχνει χορωδιες με κοπελίτσες και μετροσέξουαλ, ενισχύεις την άποψή τους.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν τη θυμάμαι στο fame story.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 09:19 Κάπου έλεος με το καρακιτσαριό της φιέστας των 200 χρόνων.
Δεν μας φτάνουν τ' αλόγατα που αμόλησε ο άλλος στη Γλυφάδα και τα τανκς που βγάλαμε να μαρσάρουν στο Σύνταγμα αλά Κιμ Γιονγκ Ουν, για να πω δυο παραδείγματα, της Ελλάδος τα στρατά -το ΓΕΕΘΑ δηλαδή- αποφάσισαν να καλέσουν τη "διεθνούς φήμης σοπράνο" -γελάει κι ο Καραφώτης- γνωστή στο πανελλήνιον από τη συμμετοχή της στο fame story για να "ψάλλει" (sic) τον εθνικό ύμνο στην Ακρόπολη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ώπα;Πασιφάη έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:09 Αν και δεν γουστάρεις μαρσάρισμα, με δεδομένη καύλα, έχω κάνει ένα υποτυπώδες burn out σε Ducati 999. Επειδή είμαι αλήτισσα.![]()
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Να σε πω εγώ που κολλάει ο σρζ, στο γεγονότο ότι έχουμε γεμίσει μπουτς, τα μεγαλύτερα πέηρολζ εξακολουθούν να είναι από νουδού και σρζ, εκεί κολλάει.Ναύτης έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:46"Τ' άρματα" είναι για τους στρατώνες και τα σύνορα. Άμα καυλώνετε μερικοί με τα στρατά να πάτε να την στήσετε έξω από τους στρατώνες.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 13:36 Τα αρματα βγηκαν λογω της παρελασης, οπως γινεται καθε χρονο, οπως γινοταν και επι Συριζα. Τα αλογα ηταν μια πανεμορφη πινελια παρουσιαζοντας το Ελληνικο ιππικο με τις στολες απο το 1821 εως και το 1940. Τι στολες που φορεσαν οι παππουδες σου και οι προπαππουδες σου. Οτι εστιασες στις καβαλινες δειχνει την δικη σου αισθητικη.
Ο συριζα δεν ξέρω πού κολλάει, εδώ μιλάμε για την καρακιτσαρία και την στρατοκαυλίαση γενικώς.
Τα άλογα ήταν μια ακόμα χουντοβλαχουριά. Στην επόμενη παρέλαση ας βγάλουν και καρναβαλίστικα άρματα, όπως έκαναν και στην "εθνοσωτήριο". Τουλάχιστον να το κάνουν κομπλέ τον καραγκιοζμπερντε. Να βάλουν και υπόκρουση "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή", σωστά πράγματα!
Και χλαμύδες φορούσαν κάποτε οι προπαππούδες μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε το 2021 τύπους με χλαμύδες στο δρόμο...oh wait...εθνοσωτήριος και "Μέσα στ' Απρίλη τη γιορτή" είπαμε, ξέχασα.
Κατά τα λοιπά, πράγματι, η δική μου αισθητική δεν έχει σχέση με βλαχοχουντίλες, ούτε με την Καλομοίρα, ούτε με μπακαλοταβέρνες, ούτε με τις καβαλίνες. Και -δηλώνω ένοχος εκ των προτέρων- δεν καυλώνω με τα τανκς να μαρσάρουν στους δρόμους.
Επί του θέματος αναρωτιέμαι πως είναι δυναμόν να μην γνωρίζω αυτήν την κυρία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:13Kαταλαβα χουντοβλαχος κι εσυ....Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 17:05Θα προτιμούσα να παιανίζει τον Εθνικό Ύμνο η μπάντα του Στρατού.Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:55
Περιμενω να δω την απαντηση σου στο αρχικο μηνυμα του νηματοθετη τοτε....
Θα 'πρεπε να έχει ένα πολεμικο εμβατήριο με αναπαραστάσεις από μάχες από την εποχή του 1821, μέχρι και αερομαχίες από το σημερινό Αιγαίο, και στο κλείσιμο, να δείχνει το Killmark που έχει το μιράζ μας (αυτό που είχε κάνει την κατάρριψη του Τσιτσεκλί). Οι Τούρκοι λένε οτι εμείς είμαστε "έθνος γυναικών", το ξέρεις αυτό? Με το να δείχνει χορωδιες με κοπελίτσες και μετροσέξουαλ, ενισχύεις την άποψή τους.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Και γιατί το λες σε μένα;Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:49Ξέρεις, οι σημαίες που έβαλε η νουδού δεν έχουν σταυρούς στο κοντάρι, κάτι τάπες έχουν.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:21 Τρελο πηξιμο στην μουνα της αριστερας.
Γατακια θα προσκυνατε την σημαια και τον σταυρο μας ωσπου να σβησει ο ηλιος.![]()
Εσύ είπες για σταυρό. Ε, δεν υπάρχει στο κοντάρι. Και για τη σημαία, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τον αφήσουν οι "μεγάλοι μπαντριώντεζ".stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:42Και γιατί το λες σε μένα;Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:49Ξέρεις, οι σημαίες που έβαλε η νουδού δεν έχουν σταυρούς στο κοντάρι, κάτι τάπες έχουν.stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 14:21 Τρελο πηξιμο στην μουνα της αριστερας.
Γατακια θα προσκυνατε την σημαια και τον σταυρο μας ωσπου να σβησει ο ηλιος.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Συνελθε ρε.Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:47Εσύ είπες για σταυρό. Ε, δεν υπάρχει στο κοντάρι. Και για τη σημαία, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τον αφήσουν οι "μεγάλοι μπαντριώντεζ".stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:42Και γιατί το λες σε μένα;Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 16:49
Ξέρεις, οι σημαίες που έβαλε η νουδού δεν έχουν σταυρούς στο κοντάρι, κάτι τάπες έχουν.![]()
Κατάντησες χειρότερος και από τους ζαιους.
Αυτό κατάλαβες εσύ?stergiosbik έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:48Συνελθε ρε.Kauldron έγραψε: 26 Μαρ 2021, 19:47Εσύ είπες για σταυρό. Ε, δεν υπάρχει στο κοντάρι. Και για τη σημαία, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα τον αφήσουν οι "μεγάλοι μπαντριώντεζ".
Κατάντησες χειρότερος και από τους ζαιους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.